ayyyy inşallah bebeş ağrıtıyordur başını.benim kuzenimde öyle olmuştu
yok canim ya simdi aldim sonucu yine negatffffffffffff offf ne kadar zor bu kelime,insallah senden aliriz pozitif haberlerini....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy inşallah bebeş ağrıtıyordur başını.benim kuzenimde öyle olmuştu
canım ya ne yapalım bizimde çilemiz bu.Vakti gelmemiş demekki 3,aşılamaya inşallah.Üzülme diycem ama elde olmuyor dilerim en kısa sürede toparlarsın kendini ve en kısa sürede kavuşursun bebeğine.lütfen güçlü ol
çok moralim bozuk kesin adet olcam offf boğulacak gibiyim
panik yapma hemen ben bundan 1 sene önce hamile kalmıştım adetime 2 gün kala adet oluyorum sandım hatta hemen gidip pet koydum iki gün sürdü sancım ama adet olmadım meğer hamileymişim o yüzden takma canım kafana
kizlar sakin olun dert etmeyim diycem ama sadece parmaklarim yaziyo kalbimiz öyle söylemiyo tabi,bu gün diyorum ki bunu yaparken bizi uyutsalar yapildigini bilmeyip bu günleri stressiz beklemeden yasabilsek diyorum,ben bundan sonra kesinlikle asilama yaptirmiycam artik.tüp bebek düsünüyorum ama biraz ara vericem kafami toplayinca nasi düsünürüm ama bilmiyorum iste.....
kızlar bugün saat 4 sonuç alınaçak ne olur dua edinnn
ewt testin aksami oldu canim ya,insallah senden güzel haberler bekliyorum.baksana ne acinasi halimiz var gülüyorum bazen bu söylediklerimizi aslinda kendimiz bile mantikli bulmuyoruz ama caresizlik bu olsa gerek:))))ama ben kendimi toparladim sporumrda basladim tekrar dietimede ne yapayim hayat devam ediyo baska bi secenek yokkkiiii.....sana bol bol sans bi tanem güzel haberler yaz INSALLAAHHHH......
ayyyy gerçekten ya başkaları duysa gülerler bize ama ne yapalım bizde böyleyiz.ben de her ay adet olunca önce bir ağlayıp sonrada aaaaaa iyiki adet oldum diyet yapar zayıflarım diyorum ama bir gr bile veremiyorum.tiroitten dolayı çok kilo aldım vermem lazım diye kandırıyorum hep kendimi.ama aşılamam tutmazsa bu sefer kendimi kandırma yöntemim başka ebru kursuna yazılmıştım 2 haftadır gidemiyorum belimin ağrısından dolayı tekrar kursa başlarım diyorum.bugün 15,günüm ama biliyorsun test yapmıycam çünki hep 15,günde adet oluyorum bekliycem