aşılama bir korunma yöntemi değilkiCanım ya ecz tanidiklarima sormustum ben onlar cok karşı asilamaya bi daha arastir istersen.
Sigara kullaniyorsan da hap yine zararlı
en sagliklisi esinin korunması
tabi karar senin yine
Pardon yaaa benim kafam ucmusaşılama bir korunma yöntemi değilki
tam tersi doktorların hamilelik için uyguladığı bir işlem
Canım ya ecz tanidiklarima sormustum ben onlar cok karşı asilamaya bi daha arastir istersen.
Sigara kullaniyorsan da hap yine zararlı
en sagliklisi esinin korunması
tabi karar senin yine
olsun canım önemli değil, nolucakPardon yaaa benim kafam ucmus
Ben korunmak icin aşılama diye anladim 1 ve 3 aylik igneler varya kafam ona gitti
Bugun kimseye yardim etmeye calismasam daha yardimim dokunacak gibi
Tekrar ozur dilerim
evet benim bir arkadaşım da önce tüp bebekle hamile kalmıştı, sonraki normal yolla olmuştuİyi de aşılama denilen şey hamile kalmak için yapılıyor zaten.
Konu sahibesi aşılamayı değil ama tüp bebek tedavisi ile hamilelik ve doğum yaşayan bir arkadaşım 1 yıl sonra doğal yolla hamile kalmıştı.
evet benim bir arkadaşım da önce tüp bebekle hamile kalmıştı, sonraki normal yolla olmuştu
evet rahime yapılan her işlem gebeliği kolaylaştırıyormuş rahim filmi, tüp bebek vs gibi...Sanırım rahim bebeği kabul edebilir hale geliyor.
aşılamanın amacı hamile kalınmasını sağlamak değil mi zatenArkadaşlar aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalan var mi...yorumlarınızı bekliyorum...
herhalde aşılama tutmamış, sonraki aylar için soruyor canımaşılamanın amacı hamile kalınmasını sağlamak değil mi zaten
ben varım 13 aralıkta aşılama yaptırdım 29 aralıkte test verdim 234 çıktı hamileyim bu salı da test vercem ama çok korkuyorym ya yukselmezse diyeArkadaşlar aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalan var mi...yorumlarınızı bekliyorum...
İyi çok sevindim..masaallahsevindim.maşaallah...dikkat et kendine...çok kalkip is falan yapma.dinlen hep eler yaptın asilama sonrasi ve bu surecte.? 44934040 .!.:ben varım 13 aralıkta aşılama yaptırdım 29 aralıkte test verdim 234 çıktı hamileyim bu salı da test vercem ama çok korkuyorym ya yukselmezse diye
ben varım 13 aralıkta aşılama yaptırdım 29 aralıkte test verdim 234 çıktı hamileyim bu salı da test vercem ama çok korkuyorym ya yukselmezse diye
hıc skntı ypma kendıne cnm dua et allaha sıgın.. kucagınada saglklı seklde almayı nasıp etsn rabbım darısıda bıze ınsallah... amınnnnben varım 13 aralıkta aşılama yaptırdım 29 aralıkte test verdim 234 çıktı hamileyim bu salı da test vercem ama çok korkuyorym ya yukselmezse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?