- 2 Eylül 2021
- 161
- 93
- 48
- 31
- Konu Sahibi Tugcelif4264
-
Amin canım tabi hayırlısı hepimiz içinYaaaa(( üzülme nolur yaa bekle sabret 10 martta yap inş olur inş ya erken ya teste cıkacagını sanmıyorum zaten bende kanda çıkacak ondan sonra yükselecek hormon kafana takıp strese girme simdiden rabbim hayırlısını versin cümlemize
Canım nasılsın ben adet olacakmışım gibi sağ kasıkta batma ve sancı var belede giriyor yarın adet günüm adet olacakmışım gibi geliyor sen nasılsınAmin canım tabi hayırlısı hepimiz için
Canım ben de adet olacakmışım gibi karnım aynı farklı birşey yok. Sen sanki bugün beta hcg baktıracaktın baktırdın mı canımCanım nasılsın ben adet olacakmışım gibi sağ kasıkta batma ve sancı var belede giriyor yarın adet günüm adet olacakmışım gibi geliyor sen nasılsın
Valla yarın vede yarından sonra gelmezse 9 martta kan vereceğim sende varmı birşey ağrı vs başka birşey belirti yaniCanım yarın kan vereceğim pazartesi sonuç alırım die düşünüyorum sen bu konuda ne yapacaksın test yapacak mısın yani
Benim adet öncesi gibi karnım işte bir tuhaf normalde öyle olur benim de adet öncesi ağrım olmaz zatenValla yarın vede yarından sonra gelmezse 9 martta kan vereceğim sende varmı birşey ağrı vs başka birşey belirti yani
Anladım kuzum inş senin duan kabul olmuştur inş :)Benim adet öncesi gibi karnım işte bir tuhaf normalde öyle olur benim de adet öncesi ağrım olmaz zaten
İnşallah ikimizin de ama ben adet olacakmışım gibi odakladım kendimiAnladım kuzum inş senin duan kabul olmuştur inş :)
Canım yarın kan vereceğim pazartesi sonuç alırım die düşünüyorum sen bu konuda ne yapacaksın test yapacak mısın yani
Bende öyle odaklandım ve öylede olacak sanırım sen bana müjdeyi verirsin inşİnşallah ikimizin de ama ben adet olacakmışım gibi odakladım kendimi
İnşallah canım ama ümidim yokBende öyle odaklandım ve öylede olacak sanırım sen bana müjdeyi verirsin inş
Canım kan verdin miBenim adet öncesi gibi karnım işte bir tuhaf normalde öyle olur benim de adet öncesi ağrım olmaz zaten
Yok canım ben 10 martta vericem sen?Canım kan verdin mi
Ben yarın... Dün baya sancım oldu sürekli wc gittim şimdi geldi sonra geldi baya bildiğin adet sancısıyıd ama rabbime şükür geçti sonra suanda da bir şey yok yaaa rabbim dualarımızı kabul etsin yaaa :)) inş vardı yarın sabah 9 da randevu aldım sağlık ocagına gideceğim ertesi gün çıkar muhtemelenYok canım ben 10 martta vericem sen?
Beni de haber et canımBen yarın... Dün baya sancım oldu sürekli wc gittim şimdi geldi sonra geldi baya bildiğin adet sancısıyıd ama rabbime şükür geçti sonra suanda da bir şey yok yaaa rabbim dualarımızı kabul etsin yaaa :)) inş vardı yarın sabah 9 da randevu aldım sağlık ocagına gideceğim ertesi gün çıkar muhtemelen
Canım ben adet oldum test vermeme gerek kalmadıBen yarın... Dün baya sancım oldu sürekli wc gittim şimdi geldi sonra geldi baya bildiğin adet sancısıyıd ama rabbime şükür geçti sonra suanda da bir şey yok yaaa rabbim dualarımızı kabul etsin yaaa :)) inş vardı yarın sabah 9 da randevu aldım sağlık ocagına gideceğim ertesi gün çıkar muhtemelen
YaaaCanım ben adet oldum test vermeme gerek kalmadı
Kan verdin mi canımYaaacanım inş rabbim arattırmadan tekrar nasip etsin inş haber ederm
Evet canım dün verdim bugün öğleye doğru çıkacak inşKan verdin mi canım
E nabizdan baksanız o şimdi çıkmıştır inşallah pozitiftirEvet canım dün verdim bugün öğleye doğru çıkacak inş
kuzum negatif çıktıE nabizdan baksanız o şimdi çıkmıştır inşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?