Aşılama Süreci Neler Yapılıyor

RavenV

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
53
13
3
29
Merhabalar bizim bütün testlerimiz yapıldı ve bir sorun görünmüyor. Sadece folik asit ve D vitamini eksikliğim olduğu için ebem onları yükseltip öyle gel dedi. Gittiğimde aşılamaya başlanacağını düşünüyorum. Tam olarak neler yapılıyor süreci anlatabilecek birileri var mıdır detaylı bir şekilde. Biliyorum herkeste farklılık gösterebilir ama en azından bi nebze olsun bilmek istiyorum.

Merhaba canım asilaman inşallah hayırlı olur olumlu sonuçlar alirsin 🤲
İki asilama yaptirdim bende doktordan doktora yöntemi degisiyo ilaçlar ya da iğneyle yumurtalar buyutuluyo ben iğne kullanmıştım 15 16 mm olmuşlardı catlarma iğnesi verdiler onu vuruldum iğneden 36 saat sonra asilama içi çağırdılar o gün esinde örnek veriyo sonra şırınga gibi biseyle alttan sana veriyorlar 10 15 dakika yatıyorsun sonra bitiyo inşallah açıklayıcı olmuştur 😂

Amin teşekkür ederim. Günler ve saatler önemli sanırım. Çalışan biri olarak süreci nasıl yöneticem bilmiyorum biraz korkuyorum.

Evet igneleri her gün aynı saatte olun demişlerdi çok zor bisey değil aslında hsg cektirdiniz mi
Evet hsg çektirdim. T rahim şüphesi dendi 3 boyutlu usg istendi. Çapaya gittim filmime baktı hayır yok dedi usg yapmadan. Şüphedeyim açıkçası kendi hastaneme daha gidemedim.

Evet hsg çektirdim. T rahim şüphesi dendi 3 boyutlu usg istendi. Çapaya gittim filmime baktı hayır yok dedi usg yapmadan. Şüphedeyim açıkçası kendi hastaneme daha gidemedim.
İnşallah yoktur canım öyle bis Rabbım inşallah böyle nasip eder 🤲😍

Back
X