Aşılama Aşilama Sonrasi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya ne yapalım bizimde çilemiz bu.Vakti gelmemiş demekki 3,aşılamaya inşallah.Üzülme diycem ama elde olmuyor dilerim en kısa sürede toparlarsın kendini ve en kısa sürede kavuşursun bebeğine.lütfen güçlü ol

kızlar karnımağrıyo her ayki adet öncesi belirtilerin aynısı hatta bu ay daha erken olcam sanırım çok canım sıkıldı

canım ya ne yapalım bizimde çilemiz bu.Vakti gelmemiş demekki 3,aşılamaya inşallah.Üzülme diycem ama elde olmuyor dilerim en kısa sürede toparlarsın kendini ve en kısa sürede kavuşursun bebeğine.lütfen güçlü ol

belki inanmiycaksin ama gercekten su an toparlandim,ama 3 asilama yok artik ben tüp bebek düsünüyorum artik bi kez onu deniyce sonrada bisey istemiyorum canim yabittim artik inan...ilaclar,beklentiler,kirilmalar duygularimi kaybettim.kendim olmaktan cikmisim inan nereye kadar böyle olcak

doğru söylüyorsun canım bende hep şöyle düşünüyorum ben elimden geleni yapayımda gerisi Allahın taktiri.Benim hala bel ağrım devam ediyor davul gibi şişim olacaksam adet bir an önce olayımda ağrılarımdan kurtulayım diye düşünüyorum.ikilemde olmak insanı çok yıpratıyor bazen dr bana senin asla çocuğun olmaz dese diye düşünüyorum çünki o zaman bu konuda hiçbir ümidim olmayacağı için daha rahat olacağımı düşünüyorum

çok moralim bozuk kesin adet olcam offf boğulacak gibiyim

panik yapma hemen ben bundan 1 sene önce hamile kalmıştım adetime 2 gün kala adet oluyorum sandım hatta hemen gidip pet koydum iki gün sürdü sancım ama adet olmadım meğer hamileymişim o yüzden takma canım kafana

panik yapma hemen ben bundan 1 sene önce hamile kalmıştım adetime 2 gün kala adet oluyorum sandım hatta hemen gidip pet koydum iki gün sürdü sancım ama adet olmadım meğer hamileymişim o yüzden takma canım kafana

çok canım sıkılıyo ya ne yapcam bilmiyorum adet sancısı gibi ama şiddetli değil adetten önce hep böyle ince ince ağrım olur aynısı off olmadıysa herkes yine soracak çok sıkıldım çok ağlamamk için zor tutuyorum kendimi

kizlar sakin olun dert etmeyim diycem ama sadece parmaklarim yaziyo kalbimiz öyle söylemiyo tabi,bu gün diyorum ki bunu yaparken bizi uyutsalar yapildigini bilmeyip bu günleri stressiz beklemeden yasabilsek diyorum,ben bundan sonra kesinlikle asilama yaptirmiycam artik.tüp bebek düsünüyorum ama biraz ara vericem kafami toplayinca nasi düsünürüm ama bilmiyorum iste.....

canım inşallah olumlu sonuç alırsın.Benimde test günüm yarın ama yaptırmıycam daha önceki iki aşılamamda da 15.gün adet olmuştum umudumda yok o yüzden teste gitmiycem

kizlar sakin olun dert etmeyim diycem ama sadece parmaklarim yaziyo kalbimiz öyle söylemiyo tabi,bu gün diyorum ki bunu yaparken bizi uyutsalar yapildigini bilmeyip bu günleri stressiz beklemeden yasabilsek diyorum,ben bundan sonra kesinlikle asilama yaptirmiycam artik.tüp bebek düsünüyorum ama biraz ara vericem kafami toplayinca nasi düsünürüm ama bilmiyorum iste.....

ahhhh canım ya aynı şeyleri düşünüyoruz bende hep yolda yürürken başıma birşey düşşe de geçici hafıza kaybına uğrasam diye düşünüyorum.Hatta bebeklerini cami avlusuna değilde benim kapımın önüne bıraksalar diye dua ediyorum sanırım yakında kuşadası belediyesine anons ettiricem.yarın test günüm bu aşılamam da asla kafama takmıycam diyordum ama yapamadım o yüzden test falan yaptırmıycam.sen adet oldunmu canım?

ewt testin aksami oldu canim ya,insallah senden güzel haberler bekliyorum.baksana ne acinasi halimiz var gülüyorum bazen bu söylediklerimizi aslinda kendimiz bile mantikli bulmuyoruz ama caresizlik bu olsa gerek:))))ama ben kendimi toparladim sporumrda basladim tekrar dietimede ne yapayim hayat devam ediyo baska bi secenek yokkkiiii.....sana bol bol sans bi tanem güzel haberler yaz INSALLAAHHHH......

ewt testin aksami oldu canim ya,insallah senden güzel haberler bekliyorum.baksana ne acinasi halimiz var gülüyorum bazen bu söylediklerimizi aslinda kendimiz bile mantikli bulmuyoruz ama caresizlik bu olsa gerek:))))ama ben kendimi toparladim sporumrda basladim tekrar dietimede ne yapayim hayat devam ediyo baska bi secenek yokkkiiii.....sana bol bol sans bi tanem güzel haberler yaz INSALLAAHHHH......

ayyyy gerçekten ya başkaları duysa gülerler bize ama ne yapalım bizde böyleyiz.ben de her ay adet olunca önce bir ağlayıp sonrada aaaaaa iyiki adet oldum diyet yapar zayıflarım diyorum ama bir gr bile veremiyorum.tiroitten dolayı çok kilo aldım vermem lazım diye kandırıyorum hep kendimi.ama aşılamam tutmazsa bu sefer kendimi kandırma yöntemim başka ebru kursuna yazılmıştım 2 haftadır gidemiyorum belimin ağrısından dolayı tekrar kursa başlarım diyorum.bugün 15,günüm ama biliyorsun test yapmıycam çünki hep 15,günde adet oluyorum bekliycem

ayyyy gerçekten ya başkaları duysa gülerler bize ama ne yapalım bizde böyleyiz.ben de her ay adet olunca önce bir ağlayıp sonrada aaaaaa iyiki adet oldum diyet yapar zayıflarım diyorum ama bir gr bile veremiyorum.tiroitten dolayı çok kilo aldım vermem lazım diye kandırıyorum hep kendimi.ama aşılamam tutmazsa bu sefer kendimi kandırma yöntemim başka ebru kursuna yazılmıştım 2 haftadır gidemiyorum belimin ağrısından dolayı tekrar kursa başlarım diyorum.bugün 15,günüm ama biliyorsun test yapmıycam çünki hep 15,günde adet oluyorum bekliycem

hadi hayirlisi canim bende ayniyim inanki bu tiroid zaten bizi bu hallere götüren bende cin eziyeti yaparsam kendime gram gram gidiyo oda cani isterse merak etme bende normol kadinlar gibi bi haftada incelemiyorum canim ya,hatta yeni evli halimden eser bile yok o halimede dönemem zaten kesinlikle bu hastalik kanserden sonraki kötü ikinci hastalik hayatimi alt üst etti benim bakiyorum aynisini sanada yapmis benim kader arkadasim simdi her konuda hem fikriz su icsek yariyo lafi bize zateb bunu doktorlarda kabul ediyo.benim dünki halimi görsen gülerdin inan kendimi nasil parcaliyorum evimin alt katini spor salonu yaptim kosu bandindan firliycak gibi kostum kostum daha sonra sinirimi bosaltmak icin esimin kum torbasina giristim:)))bagiriyorumda üstelik bu üzerimizdeki stresi bi sekilde atmaliyiz.yani cok acinasiydim inan hemde komikkkkk....resmende ac dolasiyorum baska bi caresi yok bu calismayan guatir tiplerinde offf offffff,Allah im bunlari sonunuda konusalim burda INSAALLAH....

Ben de ayın 19 da aşılama yaptırdım 1 aralıkta tahlil nyaptıracam anlıyorum şimdi herkes ne kadar heyecanlıymış ben degil sadece ben 37 yasındayım ilk denemem inşallah herkes güzel haber alır bizim bayaramımızda bu olur inşallahhihoyyyt

ben dün adet oldum 2 gün öncesinden adet olcam olcam dedim ve öylede oldu hemde olmam gereken tarihten 2 gün önce oldum ama inanın olunca daha rahtladım o 2 gün alt üst olmuştum olcam mı olmıcam mı ne yapcam nasıl olcak diye ama şimdi daha rahatım fiziksel olarakta rahatladım vücudum çok gerginleşmişti tabi bu tedavi süresince baya kilo aldım 57 kilodan 62 ye çıktım bugünde doktora gittim beni baya bi rahatlattı aslında çok umutlu olduğunu hamileyi diye aramanı bekliyodum dedi ama olmamasının şanssızlık olduğunu söyledi 1 ay aradan sonra tekrar denicez bu 1 aylık süreçte ilaçların etkisni görmeye devam edecekmişim o yüzden belkide kendiliğinden olur dedi ama ben bu konuda umutlu değilim çokta hayalperest olmamak lazım

Back
X