İnşallah canım benim Allah bin kere razı olsunInşallah canım benim
Ben napiyim herşeyi boş verdim kendime yöneldim biraz daha diyeti abarttım 67.5 gu gördüm oğlumla ilgileniyorum okulu dersleri adet olayım kovid aşısı olcam öyle bende senden güzel haberler bekliyorum insaalah bu kadar beklediğine degecek ven inanıyorum dualarım seninle
Tatlım aşılama tedavisinde gecikme olmuyor adette bundan emin olabilirsin bende de pko var ve ilkinde 15.gün ikincisinde 14.gün geldi adet aşılamanın yapıldığı günden itibaren saydım ben gecikmedi bile ama göğüs hassasiyeti iyiye işaret insaalah hayırlı haberler alacaksınİnşallah canım benim Allah bin kere razı olsun
Rabbim gönlüne göre versin!
Umutlanmayım diyorum normalde gögüs hassasiyetim adet gibi sancı adete yakın başlardı bende yada hiç olmazdı ama pko’dan dolayı adetim biliyorum ki yoksada geç gelicek şimdi bu neyin ağrısı hassasiyeti bilmiyorum.. umutlanmiyor değilim acıkcasıAşılamanın 8inci günü bugün
Şimdi ben gebelik yoksada catlamadan 14 gün sonra adetmi olucam canım ?Tatlım aşılama tedavisinde gecikme olmuyor adette bundan emin olabilirsin bende de pko var ve ilkinde 15.gün ikincisinde 14.gün geldi adet aşılamanın yapıldığı günden itibaren saydım ben gecikmedi bile ama göğüs hassasiyeti iyiye işaret insaalah hayırlı haberler alacaksın
Evet kuzum gebelik yoksa 14 ile 17 gün olursun daha fazla gecikmez çünkü asilamada aşırı horman yükleniyor bak söyle diyeyim sana ben aşılamadan önce 1 mayısta adet oldum ağustosun dördüne kadar bi daha olmadım ondada söktürücü ile oldum 4.adet oldum 16.sında aşılama yapıldı ben 14 gün sonra yani ayın 30 da yine adet oldum asilamada şaşmıyor yani bak 24 .cü günüm Su an hala adet belirtisi yok gecikicek yine büyük ihtimalleŞimdi ben gebelik yoksada catlamadan 14 gün sonra adetmi olucam canım ?
En son şubat ayında catlama olmuştu ama yine 2 ay sonra gelmişti o yüzden kuzum hatta doktor catlamaya rağmen neden bu kadar gecikiyor demişti
Adetten dolayı kaynaklanıyor olabilirmi ozaman bu hassasiyet bilemedim şimdiEvet kuzum gebelik yoksa 14 ile 17 gün olursun daha fazla gecikmez çünkü asilamada aşırı horman yükleniyor bak söyle diyeyim sana ben aşılamadan önce 1 mayısta adet oldum ağustosun dördüne kadar bi daha olmadım ondada söktürücü ile oldum 4.adet oldum 16.sında aşılama yapıldı ben 14 gün sonra yani ayın 30 da yine adet oldum asilamada şaşmıyor yani bak 24 .cü günüm Su an hala adet belirtisi yok gecikicek yine büyük ihtimalle
Tatlım herkesin vücudu başkadır bilemem ama bende hiç adet belirtisi olmaz aşılamasa da ilk on gün tüm belirtiler vardı sonra aniden kesildi umudunu yitirme inşallah tutunur annesine o sen 12 günden sonra test yapmaya basla umutlanmiyim diyorsan da 14.gün direk kan tahlili ver emeklerinin karşılığını alacaksın inanıyorum benAdetten dolayı kaynaklanıyor olabilirmi ozaman bu hassasiyet bilemedim şimdinormalde 29-30 gibi olucam erken mi adet için?
Şubat ayında çatlamayi görüp değerlendirdikten sonra bel ağrısı kasık ağrısı çok oluyordu ama şimdi gögüs ağrım adet sancısı var ekstradan bilemedim yaaa umutlanmak istemiyorum
Canım zaten ayın 30’u doktor cağırdı kan vermek içinTatlım herkesin vücudu başkadır bilemem ama bende hiç adet belirtisi olmaz aşılamasa da ilk on gün tüm belirtiler vardı sonra aniden kesildi umudunu yitirme inşallah tutunur annesine o sen 12 günden sonra test yapmaya basla umutlanmiyim diyorsan da 14.gün direk kan tahlili ver emeklerinin karşılığını alacaksın inanıyorum ben
Amin canım inşallahCanım zaten ayın 30’u doktor cağırdı kan vermek için
Bir gün önce test yaparmıyım bilmem ama
Rabbim büyük artık hayırlısın olsun inşallah
Aşırı gögüs hassasiyetim var canım sütyenle duramiyorum bileeAmin canım inşallah
Olmadı canım müjden geliyor hayırlı olsunAşırı gögüs hassasiyetim var canım sütyenle duramiyorum bileeSende hiç oldumu öyle ?
Kız deme öyle içim kıpır kıpır oluyorOlmadı canım müjden geliyor hayırlı olsun
Olsun balım olsun kıpır kıpır olsun inşallah dualar kabul olsun çok istiyorum duaların kabul olmasınıKız deme öyle içim kıpır kıpır oluyor
hormonlardan olmasın aşılamadan dolayı ?
Allah razı olsun canım benim inşallah bu hafta veririm sana güzel bi haberOlsun balım olsun kıpır kıpır olsun inşallah dualar kabul olsun çok istiyorum duaların kabul olmasını
Inşallah tatlım rabbim yüzünü güldürsünAllah razı olsun canım benim inşallah bu hafta veririm sana güzel bi haber
Canım testim negatif çıktı çok üzgünüm çokInşallah tatlım rabbim yüzünü güldürsün
Tatlım daha çok erken adet olmadan umut kesmeCanım testim negatif çıktı çok üzgünüm çok
Kuzum adet oldum. Dediğin gibi 14gün sonra oluyormuşTatlım daha çok erken adet olmadan umut kesme
Aaa üzüldüm nasip değilmiş, diyecek bisey bulamiyorum ama sen üzülme insaalah en kısa sürede nasip eder rabbim kuzumKuzum adet oldum. Dediğin gibi 14gün sonra oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?