• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası

annebebek777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
12
4
1
34
Kızlar merhaba 16 mayısta aşılama oldum ilk gün sadece biraz şişkinlik oldu sonrasında hiç belirti olmadı bu durumu yaşayan var mı ?

Evet maalesef tedaviler çok masraflı kızınızı Allah bağışlasın inşallah en kısa zamanda bir kardeş gelir ona da
Amin inşallah. Kesinlikle bana raporda çıkmıyor. Umarım siz de hamile kalırsınız sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Kızıma hamile kaldığım zaman hiç belirtim yoktu. Çok sürpriz olmuştu. Ağrı olunca gebelik olmuyor bnce

Kızlar merhaba 16 mayısta aşılama oldum ilk gün sadece biraz şişkinlik oldu sonrasında hiç belirti olmadı bu durumu yaşayan var mı ?
Merhaba birsey sorabilirmiyim ben 8 gün önce adetimin 2. Gunü klomen ilaca basladim 5 gün ictim 3 günde icmeden bekledim bugun hastahaneye gittigimde tumurtaliklarimda büyüme göremedi doktor adaha erken zatendedi ama ayni benimle bire bir kullanan hastayla karsilastik ona 15 mm olmus demiş buyumuş demiş. Sizin ne zaman büyüdü kac gün icerisinde buyudu sizce benimkinde bi anormallik varmi doktor gecistirdi birsey demedi

Merhaba ben ilk femara kullandım femara bende etkili olmayınca gonalf kullandım bu seferde çok fazla yumurta gelişti o ay aşılama iptal oldu ben 6 ay ara verip bu ay tekrar başladım ama şöyle bi durum var benim kadın doğumsal bir problemim yok kronik hastalığımdan dolayı adet görmüyorum o nedenle benim sürecim biraz zor ve farklı ilerliyor ama size şunu söyleyebirim 30 nisanda iğne vurulmaya başladım ve 16 mayısta aşılama oldum ortalama 2 hafta sürdü

Merhaba ben ilk femara kullandım femara bende etkili olmayınca gonalf kullandım bu seferde çok fazla yumurta gelişti o ay aşılama iptal oldu ben 6 ay ara verip bu ay tekrar başladım ama şöyle bi durum var benim kadın doğumsal bir problemim yok kronik hastalığımdan dolayı adet görmüyorum o nedenle benim sürecim biraz zor ve farklı ilerliyor ama size şunu söyleyebirim 30 nisanda iğne vurulmaya başladım ve 16 mayısta aşılama oldum ortalama 2 hafta sürdü
Anladim ben bekarken adetim düzenliydi en fazla 28 gunde olmasam bile 35 gunde olurdum ama olurdum her ay 2 senedir evliyim evlenmeden önceki ay adeg oldum evlendigim aydan beri kendiligimden adet olamadim 2 senede belki hatirlamiyorum tam 2 defa kendiliginden gelmiştir onun harici hep adet söktürücüyle oldum hicbir sorun cikmadi bende de pcos oldugumu 2 ay önce ögrendim. Klomen ilacini 5 gun kullandim 3 gun bekledim bugun yumurtaliklarimda hala tık yokmuş insallah büyür saglikli. Hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun insallah en güzelinden

Anladim ben bekarken adetim düzenliydi en fazla 28 gunde olmasam bile 35 gunde olurdum ama olurdum her ay 2 senedir evliyim evlenmeden önceki ay adeg oldum evlendigim aydan beri kendiligimden adet olamadim 2 senede belki hatirlamiyorum tam 2 defa kendiliginden gelmiştir onun harici hep adet söktürücüyle oldum hicbir sorun cikmadi bende de pcos oldugumu 2 ay önce ögrendim. Klomen ilacini 5 gun kullandim 3 gun bekledim bugun yumurtaliklarimda hala tık yokmuş insallah büyür saglikli. Hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun insallah en güzelinden
Benimde adetim hep düzenliydi günü bile sapmazdı dediğim gibi kronik hastalığımdan dolayı bende olamıyorum bence stres yapmayın okuduğum kadarıyla bir çok kişi klomenle hamile kalabilmiş inşallah kolaylıkla,güzellikle ve en kısa zamanda anne oluruz

Back
X