Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olaganca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
313
109
53
33
Kızlar ben yeni aşılama yaptırdım . (24 Haziran ) bu durumda neler yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşalım süreçte hangi ilaçları kullandınız doktorunuz nasıldı yada aşılama gerektiren neydi ?

Merhaba benim de 28 haziranda oldu beklemedeyim merional 75 kullandım ovitrel catlatma doktorum iyi bi dr ama % 10 veya 20 şans dedi pek ümitli değilim açıkçası

Merhaba benim de 28 haziranda oldu beklemedeyim merional 75 kullandım ovitrel catlatma doktorum iyi bi dr ama % 10 veya 20 şans dedi pek ümitli değilim açıkçası
Bende gonal f 450 kullandım birde 1000lik çatlatma iğnesi . Benim 112,5 tu dozum ama cahil bir hemşireye denk geldim ve bana 225 yaptı yani bir günde iki doz o zaman çok kötü oldum hastane yetkilileri ile konuştum . Doktorum çikolata kistim olduğu için büyüme yapabilir dedi ve aşılaman durdurulabilir dedi o zaman tabi daha kötü oldum sonra tekrar doktorumu aradım vardır herşeyde bir hayır dedi içimi ferahlattı ama ertesi gün mutlaka gel dedi gittim şükür bişey olmadı en sonunda 24 Haziran’da aşılamam oldu bakalım nasip ilk aşılamam benimde . Ümidimi yitirmek istemiyorum dua ediyorum hep Pazartesi test yapıcaz inşallah aşılama sonrası neler yaşadın peki Kasım ağrım çok oldu benim mide bulantılarım

Ben de 3. İğnemi vuruldum bugün. İlk aşılamam fazla ümitli değilim ama bakalım belli olmaz

Benim şuan aşılama ile birlikte 9. Gün adet olacak gibi ağrım var ve sindirim sistemim berbat gaz kabız hepsi olaganca sendede var mı bı tarz durumlar ve sonucunu mutlaka buraya yaz olurmu
Aynen canım bende de var bahsettiğin bu durumlar aşırı gaz ve bazen kasıklarımda sancı , mide bulantısı çok oldu ve hatta kusmalarım ama 3 gündür yok Pazartesi test yapıcam bende bugün idrar yaptım 1 gibi negatif çıktı yazıları okudum sabahın ilkinde yapmak lazımmış ben sabah kalktım market alışverişimi yaptım sonra kahvaltı sonra test ordan tekrar ümidim geldi nete baktım yine soda testi onu yaptım köpürdü bide afedersin idrarırım koyulaştı 2 gündür üşütme mi acaba dedim , köpürmesin iyiye mi yormak lazım bilemedim bakalım nasip , sende mide ağrısı oldu mu ? Bende çikolata kisti vardı ondan aşılama dedi doktorum . Sol yumurtamda .

Mide ağrıso oluyor ama ağrı gibi değil de ekşime yanma gibi
Evet evet aynı benimde bu şekilde , bu yaşadıklarımız inşallah güzel haberlere işarettir. Ben aşılamadan sonra azitro ve Protestan kullandım acaba onlardan mı ki diye de düşünmüyor değilim.

Mide ağrıso oluyor ama ağrı gibi değil de ekşime yanma gibi
Bide benim şöyle oldu aşılamadan bir gün sonraki gece yatmadan lavaboda peçeteye kahverengi bir akıntı geldi bir daha gelmedi şu zamana kadar . ( bu grubun forumlarını çok okudum hep acaba benle aynı şeyleri yaşayanlar oluyor mu şu var bende acaba olan varmı başka diye hep böyle yazı arayıp umut aradım , ondan dolayı herşeyi yazıyorum ki bu zamanlardaki bulanıklığı en iyi biz biliriz sanırım )

olaganca çok özel olmazsa yaş kaç canım ben 33 üm hiç gebelik yaşamadım ilk aşılamam
Bu sefer nasip olmazsa clife diye bir macun var ona başlamayı düşünüyorum daha önce kullandım ama çalıştığım için su çok içemedim lavabolar hijyenik değil diye . Ama bu sefer düzgün kullanmak istiyorum bakalım . İnşallah gerek kalmazda

Güvenilir bi macun mu acaba
Bir bayan bana önermişti onun üzerine internetten araştırdım baya memnun kalan varmış bende bi deneyeyim dedim, ilk kullanmada etki anlamadım ama işte oda bol yürüyüş ve bol su öneriyordu bende onları yapamamıştım bu sefer bunlara dikkat etmeyi düşünüyorum

Benim şuan aşılama ile birlikte 9. Gün adet olacak gibi ağrım var ve sindirim sistemim berbat gaz kabız hepsi olaganca sendede var mı bı tarz durumlar ve sonucunu mutlaka buraya yaz olurmu
Bnmde bu tür şikayetlerim var 2 gecedir karnım çok ağrıyor ha oldum ha olacam hissi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…