Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bugün oldum aşırı kolay yani adı kendinden büyük bir şey diyebilirim alttan muayeneden daha kolay fazla mana yüklemişim onu fark ettim ağlama krizleri falan yani ha iliski ha aşılama hatta ilişkiden de kolay
Merhaba benim bu ayki aşılamam tuttu dün kan verdim 35.8 çıktı 2 günde bir kan takibi yapicam , birde şey sormak istiyorum size benim 2 gündür adet olucakmisim gibi ağrım var normalmi sizdede oluyormuydu ters birşey olucak diye korkuyorum
selam arkadaşlar, gelecek ay aşılama yaptıracaz özelde, fiyat olarak biraz bilgi alabilir miyim? aşılama özelde 12 bin dedi, gonal f fiyatını bilen var mı?
selam arkadaşlar, gelecek ay aşılama yaptıracaz özelde, fiyat olarak biraz bilgi alabilir miyim? aşılama özelde 12 bin dedi, gonal f fiyatını bilen var mı?
Özelde boşuna aşılama yaptırmayın bence değmez. Doğal yoldan pek farkı yok. Gonal f fiyatları nette yazıyor. Ben de geçen sene özelde yaptırdım pişmanım. Ya devlette deneyin ya da direkt tüp bebeğe geçin derim tecrübelerime dayanarak
Merhaba benim bu ayki aşılamam tuttu dün kan verdim 35.8 çıktı 2 günde bir kan takibi yapicam , birde şey sormak istiyorum size benim 2 gündür adet olucakmisim gibi ağrım var normalmi sizdede oluyormuydu ters birşey olucak diye korkuyorum
Merhaba kusura bakma ancak görebiliyorum cook sevindim insallah sag salim kucaginiza alirsiniz evet olmaz mi kasik agrisi gögüs hassasiyeti ben cok yasadim hatta korktum ilk basta asilama tutmadi hasta olcam diye sonra kan testi verdim belirtimde yoktu cünkü hic morelini bozma suan ne kadarliklar
Merhaba kusura bakma ancak görebiliyorum cook sevindim insallah sag salim kucaginiza alirsiniz evet olmaz mi kasik agrisi gögüs hassasiyeti ben cok yasadim hatta korktum ilk basta asilama tutmadi hasta olcam diye sonra kan testi verdim belirtimde yoktu cünkü hic morelini bozma suan ne kadarliklar
Merhaba arkadaşlar ben 4kere asilama yaptım şimdi doktorumu değiştirdim klomen ovitrelle verdi çatlatma iğnesi yaptım şimdi duphaston dekort ve proxfemim kullanıyorum bu ilaçları kullanana varmi acaba nasıl etkileri oluyor