- 2 Mayıs 2020
- 91
- 55
- 38
- 31
- Konu Sahibi Tugcelif4264
-
canım selam, ıkı asılama yaptırdım ben tecrubelerımı aktarcam yardımcı olmak adına,Merhaba anneler 23 şubatta aşılamam gerçekleşti, şuan için bel ağrım ara ara mevcut 12 günlük bir süreç var bekliyorum, aşılama yapan anneler 1. Aşılamanın tuttumu belirtileriniz nelerdiinş evlat hasreti diner hepimizin
Anladım canım umarım rabbim dualarımızı kabuk eder de hepimiz kavuşuruz sağol canım benimcanım selam, ıkı asılama yaptırdım ben tecrubelerımı aktarcam yardımcı olmak adına,
oncelıkle agır kaldırma bol bol yesıllık, kabak cekırdegı avakado ye .
benım ılk asılamam tuttu ama kımyasal oldu, ıkıncısı negatif nasıp kısmet .
ınsallaahhh pozıtıflerı gorursun amınnn
amınnn ınsallaaahh kuzummAnladım canım umarım rabbim dualarımızı kabuk eder de hepimiz kavuşuruz sağol canım benim
Canım merhaba ben de ilk defa aşılama oldum seninle aynı gün 23 şubatta. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız. Benim aşılama günü ve sonrasında kaşık ağrısı oldu geçti bugün yok. Ama göğüslerimde şişkinlik aşılama gününden beri devam ediyor o da gonal f kullanmaktan dolayı diye düşünüyorum. Bana doktorum prosgesteron verdi. 10 martta da kanda beta hcg baktır dediMerhaba anneler 23 şubatta aşılamam gerçekleşti, şuan için bel ağrım ara ara mevcut 12 günlük bir süreç var bekliyorum, aşılama yapan anneler 1. Aşılamanın tuttumu belirtileriniz nelerdiinş evlat hasreti diner hepimizin
Yaa inş ikimizde pozitif sonuç alırız kuzum ya doktorum bana iaç VS vermedi 2 hafta sonra hcg baktır dedi bende bilinç altımı ve vücudumu dinlememeye çalışıyorumCanım merhaba ben de ilk defa aşılama oldum seninle aynı gün 23 şubatta. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız. Benim aşılama günü ve sonrasında kaşık ağrısı oldu geçti bugün yok. Ama göğüslerimde şişkinlik aşılama gününden beri devam ediyor o da gonal f kullanmaktan dolayı diye düşünüyorum. Bana doktorum prosgesteron verdi. 10 martta da kanda beta hcg baktır dedi
Canım seninde bel ağrım mevcutmu benim geçiyor gibi tekrar oluyor inş iyiye işarettirCanım merhaba ben de ilk defa aşılama oldum seninle aynı gün 23 şubatta. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız. Benim aşılama günü ve sonrasında kaşık ağrısı oldu geçti bugün yok. Ama göğüslerimde şişkinlik aşılama gününden beri devam ediyor o da gonal f kullanmaktan dolayı diye düşünüyorum. Bana doktorum prosgesteron verdi. 10 martta da kanda beta hcg baktır dedi
Aynen benimde öyle umarım iyiiye işarettir ağrısın daİki gündür belim ağrıyor canım ilk defa. Bütün gün de evdeyim ama bel fıtığı gibi resmen
canım kimyasal olduğunu nasıl anladınızcanım selam, ıkı asılama yaptırdım ben tecrubelerımı aktarcam yardımcı olmak adına,
oncelıkle agır kaldırma bol bol yesıllık, kabak cekırdegı avakado ye .
benım ılk asılamam tuttu ama kımyasal oldu, ıkıncısı negatif nasıp kısmet .
ınsallaahhh pozıtıflerı gorursun amınnn
11.gun idrar testim pozitif çıktı silik şekilde diğer gün kan verdim. 24 çıktı.iki.gun sonra 14e.dustu.canım kimyasal olduğunu nasıl anladınız
Merhabalar canım var mı bir gelişmeİki gündür belim ağrıyor canım ilk defa. Bütün gün de evdeyim ama bel fıtığı gibi resmen
Göğüslerimde ağrı var canım bel ağrım falan geçti başka bir belirtim yok senin nasıl?Merhabalar canım var mı bir gelişme
Bende hiç bir şey yok şuan için bel ağrım dışında oda hafif offf gergin bekleyişşşşşGöğüslerimde ağrı var canım bel ağrım falan geçti başka bir belirtim yok senin nasıl?
Canım hiç gebelik testi yaptın mı nasıl çıkıyor? Çatlatma iğnesini olalı 10 gün olduBende hiç bir şey yok şuan için bel ağrım dışında oda hafif offf gergin bekleyişşşşş
Canım yarın kan vereceğim pazartesi sonuç alırım die düşünüyorum sen bu konuda ne yapacaksın test yapacak mısın yaniCanım hiç gebelik testi yaptın mı nasıl çıkıyor? Çatlatma iğnesini olalı 10 gün oldu
Yarın test verirsen yarın çıkar kız sonucu bana da haber et mutlaka bana doktor 10 martta ver garanti olsun dedi bekliyorum ben deCanım yarın kan vereceğim pazartesi sonuç alırım die düşünüyorum sen bu konuda ne yapacaksın test yapacak mısın yani
Bende simdi çıktım aile hekimin 9 marta gel dedi kuzum geri çıktım belli olmayabilir üzülme dedi tamam dedim ben 9 martta haber edeyim sen 19 martta dua edelim birbirimizeYarın test verirsen yarın çıkar kız sonucu bana da haber et mutlaka bana doktor 10 martta ver garanti olsun dedi bekliyorum ben de
Kuzum bugün gebelik testi yaptım belki hafif de olsa bir çizgi görürüm diye yok sıfır çizgi moralim bozulduBende simdi çıktım aile hekimin 9 marta gel dedi kuzum geri çıktım belli olmayabilir üzülme dedi tamam dedim ben 9 martta haber edeyim sen 19 martta dua edelim birbirimize
YaaaaKuzum bugün gebelik testi yaptım belki hafif de olsa bir çizgi görürüm diye yok sıfır çizgi moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?