- Konu Sahibi biryumakmutlulukk
Evet bende pztsi oldum regl günün ne zamanPazartesi oldum. Sanirim aynı gün olmuştuk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende pztsi oldum regl günün ne zamanPazartesi oldum. Sanirim aynı gün olmuştuk![]()
O da haftaya pazartesi 4 mart sanirim. Seninki ne zamandiEvet bende pztsi oldum regl günün ne zaman
Aynı tarihO da haftaya pazartesi 4 mart sanirim. Seninki ne zamandi
İkimiz de aynı anda seviniriz inşallah, Allah yüzümüzü güldürsünAynı tarihhadi hayırlısı, berat kandili bol bol dua
![]()
Amin amin inşallahİkimiz de aynı anda seviniriz inşallah, Allah yüzümüzü güldürsünhayırla,sağlıkla ve kolaylıkla
![]()
Nasılsın? :) konışmuştuk seninle, belirtilerin var mı, test yapmayı düşünüyor musunİkimiz de aynı anda seviniriz inşallah, Allah yüzümüzü güldürsünhayırla,sağlıkla ve kolaylıkla
![]()
İyiyi teşekkür ederim sen nasılsınNasılsın? :) konışmuştuk seninle, belirtilerin var mı, test yapmayı düşünüyor musun
İyiyim ya akıntım var benim ama geçen aylarda da oluyodu farklı bi durum bence yok, nasıl geçecek bu vakit sürekli aklımda bu aşılama işi bakıyorum deli gibiİyiyi teşekkür ederim sen nasılsınbelirtilerim azaldı benim ya sanirim iğne etkisiydi. Hafif göğüs ağrısı ve gaz kaldı sadece. Cok nadir de sağ kasigimda ağrı oluyor. Test yapmam ben cumartesiye kadar büyük ihtimalle
sende durumlar nasıl
Aynen ben de başka bir forum daha buldum oradakilerin de okuyup duruyorum üye olmadanİyiyim ya akıntım var benim ama geçen aylarda da oluyodu farklı bi durum bence yok, nasıl geçecek bu vakit sürekli aklımda bu aşılama işi bakıyorum deli gibikendimi zor tutuyorum test yapmamak için 8. Günümüz senxe çıkar mı?
İğnenin 10. Günü için ne diyolar genelde bilgin varmı ? Ayy hangi forum bende okiyim ahahah ne güzel arkadaşın kavuşmuş allah bizese nasip etsinAynen ben de başka bir forum daha buldum oradakilerin de okuyup duruyorum üye olmadanbugün bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. 3 yıldır istiyor olmuyordu. Tüp bebek sürecine gireceklerdi önümüzdeki ay ona göre isini gücünü ayarlamaya çalışıyordu hamile olduğunu öğrenmiş. Ben artık stresten başka sebep göremiyorum böyle örnekleri gördükçe. Bence biraz daha bekle 10. Gün yaparsın yaparsın erken. Çizgi çıksa iğne etkisi mi diye düşüneceksin, çıkmasa olmadı mı diye düşüneceksin. Boşuna stres olur. Sen bilirsin tabi yine de
![]()
10. Gün için okuduğum yorumlar belirsiz biraz gören de var negatif olup pozitife dönen de var. Bilemedim o yüzdenİğnenin 10. Günü için ne diyolar genelde bilgin varmı ? Ayy hangi forum bende okiyim ahahah ne güzel arkadaşın kavuşmuş allah bizese nasip etsin
İnşallah ahah tamm sağol10. Gün için okuduğum yorumlar belirsiz biraz gören de var negatif olup pozitife dönen de var. Bilemedim o yüzdenbiraz da psikolojine bağlı negatif görünce çok etkileniyorum o yüzden çok test yapmam regl gecikti birkaç kez onda da 4. Gün vs yapmıştım bekleyip
Amin inşallah nasip, tez zamanda sağlıkla biz de o müjdeye kavuşalım inşallah.
Simdi isim vermeyeyim google ilk aşılması tutanlar yaz çıkıyor sende de çıkar belki![]()
Rica ederimm. Pozitifi gören baya kişi var o yüzden bana iyi geldi okumakİnşallah ahah tamm sağol![]()
Merhaba test yaptiniz mi acaba bende cuma gunu oldum asilamamiRica ederimm. Pozitifi gören baya kişi var o yüzden bana iyi geldi okumak![]()