Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kan testi yaptırmanı söyler doktorun büyük ihtimalle , eğer negatif çıkarsa aşılama tedavisine başlayacaksanız söktürücü verebilir canım , ama inşallah pozitif çıkar sen doktoruna muhakkak ulaş o sana daha sağlıklı bilgi verir

Merhaba ben 12 gündeyim sonucum 29.22 çıktı ama bundan 2 gün önce yaptığımda 3.48 çıkmıştı hastaneyi arıyorum cvp vermiyorlar acaba normalmi bu hamilemiyim ben

Merhaba ben 12 gündeyim sonucum 29.22 çıktı ama bundan 2 gün önce yaptığımda 3.48 çıkmıştı hastaneyi arıyorum cvp vermiyorlar acaba normalmi bu hamilemiyim ben
İnşallah öylesin bir anda yükselmiş demekki hadi hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ben de bugün test yaptım dayanamadım aşılama günümü saymazsak 11. Gün negatif çıktı çok üzüldüm eşimde bekle kan testini diyor kafam karışık erken mi yaptım acaba

Kızlar ben de bugün test yaptım dayanamadım aşılama günümü saymazsak 11. Gün negatif çıktı çok üzüldüm eşimde bekle kan testini diyor kafam karışık erken mi yaptım acaba
Canım bende senin gibi yaptım geçtiğimiz Cumartesi yaptım negatif çıktı bugünde adet oldum ama gerçekten erken olsada olmasada beklemekte fayda var doktor hangi gün dediyse o zaman yapmak psikolojik açıdanda daha rahatlatıcı diye düşünüyorum. Bende bugün adet oldum önce üzüldüm ama eşime de hissettirmek istemedim oda üzülüyor bide bu ay söz verdim ona üzülmicem diye ama ne mümkün . Tamam adet oldum dediğimde oturdum koltuğa bilinçsizce bütün işi bıraktım fırında kek yandı odakta yemeğin buhar suyu taşmış hiç mutfağa gitmedim bile sonradan farkettim . nette öyle bilinçsizde gezinirken birde baktım hasta bir çocuk ve annesi çocuğu görseniz makinalara bağlı o anne için dua ettim Rabbim yardımcısı olsun diye sonra kendi halime baktım vardır herşeyde bir hayır diye sonra kendime geldim . Diyeceğim o ki üzülme inşallah nasipten ötesi yok . Neler var neler imtihan sonuçta dua bol hayır dua inşallah Elbet bir güzellik vardır sonunda . (Şimdi bunları yazıyorum çok metanetli olduğumdan değil bugün gözlerim baloncuk oldu resmen ağlamaktan ama durup düşününce boş diyorsun da kendine geliyorsun )

Bu arada yarın laboratuvara kan vericem hormonları tekrardan baktıracağım bakalım ne durumdalar kendi doktoruma gösterdikten sonra üniversite doktoruna göstericem bakalım nasip . Fiili duayı elden bırakmamak lazım . İnşallah

Benim şuan aşılama ile birlikte 9. Gün adet olacak gibi ağrım var ve sindirim sistemim berbat gaz kabız hepsi olaganca sendede var mı bı tarz durumlar ve sonucunu mutlaka buraya yaz olurmu
Adet oldunuz mu sonucu paylaşır mısınız? İnşallah hayırlı haber verirsiniz

Ben yaptım onu ilk kimyasal gebeliğimde oldu sonra ki denemeler başarısız oldu karbonat taze mi olması gerekirdi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…