- 10 Aralık 2013
- 7.040
- 2.929
- 398
- Konu Sahibi MadameCurie
-
Tebrik ederim kuzum darısı bizeEn son cumartesi günü kan verdim beta 438 çıktı. Ama kahverengi lekelenmeler geliyor ayın 28 inden beri sevinemedim o yüzden
Tesekkür ederim ne zormus bu isler yaa hic tvde göründüğü gibi değilTebrik ederim kuzum darısı bize
O lekeler normal diye biliyorum ben
Tabiki yaa kolay olur mu tatlmTesekkür ederim ne zormus bu isler yaa hic tvde göründüğü gibi değilbir cis yapıp pozitifi görünce hamileyim diye gezebilirim sanıyordum yok beta takip et yok kese gör yok kalp atısı... İnsallah siz de en kısa zamanda olumlu haberler alırsınız
En son cumartesi günü kan verdim beta 438 çıktı. Ama kahverengi lekelenmeler geliyor ayın 28 inden beri sevinemedim o yüzden
Belki yerleşme kanamasıdır. 438 gebelik var demek hayırlı olsun. Sağlıkla gelişsin inşallahEn son cumartesi günü kan verdim beta 438 çıktı. Ama kahverengi lekelenmeler geliyor ayın 28 inden beri sevinemedim o yüzden
Amin teşekkür ederimBelki yerleşme kanamasıdır. 438 gebelik var demek hayırlı olsun. Sağlıkla gelişsin inşallah
Oyyy maşallah maşallah canmAmin teşekkür ederimşu anda keseyi görmek için bekliyoruz dün 1900 oldu beta insallah görürüm bebisimi
Hayırlı olsun çok sevındım ben de yarın 12. Günüm aşılamada kan testı vercem belırtılerınız melerdıBelki yerleşme kanamasıdır. 438 gebelik var demek hayırlı olsun. Sağlıkla gelişsin inşallah
görürüm
Ya çok sevındkm hayırlı olsun belırtılerınz nelerdı benimde yarın aşılama 12. Gün ıdrar testı vercem benimde goguslerı. Çok ağrıyı ve sırt ağrım varAmin teşekkür ederimşu anda keseyi görmek için bekliyoruz dün 1900 oldu beta insallah görürüm bebisimi
Ben su anda 36 haftalık hamileyimYa çok sevındkm hayırlı olsun belırtılerınz nelerdı benimde yarın aşılama 12. Gün ıdrar testı vercem benimde goguslerı. Çok ağrıyı ve sırt ağrım var
İlk kez mi aşılama yaptırdınız? İnşallah güzel haberler alırsınızAllah kucağınıza almayı nasip etsin benım de göz kapaklarımda bır ağırlık var ama ne olacak bılmıyorum çok heyecanlıyım yarın belli olacak
Merhaba benim de bi sorum olucak bugün aşılamamın 11.günü 3-4 gündür hafif yoklayan bel ve kasık ağrım var adet sancısı gibi ama daha hafif bir de göğüslerim ağrıyor dokununca ama her adet öncesi göğüs ağrım olur hamile kalanlar göğüs ucunda ağrı olduğunu söylüyorlar bende çok yok sizde belirtiler tam olarak nasıldı acaba adet belirtilerinden farklı mıydı?Ben su anda 36 haftalık hamileyimnormal regl belirtilerinin hepsi vardı ilaveten aşırı bir uyku hali vardı bayık bayık bakıyordum
Adet belirtileriyle birebir aynıydı hatta artık adet olacağımdan emin olmuştum. İlave olarak aşırı uyku hali vardı hatta çalıştığım yerdeki çaycı abla hamile misin bakışların değişmiş demiştiMerhaba benim de bi sorum olucak bugün aşılamamın 11.günü 3-4 gündür hafif yoklayan bel ve kasık ağrım var adet sancısı gibi ama daha hafif bir de göğüslerim ağrıyor dokununca ama her adet öncesi göğüs ağrım olur hamile kalanlar göğüs ucunda ağrı olduğunu söylüyorlar bende çok yok sizde belirtiler tam olarak nasıldı acaba adet belirtilerinden farklı mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?