Aşılama tedavisi ilk aşılama olan anneler

Tugcelif4264

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
91
55
38
31
Merhaba anneler 23 şubatta aşılamam gerçekleşti, şuan için bel ağrım ara ara mevcut 12 günlük bir süreç var bekliyorum, aşılama yapan anneler 1. Aşılamanın tuttumu belirtileriniz nelerdi inş evlat hasreti diner hepimizin

canım selam, ıkı asılama yaptırdım ben tecrubelerımı aktarcam yardımcı olmak adına,
oncelıkle agır kaldırma bol bol yesıllık, kabak cekırdegı avakado ye .
benım ılk asılamam tuttu ama kımyasal oldu, ıkıncısı negatif nasıp kısmet .
ınsallaahhh pozıtıflerı gorursun amınnn

Anladım canım umarım rabbim dualarımızı kabuk eder de hepimiz kavuşuruz sağol canım benim

Canım merhaba ben de ilk defa aşılama oldum seninle aynı gün 23 şubatta. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız. Benim aşılama günü ve sonrasında kaşık ağrısı oldu geçti bugün yok. Ama göğüslerimde şişkinlik aşılama gününden beri devam ediyor o da gonal f kullanmaktan dolayı diye düşünüyorum. Bana doktorum prosgesteron verdi. 10 martta da kanda beta hcg baktır dedi

Yaa inş ikimizde pozitif sonuç alırız kuzum ya doktorum bana iaç VS vermedi 2 hafta sonra hcg baktır dedi bende bilinç altımı ve vücudumu dinlememeye çalışıyorum rabbim isteyen herkese versin inş

Canım seninde bel ağrım mevcutmu benim geçiyor gibi tekrar oluyor inş iyiye işarettir

canım kimyasal olduğunu nasıl anladınız

Yarın test verirsen yarın çıkar kız sonucu bana da haber et mutlaka bana doktor 10 martta ver garanti olsun dedi bekliyorum ben de
Bende simdi çıktım aile hekimin 9 marta gel dedi kuzum geri çıktım belli olmayabilir üzülme dedi tamam dedim ben 9 martta haber edeyim sen 19 martta dua edelim birbirimize

Kuzum bugün gebelik testi yaptım belki hafif de olsa bir çizgi görürüm diye yok sıfır çizgi moralim bozuldu
Yaaaa (( üzülme nolur yaa bekle sabret 10 martta yap inş olur inş ya erken ya teste cıkacagını sanmıyorum zaten bende kanda çıkacak ondan sonra yükselecek hormon kafana takıp strese girme simdiden rabbim hayırlısını versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…