Aşılama sonrasi

Schiller

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
157
44
13
Arkadaşlar aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalan var mi...yorumlarınızı bekliyorum...

Canım ya ecz tanidiklarima sormustum ben onlar cok karşı asilamaya bi daha arastir istersen.
Sigara kullaniyorsan da hap yine zararlı

en sagliklisi esinin korunması
tabi karar senin yine

Canım ya ecz tanidiklarima sormustum ben onlar cok karşı asilamaya bi daha arastir istersen.

tabi karar senin yine
aşılama bir korunma yöntemi değilki
tam tersi doktorların hamilelik için uyguladığı bir işlem

aşılama bir korunma yöntemi değilki
tam tersi doktorların hamilelik için uyguladığı bir işlem
Pardon yaaa benim kafam ucmus
Ben korunmak icin aşılama diye anladim 1 ve 3 aylik igneler varya kafam ona gitti
Bugun kimseye yardim etmeye calismasam daha yardimim dokunacak gibi
Tekrar ozur dilerim

tabi karar senin yine

İyi de aşılama denilen şey hamile kalmak için yapılıyor zaten.

Konu sahibesi aşılamayı değil ama tüp bebek tedavisi ile hamilelik ve doğum yaşayan bir arkadaşım 1 yıl sonra doğal yolla hamile kalmıştı.

evet benim bir arkadaşım da önce tüp bebekle hamile kalmıştı, sonraki normal yolla olmuştu

Kullandığınız iğne, ilaçların etkisi hemen gitmiyor.Diğer aya da etkisi oluyor diye biliyorum.

sevindim.maşaallah...dikkat et kendine...çok kalkip is falan yapma.dinlen hep eler yaptın asilama sonrasi ve bu surecte.? 44934040 .!.:
ben varım 13 aralıkta aşılama yaptırdım 29 aralıkte test verdim 234 çıktı hamileyim bu salı da test vercem ama çok korkuyorym ya yukselmezse diye
İyi çok sevindim..masaallah

Ben 10 kasimda yaptim asilamayi, 4 ocak testte negatif tutmadı.zaten pcos var ben de.adet düzensizliği. Beklemedeyim

ben varım 13 aralıkta aşılama yaptırdım 29 aralıkte test verdim 234 çıktı hamileyim bu salı da test vercem ama çok korkuyorym ya yukselmezse diye

hayrlı olsn cnm darısı bıze ınsallah.. bnde hftaya pazartesı ogencem sonucu ılk asılamam bu.

hıc
hıc skntı ypma kendıne cnm dua et allaha sıgın.. kucagınada saglklı seklde almayı nasıp etsn rabbım darısıda bıze ınsallah... amınnnn

[Qmudunu-kaybetme, post: 44934521, member: 667440"]hayrlı olsn cnm darısı bıze ınsallah.. bnde hftaya pazartesı ogencem sonucu ılk asılamam bu.[/QUOTE]

Asilama sonrasi sureci neler yaptin.cok uzun sure yattn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…