Aşılama Asilama sonrasi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilama yaptiranlar yazarsa cok sevinirim ben yeni oldum . Yumurtaniz henuz catlamadan mi asilama yapildi. Yoksa catladiktan sonramiiiiii
Merhaba canım benim yumurtam çatlamadan aşılama oldum doktorum çatlamak üzere dedi ama sonuçta negatif ve ben kist oluştuğunu düşünüyorum

Asilama yaptiranlar yazarsa cok sevinirim ben yeni oldum . Yumurtaniz henuz catlamadan mi asilama yapildi. Yoksa catladiktan sonramiiiiii
Bende bugün 2. Asilamami oldum canim ovitrelle vurunduktan 40 saat sonra asilama oldu. Karnim agriyordu buyuk ihtimalle catladi diye duaunuyorum siİn kacinci saat asilama yapildi acaba

Bende çarşamba günü oldum salı çatlatma iğnesi vuruldum yaklasık 28 saat sonra aşılama yaptık doktorum 4 gün sonra gel dedi yumurtan çatlamışmı bakalım diye gittim bugun çatlamıştı inşallh hepimizinki tutar

Carsamba aksam 6 da igne oldum cuma 12:30 da asilamam yapildi 40. Saatte islem yapilirken kasiklarim cok agriyodu buyuk igtimal yumurtalarim catladi o an ultrasonla onceden catladimi catlamadimi bakmadi doktorum aslinda baksaydi icim daha rahat olucakti ins catlamistir

28 saat sonra erken diye biliyorum 36 saat fln gecmesi gerekiyo. Bnm oyle oldu pazartsi gece igne carsamba oglen asilama oldu inslah guzel haber aliriz hepimiz

28 saat sonra erken diye biliyorum 36 saat fln gecmesi gerekiyo. Bnm oyle oldu pazartsi gece igne carsamba oglen asilama oldu inslah guzel haber aliriz hepimiz
Ben 3.kez aşılama oldum. 1.si 24 saat sonra, 2.si 36 saat sonra bu sefer de 12 saat sonra aşılama oldum. Acaba yumurta büyüklüğüne göre mi belirliyor doktorlar

24 ile 12 cok erken. Neden oyle birsey yapti doktor cozemedim. Cnku 36 saat sonra oluyo yumurtlama. Tabi belli bir buyikluge glmesini bekliyolr birde 36 saat gecmesine ragmen hemen olmayabiliyo cnku bn 3 gun ovulasyon testi yaptim catlayip caatlamdigini kontrl amacli henuz yoktu. Asilamamdan 2 gun gecmsti .

Yalnız çatlama ipnesinden sonra ovulasyon testleri hep pik gösterir 10 gün .o yüzden iğneden sonra lh testi kullanılamaz

Çatlama iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı doktor yumurtaların çatladığını söylemişti ben hiçbir belirti olmadığını söyleyince... sonuç pozitif

Merhaba arkadaşlar ben aşılama oldum ve 9. Günüm de kan testi yaptım 1.61 çıktı negatiftir dedim doktora gönderdim ben size 15. Gün test yapın dedim dedi bende şimdi bu değer zaten hamile olmadığımı göstermiyor mu dedim haftayı bekleyel dedi bir bilgisi olan var mı

Benimde sizin gibi oldu iliski onermedimi dokgorunuz bana yatis verdi
Aşılamadan sonraki 3 gün iliski önerdi doktorum. 3 günden sonra sizin isteğinize bagli dedi. Yine de isimizi şansa birakmamak icin 1 gün iliski bir gün dinlen seklinde yapıyoruz. Asilamanin bugün 9.günü. insallah guzel sonuclari aliriz

Bana iliskide yasak sonuc alana kadar

merhaba bende aşılamanın 7.ci gününde yani bugün gittim kan verdim 2.49 çıktı sağ kasığım ve belim ağrıdığı için şüpelendim 2 gün sonra tekrarlayacağız kan testini 1 haftaşık olduğu için değerin artabileceğini söylediler umarım tutmuştur ikimizinkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…