- 10 Mart 2020
- 67
- 18
- 38
- 31
- Konu Sahibi prensesasu123
-
Sonuç hayırlı haberdir inşallah cnmAşılamadan sonraki 3 gün iliski önerdi doktorum. 3 günden sonra sizin isteğinize bagli dedi. Yine de isimizi şansa birakmamak icin 1 gün iliski bir gün dinlen seklinde yapıyoruz. Asilamanin bugün 9.günü. insallah guzel sonuclari aliriz
Bir belirtiniz olmuş muydu? Kaçıncı günde öğrendiniz? Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insalşahBen en son cuma test yaptım 366 çıktı hatfaya cuma gel keseye bakicaz dendi.
Maşallah inşallah kalp atışını da duymak nasip olurAmin inşallah ben 15 . Günde tam çıktı belirtiler göğüs ağrım oldu bı on gün sonra bulantılarım başladı bakalım inşallah kalp atışını da duyarız
Bnde incir tüketiyorum ama bilmiyorum ya bu defa da olmazsa çok yoruldum galiba artık kaldıramamBence bekleyin test yapmayın ve kendinizi çok yormayın ben bolbol badem çekirdeği kabak çekirdeği ceviz ve yatmadan önce süt içtim tutulmasına yardımcı olunuyor avakado da 2 tane zor yiyebildim
Sonucunuz ne acaba benimde adet ağrılarım varBen bugün aşılamadan sonra 7. Güne giriyorum bugün belim de ve sırtımda aşırı ağrı oldu çok dazla akıntım ve ara ara adet ağrısı gibi ağrı geliyor normalde adet günüme 5 gün görünüyor bu yüzden mi ağrılarım başlamıştır acaba?
Pozitif hamileyim canimSonucunuz ne acaba benimde adet ağrılarım var
Yaa çok güzel bir haber Allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah benimde bugün tam 1 hafta oldu aşılama kramp giriyor kasıklarıma başka belirti ne yaşadınız biraz bahsedermisiniz rica etsemPozitif hamileyim canim
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsunYaa çok güzel bir haber Allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah benimde bugün tam 1 hafta oldu aşılama kramp giriyor kasıklarıma başka belirti ne yaşadınız biraz bahsedermisiniz rica etsem
Amin inşallah canım teşekkür ederim bende beklemedeyim 2 gün var adetime adet öncesi sendromları yaşıyorum bakalım hayırlısıAmin inşallah isteyen herkese nasip olsunçok fazla belirtim olmadı benim sadece aşılamadan 11 gün sonra adet günümdü ve günüme 3 gün kala normal adet ağrılarım gelmeye başladı bazen tek sol kasığımda bir sızlama batma gibi oluyodu ara ara ben adetimin geleceğini düşünmüştüm tamamen o belirtiler vardı sonra bir gün geçince test yapti aşılamanın 12. Günüydü öyle öğrendim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?