Aşılama sonrasi

[Qmudunu-kaybetme, post: 44934521, member: 667440"]hayrlı olsn cnm darısı bıze ınsallah.. bnde hftaya pazartesı ogencem sonucu ılk asılamam bu.

Asilama sonrasi sureci neler yaptin.cok uzun sure yattn mi[/QUOTE]

devlet hastanesndeydım bn cnm ognde asılama cokmus hemsıreye kalsa 10 dk yatrıp kaldrcaktı bn 25 dk yattım zorla... sra ewe geldk uzandm ma hep yatmadım kahvaltı hazrlamaya falan kalktm zatn ılk gn kasık agrım oldu bugun. 5. gunum sureklı yatmıyormda ama pekte zorlamıyorm kendnmı.. ewdeym zatn hastane ıcın cıktm ısten 6 ay once

6 ydr gıdıyorz daha bu y asılamaya gectık ck uzun suruyo bı tahlıl ıcın bırer aygun atılıyo.. bakalm hayrrlısı rabbım tez zamanda kurtarsn hepmızı

Asilama sonrasi sureci neler yaptin.cok uzun sure yattn mi

devlet hastanesndeydım bn cnm ognde asılama cokmus hemsıreye kalsa 10 dk yatrıp kaldrcaktı bn 25 dk yattım zorla... sra ewe geldk uzandm ma hep yatmadım kahvaltı hazrlamaya falan kalktm zatn ılk gn kasık agrım oldu bugun. 5. gunum sureklı yatmıyormda ama pekte zorlamıyorm kendnmı.. ewdeym zatn hastane ıcın cıktm ısten 6 ay once[/QUOTE]
Aynen yaa...o kadar emek veriliyor.bende de hemşire 15 dk dedi ben de 20 dk yattim.doğru durust iş falan yapmadım kalkmadim.test gününe yaklaşınca kahverengi lekelenmeler başladı.ertesi gün sancı ve sonrasında adet oldum...benim ki kötü bitti.umarım senin ki inşaallah allahın izniyle olur.peki senin kaçıncı aşılama denemesi??

Aynen yaa...o kadar emek veriliyor.bende de hemşire 15 dk dedi ben de 20 dk yattim.doğru durust iş falan yapmadım kalkmadim.test gününe yaklaşınca kahverengi lekelenmeler başladı.ertesi gün sancı ve sonrasında adet oldum...benim ki kötü bitti.umarım senin ki inşaallah allahın izniyle olur.peki senin kaçıncı aşılama denemesi??[/QUOTE]

hayrlısıysa olsn ınsallah cnm. bnm ılk asılamam klomenle yaptık baalm allah byuk

5 gnum henuz bısey yok ılk gun kasık agrm oldu ustmuste olablrm ama nrmaldede agrr kasıgım belım..

Hangi kür yazar misin

hayt otu kullanstım o ay fshme faydası oldu sanırım yada o vesıle oldu.. sogan kuru ıcmstm on gun bıde ıncır kuru yapmstm hvcla.. duzenlı kullanmadım ama 10gnden fzlakullanmadım daha ck kullananar var... corekotu bal kecıboynuzu yapan ck var denemedım ben..sıfa allahtan tabı

Bizim uzaktan bir akraba da çikolata kisti vardı . 4 defa falan aşılama yaptılar tutmadı . Tüp bebek deneceklerdi lakin biraz toparlanmak istediler . Bir kaç ay sonra hamile olduğunu öğrendi . Bir oğlu oldu, oğlu 10 aylıkken Rabbim ona bir kız evlatta verdi suan iki çocuğu var tedavisiz

Sizinde yapacağınız kafaya takmamak ve sabretmek . Rabbim inşaallah en yakın zamanda size ve tum isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin

cnm rabbim sana da nasip etsin ben 3 gün yattım asılamadan sonra ama asılama cok sorunlu oldu benim hatta rezil oldum sıkısık gel dediler çok fazla sıkısmısım ölüyorum sandım
O sorun degil ki.kateter doğru yönde olsun diye.ben de sıkısik tim.her Dr istemiyor tabi sıkışıklıgi idrarin

O sorun degil ki.kateter doğru yönde olsun diye.ben de sıkısik tim.her Dr istemiyor tabi sıkışıklıgi idrarin
ben doktordan izin istedim biraz yaptım geldim varya öyle bir acı olamaz cok canım yandı cok sıkısıktım doktora rezil olcam diye korktum ama aşılama tuttu şimdi de bir kere kimyasal gecirdim yine olacak diye ödüm kopuyo

"sevimliseda, post: 44936453, member: 733881"]ben doktordan izin istedim biraz yaptım geldim varya öyle bir acı olamaz cok canım yandı cok sıkısıktım doktora rezil olcam diye korktum ama aşılama tuttu şimdi de bir kere kimyasal gecirdim yine olacak diye ödüm kopuyo[/QUOTE]
Aşilama yapıldıktan sonra ne kadar yattin.ve neler yaptın benimki olmadı da

Aşilama yapıldıktan sonra ne kadar yattin.ve neler yaptın benimki olmadı da[/QUOTE]3
3 gün yattım hiç agır kaldırmadım havuç ve kuru yemiş yedim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…