Kan testi yaptırmanı söyler doktorun büyük ihtimalle , eğer negatif çıkarsa aşılama tedavisine başlayacaksanız söktürücü verebilir canım , ama inşallah pozitif çıkarkızlar merhaba
reglm 8 gün gecikti 1 hafta önce alt karnımda çok ağrı olmuştu sonraki zamanlar son 3 gündür sadece peçeteye kahverengi leke geliyor dün idrar testi yaptım çıkmadı asıl sorum şu bu ayki reglimde aşılama yaptıracağım şuanki gelen lekeler adet sayılıyor mu doktoruma ulaşamıyorum benzer konu yaşayan varmı teşekkürler
Merhaba ben 12 gündeyim sonucum 29.22 çıktı ama bundan 2 gün önce yaptığımda 3.48 çıkmıştı hastaneyi arıyorum cvp vermiyorlar acaba normalmi bu hamilemiyim benKan testi yaptırmanı söyler doktorun büyük ihtimalle , eğer negatif çıkarsa aşılama tedavisine başlayacaksanız söktürücü verebilir canım , ama inşallah pozitif çıkarsen doktoruna muhakkak ulaş o sana daha sağlıklı bilgi verir
sanırımım evet :))))Merhaba ben 12 gündeyim sonucum 29.22 çıktı ama bundan 2 gün önce yaptığımda 3.48 çıkmıştı hastaneyi arıyorum cvp vermiyorlar acaba normalmi bu hamilemiyim ben
İnşallah öylesinMerhaba ben 12 gündeyim sonucum 29.22 çıktı ama bundan 2 gün önce yaptığımda 3.48 çıkmıştı hastaneyi arıyorum cvp vermiyorlar acaba normalmi bu hamilemiyim ben
İlaca bağlı değildir inşallahİnşallah öylesinbir anda yükselmiş demekki hadi hayırlısı olsun inşallah
İnşallah yaaİlaca bağlı değildir inşallah
İnşallahsanırımım evet :))))
sanırımım evet :))))
Ne yaptın canım ulaşabildin mi hastaneyeİnşallah
Hayır cvp vermiyorlarNe yaptın canım ulaşabildin mi hastaneye
Yarın inşallah ulaşabilirsinHayır cvp vermiyorlar
Canım bende senin gibi yaptım geçtiğimiz Cumartesi yaptım negatif çıktı bugünde adet oldumKızlar ben de bugün test yaptım dayanamadım aşılama günümü saymazsak 11. Gün negatif çıktı çok üzüldüm eşimde bekle kan testini diyor kafam karışık erken mi yaptım acaba
Yarın ulaşamasam öbür gün çıkar giderimYarın inşallah ulaşabilirsin
Kan yaptırınKızlar ben de bugün test yaptım dayanamadım aşılama günümü saymazsak 11. Gün negatif çıktı çok üzüldüm eşimde bekle kan testini diyor kafam karışık erken mi yaptım acaba
Neden ulaşamıyorsun ki canım hastaneye , santralde bi sıkıntı var acabaYarın ulaşamasam öbür gün çıkar giderim
Yaa çok yoğun oluyor o yüzdenNeden ulaşamıyorsun ki canım hastaneye , santralde bi sıkıntı var acaba
Adet oldunuz mu sonucu paylaşır mısınız? İnşallah hayırlı haber verirsinizBenim şuan aşılama ile birlikte 9. Gün adet olacak gibi ağrım var ve sindirim sistemim berbat gaz kabız hepsiolaganca sendede var mı bı tarz durumlar ve sonucunu mutlaka buraya yaz olurmu
Ben yaptım onu ilk kimyasal gebeliğimde olduİnternetten bakmıştım onada sabah ilk lavaboya gittiğin Zaman bir kaba idrarını yağıyorsun üzerine yeni açılmış karbonattan 1 çay kaşı döküyorsun köpürürse gebelik varmış deniliyor . Tabi nasip .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?