Ve şuan aşılamanın 10 günündeyimMerhaba arkadaşlar .yaşım 26
İki yıldan fazla süredir hamile kalmaya çalışıyorum. 2 kez çatlama iğnesi denedik olmadı , rahim filmi çektim herşey tertemiz çıktı , hormon değerlerimde çok iyi , eşimin test sonuçlarıda iyi çıktı . 2 şubat günü aşılama oldum regl 6 gün var erken gebelik testim negatif çıktı sizce daha erkenmi test için . Biliyorum yaşım küçük daha ama inanın o istek varken her geçen gün daha üzüyor insanı mahlesef çok üzülüyorum kendimi çok yıpratıyorum. Çok dua ediyorum, üzülmek istemiyorum artık Buda tutmassa diye umutsuzluğa kapılıyorum.Artık çok yoruldum . Mahlesef çok sabırsızım bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum umarım bana yardım edersiniz
İnşallah sizinkide Positiv dir ben yarın sabah test yapacağım inşallah ozmn Positiv görürüm ewt beklemek ve düşünmek insanı mahvediyor.Merhaba 10. Günde negatif çıkması üzmesin genelde böyle olanları çok okudum. İnşallah pozitiftir tabi ama negatif olsa da bir sorununuz yok, yaşınız genç. En büyük sebebi düşünmek zaten ah bi ona çözüm bulabilsek çözülecek her şey:) ben de 4 şubatta oldum aşılama bekliyorum.. en zoru beklemek zaten anlıyorum sizi
Haber verin lütfenBen de yarın evde test yapıp deneyeceğim bi şansımı bakalım
Bende görüyorum çizgiyi kaçıncı gününüz bugünBen yanlış görmüyorum dimi silik çizgi var
Testiniz silik ama en az 12 gün bekleyin aşılamanın üstünden. Benim 9. Günü silik çıkmıştı mesela çatlatma iğnesinden dolayıBen yanlış görmüyorum dimi silik çizgi var
Ayy çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırısınızMerhaba 9. günüm bugün ama ben çatlatma iğnesi olmadığım için iğne etkisi yok. Sabah silik görünce hemen hastaneye gidip kan verdim beta da 50 çıktı çok şükür şimdi takip edeceğiz