- 1 Eylül 2022
- 34
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi esmr_mlg06
-
Aşılama şöyle Dr sizin durumunuza göre ilaç yada iğne veriyor 5 gün falan kullanıyorsunuz daha sonra yumurta takibi yapılıyor ve çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz sonrasında eşinizden sperm alınıyor ve bu spremler yıkanıyor kaliteli olanlar ayrıştırıliyor ve sizin rahminize direkkt yumurtalıkların yanına bırakılıyor yani tüpten falan geçmesinde gerek kalmıyor spremlerin sonrasında 15-20 dk kadar yaptırıyorlar sizi bu kadarMerhaba..
Daha yeniyim ama etrafımda bu süreçte olan kimse olmadığı için sormak istedim.
Rahim filmini geçtiğimiz ay çektirdim. Önümüzdeki ay dosya açılacak ve tedavi birimine yönlendireceklerini söylediler. Eşimle sperm şekil bozukluğu var doktor raporunda aşılama uygun yazılmış. Benim sonuçlarımın hepsi temiz hiçbir sıkıntı yok. Aşılama olur diyorlar ama nasıl ilerliyor çok heyecanlıyım hemen olsun istiyorum ama bişeyleri de sabretmem gerek biliyorum. Yumurta toplanıyor vs yazıları gördüm beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum
Peki aşılama sonrasında iki hafta tuvalet harici yatırıyorlar mı öyle duydum daAşılama şöyle Dr sizin durumunuza göre ilaç yada iğne veriyor 5 gün falan kullanıyorsunuz daha sonra yumurta takibi yapılıyor ve çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz sonrasında eşinizden sperm alınıyor ve bu spremler yıkanıyor kaliteli olanlar ayrıştırıliyor ve sizin rahminize direkkt yumurtalıkların yanına bırakılıyor yani tüpten falan geçmesinde gerek kalmıyor spremlerin sonrasında 15-20 dk kadar yaptırıyorlar sizi bu kadar
Yok tam tersi günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dediler bana ama ben yinede 3 gün yattımPeki aşılama sonrasında iki hafta tuvalet harici yatırıyorlar mı öyle duydum da
Aşılama aşamasında acı ağrı falan hissettin mi acabaYok tam tersi günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dediler bana ama ben yinede 3 gün yattım
Çok az spremler enjekte edilirken oldu enjekte işlemi 3 saniye kadar anca Sürüyor zaten yani 3 saniye falan acı hissetmisimdirAşılama aşamasında acı ağrı falan hissettin mi acaba
O tüp bebek sürecinde canim.sonrasinda dinleme de tüp bebekte daha çok oluyor. Asilama yumurtani büyütüp sperm gönderiyorlar çok basit bir işlem muayene gibi. Sonrasında yarım saat uzaniyorsun. Günlük hayatına devam edebilirsin diyorlar ama ben 2 3 gün rapor almjstim.Merhaba..
Rahim filmini geçtiğimiz ay çektirdim. Önümüzdeki ay dosya açılacak ve tedavi birimine yönlendireceklerini söylediler. Eşimle sperm şekil bozukluğu var doktor raporunda aşılama uygun yazılmış. Benim sonuçlarımın hepsi temiz hiçbir sıkıntı yok. Aşılama olur diyorlar ama nasıl ilerliyor çok heyecanlıyım hemen olsun istiyorum ama bişeyleri de sabretmem gerek biliyorum. Yumurta toplanıyor vs yazıları gördüm beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum
O tüp bebek sürecinde canim.sonrasinda dinleme de tüp bebekte daha çok oluyor. Asilama yumurtani büyütüp sperm gönderiyorlar çok basit bir işlem muayene gibi. Sonrasında yarım saat uzaniyorsun. Günlük hayatına devam edebilirsin diyorlar ama ben 2 3 gün rapor almjstim.
Çok az spremler enjekte edilirken oldu enjekte işlemi 3 saniye kadar anca Sürüyor zaten yani 3 saniye falan acı hissetmisimdir
Ne demekÇok sağol Allah razı olsun
İlk seferde tuttu bebeğim doğdu bile 8 buçuk aylık şu an daTuttu mu peki seninki
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallah benim de ilkinde tutarİlk seferde tuttu bebeğim doğdu bile 8 buçuk aylık şu an da
İns rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısı ileMaşallah sağlıkla büyüsün inşallah benim de ilkinde tutar
Merhaba, asla korkulacak tedirgin olunacak bir işlem değil merak etmeyin. Yumurta toplama Vs işlemleri tüp bebekte oluyor aşılamada değil. Aşılamada regl gününüz başladığı anda doktorunuz kaçıncı günde derse o gün ya ilaç ya da iğne başlıyor. Belirttiği süre kadar kullanıyoruz, bu sürede aynı zamanda sık sık yumurta takibini de yapıyorlar ultrasonla. İstenilen büyüklüğe erişince özel bir iğnesi var göbekten yapılan onu veriyor ve kendiniz uygulayabiliyorsunuz. 36 saat sonda da aşılama işlemi için çağırıyor. Eşinizden sperm alınıyor, 1 saat kadar süren bir sperm ayrıştırma ve yıkama işlemi yaparlarken siz ve eşiniz bekliyorsunuz. 1 saat sonra sizi odaya alıp ultrasonla yumurtalık kısmınıza bakıyor ve normal muayene eder gibi rahminizden spermleri yumurtalıkların yanına bırakıyorlar özel bir enjektörle. Kesinlikle hiçbir ağrı sızı vs olmuyor. Hiç merak etmeyin. Sadece tam spermleri içinize bırakırken çok çok az küçücük 3-4 saniyelik bir sızı oluyor. Herşey gönlünüzce olsunMerhaba..
Teşekkür ederim çok sağolasınMerhaba, asla korkulacak tedirgin olunacak bir işlem değil merak etmeyin. Yumurta toplama Vs işlemleri tüp bebekte oluyor aşılamada değil. Aşılamada regl gününüz başladığı anda doktorunuz kaçıncı günde derse o gün ya ilaç ya da iğne başlıyor. Belirttiği süre kadar kullanıyoruz, bu sürede aynı zamanda sık sık yumurta takibini de yapıyorlar ultrasonla. İstenilen büyüklüğe erişince özel bir iğnesi var göbekten yapılan onu veriyor ve kendiniz uygulayabiliyorsunuz. 36 saat sonda da aşılama işlemi için çağırıyor. Eşinizden sperm alınıyor, 1 saat kadar süren bir sperm ayrıştırma ve yıkama işlemi yaparlarken siz ve eşiniz bekliyorsunuz. 1 saat sonra sizi odaya alıp ultrasonla yumurtalık kısmınıza bakıyor ve normal muayene eder gibi rahminizden spermleri yumurtalıkların yanına bırakıyorlar özel bir enjektörle. Kesinlikle hiçbir ağrı sızı vs olmuyor. Hiç merak etmeyin. Sadece tam spermleri içinize bırakırken çok çok az küçücük 3-4 saniyelik bir sızı oluyor. Herşey gönlünüzce olsun
Aşılama sonrasında size ben dediler yatışması mı gerekiyor süreç nasıl ilerliyorMerhaba, asla korkulacak tedirgin olunacak bir işlem değil merak etmeyin. Yumurta toplama Vs işlemleri tüp bebekte oluyor aşılamada değil. Aşılamada regl gününüz başladığı anda doktorunuz kaçıncı günde derse o gün ya ilaç ya da iğne başlıyor. Belirttiği süre kadar kullanıyoruz, bu sürede aynı zamanda sık sık yumurta takibini de yapıyorlar ultrasonla. İstenilen büyüklüğe erişince özel bir iğnesi var göbekten yapılan onu veriyor ve kendiniz uygulayabiliyorsunuz. 36 saat sonda da aşılama işlemi için çağırıyor. Eşinizden sperm alınıyor, 1 saat kadar süren bir sperm ayrıştırma ve yıkama işlemi yaparlarken siz ve eşiniz bekliyorsunuz. 1 saat sonra sizi odaya alıp ultrasonla yumurtalık kısmınıza bakıyor ve normal muayene eder gibi rahminizden spermleri yumurtalıkların yanına bırakıyorlar özel bir enjektörle. Kesinlikle hiçbir ağrı sızı vs olmuyor. Hiç merak etmeyin. Sadece tam spermleri içinize bırakırken çok çok az küçücük 3-4 saniyelik bir sızı oluyor. Herşey gönlünüzce olsun
Ben dediler yatışması derken ne demek istediğinizi anlamadım maalesefAşılama sonrasında size ben dediler yatışması mı gerekiyor süreç nasıl ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?