Hsg yi mutlaka yaptır canım 3 yıl olmuş neden çekmediler çok garip tüplerde sıkıntı varsa bırak aşılamayı tüp bebek bile yaptırsan tedavin boşa gidebilir bence onu kesin yaptır azcık bi tıkanıklık varsa tüplerde onları açıyor hamile kalma şansın artıyorSelam kızlar, ben yaklaşık 3 senedir evliyim ve pkos’tan dolayı cocuk sahibi olamadim henüz. Adetim çok düzensiz. 2 -3 ay olmadığı oluyor
Aşılama işlemine geçtik şuan adetimi bekliyoruz. Gerekilen kontroller yapıldı ama aklıma takılan şey hsg rahim kontrolü hiç yapılmadı.
Ben yurt dışında yaşıyorum.
Biliyorum ki Türkiyede aşılama öncesi gerekli ve avrupada sistem farklımı oluyor anlamadım ben yaa
Sizce baya önemlimi bu hsg ? Doktorlar daha iyi bilir ama bi alt muayene yapıldı baya bi sürmüştü sadece
Benim ilk aşılamam da yapmadılar tutmazsa ikinci aşılamadan önce yaparız demislerdiSelam kızlar, ben yaklaşık 3 senedir evliyim ve pkos’tan dolayı cocuk sahibi olamadim henüz. Adetim çok düzensiz. 2 -3 ay olmadığı oluyor
Aşılama işlemine geçtik şuan adetimi bekliyoruz. Gerekilen kontroller yapıldı ama aklıma takılan şey hsg rahim kontrolü hiç yapılmadı.
Biliyorum ki Türkiyede aşılama öncesi gerekli ve avrupada sistem farklımı oluyor anlamadım ben yaa
Sizce baya önemlimi bu hsg ? Doktorlar daha iyi bilir ama bi alt muayene yapıldı baya bi sürmüştü sadece
Slm canım adet oldun mu merak ettim inşallah tedavi başlamıştır hsg yi mutlaka iste doktorundan canimSelam kızlar, ben yaklaşık 3 senedir evliyim ve pkos’tan dolayı cocuk sahibi olamadim henüz. Adetim çok düzensiz. 2 -3 ay olmadığı oluyor
Yok canım hala adet olmadımSlm canım adet oldun mu merak ettim inşallah tedavi başlamıştır hsg yi mutlaka iste doktorundan canim
Sistem farklı olabilir inşallah olumlu sonuç alırsın ben de 16 sında 2.'yi yaptırdım yarın belli olcak bakalım hayırlısıYok canım hala adet olmadımBekliyorum öyle..
Canım bi bakalım ilk bi aşılama yapsınlar tutmazsa kendim isticem zaten. Anlamiyorum neden gerek duymadıklarını avrupada oysa çok uzmanlar gittiğim hastanede öyle.. vardır bi bildikleri diyorum bi taraftan
Canım sonuççç??Sistem farklı olabilir inşallah olumlu sonuç alırsın ben de 16 sında 2.'yi yaptırdım yarın belli olcak bakalım hayırlısı
Rabbim hiç ummadığın anda versin nasip etsin canım benimMalesef gece regli olmuşum gitmedim kan vermeye benim için çocuk defteri kapanmıştır inşallah olumlu sonuç alırsın tatlım
Amin canım insaalahRabbim hiç ummadığın anda versin nasip etsin canım beniminşallah.. seni çok iyi anlıyorum ama bunun tüp bebeği filan var yüzde ihtimali çok daha yüksek aşılamaya bakarak neden olmasın canım
Merhabalar.. Bence vazgeçmeyin. Zor süreç biliyorum. Ama Rabbim o yavruyu kucağınıza almayı nasip edecektir inşallahMalesef gece regli olmuşum gitmedim kan vermeye benim için çocuk defteri kapanmıştır inşallah olumlu sonuç alırsın tatlım
Merhaba Rabbim şifanızı versin insallah bende 3 senedir evliyim yurt disinda yaşiyorum rahim filmi dahil her işlemi yaptirdik zaten uzun sure olduğu icin doktorlar direkt rahim filmi istiyorlar size tavsiyem içinize sinmiyorsa doktorunuzu degistirin aşilama yaptirsanizda bir yerlerde sorun varsa şansinizda düsük olur neden olmadı diye kendinizi yıpratirsiniz ve tekrar başa dönersiniz malesef zorlu emek isteyen bir süreç Allah yardımcınız olsunSelam kızlar, ben yaklaşık 3 senedir evliyim ve pkos’tan dolayı cocuk sahibi olamadim henüz. Adetim çok düzensiz. 2 -3 ay olmadığı oluyor
Inşallah canım ben tedavi olarak bıraktım normal tabiki devam ediyorum denemeyeMerhabalar.. Bence vazgeçmeyin. Zor süreç biliyorum. Ama Rabbim o yavruyu kucağınıza almayı nasip edecektir inşallah
Eveeet kuzum başladım! Gecen hafta pazartesi catlatma iğnesi çarşambada aşılama oldu
Çok sevindim tatlım o adet sancısı iyi birşey bende ilk bir hafta çok ağır olup sonra kesilmişti inşallah pozitif olur dualarım seninle aşılama sırasında stres yaptıysan ondan olmuşturEveeet kuzum başladım! Gecen hafta pazartesi catlatma iğnesi çarşambada aşılama oldu
Aşılama çok ağır geçti malesef çok canım yandı aşılama esnasında bu kadar ağrılı olacağını bilmiyordum sonrada o gün tüm gün hareket edemiyordum kasık ağrısından canım.
Haftaya belli olur ama hiçbi belirtim yok arada giren adet sancısı dışında kuzum
Allah razı olsun canım benim bakacaz görücez inşallah haftayaÇok sevindim tatlım o adet sancısı iyi birşey bende ilk bir hafta çok ağır olup sonra kesilmişti inşallah pozitif olur dualarım seninle aşılama sırasında stres yaptıysan ondan olmuştur
Inşallah canım benimAllah razı olsun canım benim bakacaz görücez inşallah haftaya
Sen naptin nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?