• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası

patiklisincap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2025
4
3
1
26
Herkese merhaba. 4 gün önce aşılama yaptırdım. Dün kasık ve bel ağrısı bugün ise mide bulantısı yaşıyorum. Mide bulantısı beni fazla yıpratır her zaman. Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz. İlaçların, iğnelerin yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Bunları yaşan var mı? Kaç gün sürer?

Herkese merhaba. 4 gün önce aşılama yaptırdım. Dün kasık ve bel ağrısı bugün ise mide bulantısı yaşıyorum. Mide bulantısı beni fazla yıpratır her zaman. Bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz. İlaçların, iğnelerin yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Bunları yaşan var mı? Kaç gün sürer?
Bugün benim de 6. günüm. Mide bulantısını bilemem ama progestan kullaniyorsaniz bel ve kasık ağrısı ondandır muhtemelen. Benimde belime ara sıra sancı gelip gidiyor

Merhaba benimde Salı günü aşılamam var ama aşılama anından korkuyorum ağrılı bir işlem mi ?

Aşırı kısa süren bir işlem kendinizi kasmayın iğne vurulmak gibi. Son anda biraz acıdı hemen bitti. Biraz kanama oluyor 1 günde geçiyor. Eve gelip uyudum ağrım oldu ancak regl ağrısıyla aynıydı biz kadınların alışık olduğu bir ağrı sabır etmek gerek yani ilk 3 gün biraz dinlenin sonrasında gündelik yaşamınıza devam edin. Sadece ağır kaldırmayın dediler. Ama benim 3. Gün sonrasında mide bulantısı eklendi.

Merhaba benimde Salı günü aşılamam var ama aşılama anından korkuyorum ağrılı bir işlem mi ?
Ağrılı değil ama öncesinde mesanenin dolu olması gerekiyor idrara sıkışık bi şekilde girdiğimden dolayı bitse de çişimi yapsam diye düşündüm sadece. Gonal f ve çatlatma iğnesinin etkisi sanırım aşılamadan sonra oldu ya da tetikledi. Yumurtalıklarım çok ağrıdı. Doktor da yumurtalar büyüyeceği için agrimin olacağını söyledi. Ertesi gün ise hiç birşeyim kalmamıştı

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ben sadece şuan işlem anına yoğunlaştım o andan korkuyorum panik yapıyorum

Aşılama gerçekleşeli 5 gün oldu. Progesteron hap kullanıyorum. Bugün inanılmaz bir bel ağrısıyla uyandım. Göğüslerde hassasiyet var.. ilacın yan etkisi midir.. gebelik midir.. kafamda deli sorular.. sizlerin süreci nasıldı veya nasıl gidiyor?

Back
X