- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
[Qmudunu-kaybetme, post: 44934521, member: 667440"]hayrlı olsn cnm darısı bıze ınsallah.. bnde hftaya pazartesı ogencem sonucu ılk asılamam bu.
Asilama sonrasi sureci neler yaptin.cok uzun sure yattn mi
Aynen yaa...o kadar emek veriliyor.bende de hemşire 15 dk dedi ben de 20 dk yattim.doğru durust iş falan yapmadım kalkmadim.test gününe yaklaşınca kahverengi lekelenmeler başladı.ertesi gün sancı ve sonrasında adet oldum...benim ki kötü bitti.umarım senin ki inşaallah allahın izniyle olur.peki senin kaçıncı aşılama denemesi??[/QUOTE]devlet hastanesndeydım bn cnm ognde asılama cokmus hemsıreye kalsa 10 dk yatrıp kaldrcaktı bn 25 dk yattım zorla... sra ewe geldk uzandm ma hep yatmadım kahvaltı hazrlamaya falan kalktm zatn ılk gn kasık agrım oldu bugun. 5. gunum sureklı yatmıyormda ama pekte zorlamıyorm kendnmı.. ewdeym zatn hastane ıcın cıktm ısten 6 ay once
Evet süreç uzun sabredemiyor insan...:'(
Bir şeyler vesile olacak...herşey bahane aslinda
Hangi kür yazar misinaynen canm vesıle hepsı vaktı geldgnde rabbımol dedgnde oluyo ama bız bu ay su kürü yapmstm ondan oldu dıyoruz
Hangi kür yazar misin
cnm rabbim sana da nasip etsin ben 3 gün yattım asılamadan sonra ama asılama cok sorunlu oldu benim hatta rezil oldum sıkısık gel dediler çok fazla sıkısmısım ölüyorum sandımhayrlı olsn cnm darısı bıze ınsallah.. bnde hftaya pazartesı ogencem sonucu ılk asılamam bu.
O sorun degil ki.kateter doğru yönde olsun diye.ben de sıkısik tim.her Dr istemiyor tabi sıkışıklıgi idrarincnm rabbim sana da nasip etsin ben 3 gün yattım asılamadan sonra ama asılama cok sorunlu oldu benim hatta rezil oldum sıkısık gel dediler çok fazla sıkısmısım ölüyorum sandım
ben doktordan izin istedim biraz yaptım geldim varya öyle bir acı olamaz cok canım yandı cok sıkısıktım doktora rezil olcam diye korktum ama aşılama tuttu şimdi de bir kere kimyasal gecirdim yine olacak diye ödüm kopuyoO sorun degil ki.kateter doğru yönde olsun diye.ben de sıkısik tim.her Dr istemiyor tabi sıkışıklıgi idrarin
cnm rabbim sana da nasip etsin ben 3 gün yattım asılamadan sonra ama asılama cok sorunlu oldu benim hatta rezil oldum sıkısık gel dediler çok fazla sıkısmısım ölüyorum sandbanada bıraz sıkısık ol demslerdı asılamadan yarm saat önce gttm wcye zatan saat bası gıderm nrmaldedebnde zor drdm asılamadan snra c gtmemek ıcın 2 3 saat snra ewdegrdm artk
Aşilama yapıldıktan sonra ne kadar yattin.ve neler yaptın benimki olmadı da[/QUOTE]3"sevimliseda, post: 44936453, member: 733881"]ben doktordan izin istedim biraz yaptım geldim varya öyle bir acı olamaz cok canım yandı cok sıkısıktım doktora rezil olcam diye korktum ama aşılama tuttu şimdi de bir kere kimyasal gecirdim yine olacak diye ödüm kopuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?