Soda testi nasıl oluyorAynen canım bende de var bahsettiğin bu durumlar aşırı gaz ve bazen kasıklarımda sancı , mide bulantısı çok oldu ve hatta kusmalarım ama 3 gündür yok Pazartesi test yapıcam bende bugün idrar yaptım 1 gibi negatif çıktı yazıları okudum sabahın ilkinde yapmak lazımmış ben sabah kalktım market alışverişimi yaptım sonra kahvaltı sonra test ordan tekrar ümidim geldi nete baktım yine soda testi onu yaptım köpürdü bide afedersin idrarırım koyulaştı 2 gündür üşütme mi acaba dedim , köpürmesin iyiye mi yormak lazım bilemedim bakalım nasip , sende mide ağrısı oldu mu ? Bende çikolata kisti vardı ondan aşılama dedi doktorum . Sol yumurtamda .
Bnmde bu tür şikayetlerim var 2 gecedir karnım çok ağrıyor ha oldum ha olacam hissi var
İnternetten bakmıştım onada sabah ilk lavaboya gittiğin Zaman bir kaba idrarını yağıyorsun üzerine yeni açılmış karbonattan 1 çay kaşı döküyorsun köpürürse gebelik varmış deniliyor . Tabi nasip .Soda testi nasıl oluyor
Benim ağrılarım ilk aşılamadan beri var şimdi de bugün adet olucam hissi varBnmde bu tür şikayetlerim var 2 gecedir karnım çok ağrıyor ha oldum ha olacam hissi var
Evet bugündü ama yapamadım cesaret edip
Tamam canım hakkımızda hayırlısı olsunEvet bugündü ama yapamadım cesaret edipÇarşamba adet günüm onu bekleyeyim dedim doktorum bugün yapmamı söylemişti akşam üzeri arar hatta beni ama cesaret edemiyorum ki , muhakkak haber vericem inşallah müjdeli haber olur
Adetime daha 2 gün var ama az önce adet oldum sanki anlayamadım yerleşme olabilir mi acaba ?Tamam canım hakkımızda hayırlısı olsun
Ayy inşallah yerleşmedirAdetime daha 2 gün var ama az önce adet oldum sanki anlayamadım yerleşme olabilir mi acaba ?
İnşallah öyledir inşallahAyy inşallah yerleşmedir
Sen ne zaman test yapacaksın nasıl hissediyorsun kendini canım
1 yıldır, peki sen canımNe kadar zamandır istiosun
Hayırlısı olsun inşallahBenim 4. Yıl oldu
Cuma test günüm
Ben üç kutu kullandım ama işte su ve yürüyüş diyordu ben onları yapamadımBaktım ama ben hiç inanmıyorum korkuyorum daha doğrusu
Adet oldunmu tam.bak ben buradan Bi postta okudum bayanın biride senin gibi iki gün önceden oldum dedi ondan sonra akşama kadar 4 5 leke gelmiş ardından bişey gelmemiş ertesi günmü sonrası günmü tam hatırlamıyorum kan testi yapmış hamileymiş oda yerleşme lekesiymiş inşallah seninde öyledirAdetime daha 2 gün var ama az önce adet oldum sanki anlayamadım yerleşme olabilir mi acaba ?
Benimde sabaha kadar 5 damla falan geldi ama az önce artık kırmızıya döndü adet oldum galiba ben .bende öyle mi acaba diye umutlandım ama nasip.Adet oldunmu tam.bak ben buradan Bi postta okudum bayanın biride senin gibi iki gün önceden oldum dedi ondan sonra akşama kadar 4 5 leke gelmiş ardından bişey gelmemiş ertesi günmü sonrası günmü tam hatırlamıyorum kan testi yapmış hamileymiş oda yerleşme lekesiymiş inşallah seninde öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?