Aşılama sonrasi

Ben aldım bugün 10.gunumdu hatta öğlen bişey çıkmadı ama akşama doğru çizgi çıktı ne dkr doğru bilemiyorum belirti olarakta adet ağrısı hissi geldi akşama doğru oda geçti yarinnerken test yapmayı düşünüyorum
Bekleyen testte mi çizgi çıktı? İlk 10-15 dk sonrasındaki sonuçlar yanıltıcı olabiliyormuş. Yarın tekrarla bakalım inşallah çift çizgi çıkar 🙏

Bekleyen testte mi çizgi çıktı? İlk 10-15 dk sonrasındaki sonuçlar yanıltıcı olabiliyormuş. Yarın tekrarla bakalım inşallah çift çizgi çıkar 🙏
Evet sonrasında çıktı hatta resim ekliyim.aynn sabah erken testlerden ypcm

Eklentiler

• IMG_20211227_225820.webp
    IMG_20211227_225820.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20211227_225550.webp
    IMG_20211227_225550.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 30
Kayseride bi özel hastanede yaptırdım 1800 aşılama 1300 de ilaçlar tuttu toplamda
Merhaba 👋 bnde kayseride yaşıyorum ve aşılama düşünüyorm fsh hormonum yüksek amh da düşük aşılama önerdiler ama güvenemiyorum tutmazsa şüphesi var? Seninki tutmuştur inşallah nerede yaptırdın doktorunun adı neydi?

Merhaba 👋 bnde kayseride yaşıyorum ve aşılama düşünüyorm fsh hormonum yüksek amh da düşük aşılama önerdiler ama güvenemiyorum tutmazsa şüphesi var? Seninki tutmuştur inşallah nerede yaptırdın doktorunun adı neydi?
Canım Erciyes kartal bihter hanımda yaptırdım ilki tutmadı ikinciye gidicem martta kısmet bklm nolacak

Back
X