Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok normal baska ağrılar hassasiyetler de eklenebilirHerkese merhaba
4 Haziran yani dün aşılama işlemi yapıldı ama göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var normal mi? Benim gibi bu durumu yaşayan yada bilgisi olan birileri var mı lütfen çok acil cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimEvet normal yumurta çatlama ağrısı
Teşekkür ederim ilk kez aşılama yapıldığı için bilmiyorum, hassasiyet olunca endişelendimEvet çok normal baska ağrılar hassasiyetler de eklenebilir
O iğne yumurtanın çatlaması içiniyi günler bana da yapıldı açılma bugün 3 günüm bana 6 gün için bir tane daha oviteralla iğne yaptır dedi ikinci ovitrellaya niçin gerekti acaba bilginiz var mı kızlar
Sonucun nedir cnmTeşekkür ederim ilk kez aşılama yapıldığı için bilmiyorum, hassasiyet olunca endişelendim
Negatif maalesefSonucun nedir cnm
Sanırım benimde tutmadı 8 günüm feci adet gibi sancı başladı bende baskı gibi hayallerim çöpNegatif maalesef
Canım hiç belli olmaz kişiden kişiye değişiyor,bende aşılama yaptırınca deli gibi belirtileri araştırmaya başladım,akışına bırak rahat ol lütfen düşünme test gününe kadar oyalanacak başka şeyler bul.. inşallah pozitifi görürsünSanırım benimde tutmadı 8 günüm feci adet gibi sancı başladı bende baskı gibi hayallerim çöp
İnaşallah tek temennim oCanım hiç belli olmaz kişiden kişiye değişiyor,bende aşılama yaptırınca deli gibi belirtileri araştırmaya başladım,akışına bırak rahat ol lütfen düşünme test gününe kadar oyalanacak başka şeyler bul.. inşallah pozitifi görürsün![]()
İnşallah canım haberdar etİnaşallah tek temennim o
Canım merak ettim sonucun ne oldu , inşallah pozitiftirİnaşallah tek temennim o
Hasta oldum cnm tutmadı kontrole gitmem gerekirmi ?Canım merak ettim sonucun ne oldu , inşallah pozitiftir![]()
Git kuzum ihmal etme Rabbim tez vakitte bizede güzel haberler almayı nasip etsinHasta oldum cnm tutmadı kontrole gitmem gerekirmi ?