Aşılama Aşılama tedavisine başladık... Yardım!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olabilir kalçadan da eşinde yapabilir ama dr ne dediyse onu uygula
Eşim çok pimpiriklidir :) hayatta vuramaz çekinir.
iki ayrı form var galiba

ben de burada öğrendim çatlatmanın da kendi kendine yapılanı olduğunu

sizinki kalçadan imiş yaptıracaksınız bir yerde acilde
Civarımda hastaneler var da inanın acilini görseniz, kolu bacağı kırık insanları bile saatlerce bekletiyorlar. Benim iğnemin yüzüne bakmazlar :) tüp bebek merkezinin böyle bi iğne verip gidin akşam acillerde yaptırın demesi benim aklıma yatmadı işte. soru işareti kaldı kafamda

Eşim çok pimpiriklidir :) hayatta vuramaz çekinir.

Civarımda hastaneler var da inanın acilini görseniz, kolu bacağı kırık insanları bile saatlerce bekletiyorlar. Benim iğnemin yüzüne bakmazlar :) tüp bebek merkezinin böyle bi iğne verip gidin akşam acillerde yaptırın demesi benim aklıma yatmadı işte. soru işareti kaldı kafamda

açıkçası genelde öyle yapıyorlar

biz o nedenle tüp bebeğimizi de hastanede yaptırdık

acıbadem idi bizimki oranın acilinde yaptırdık

hatta para verelim dedik de pakete dahil demişlerdi

özel hastaneye gidin

reçeteniz yanında olunca yaparlar çok pahalı da olmaz

saatinden az da önce gidin ki saatini oradaki yoğunluk nedeni ile geçirmeyin

Ya arkadaşlar banada dr aşılama önerdi ama ben merak ediyorum nasıl oluyor acaba bu süreçler... ama hem bende hemde eşimde hiç bi sorun yok.. şansım yüksek mi düşük mü bilemedim :(

Devlet acilleri iğne yapmıyor. Özele gidin bekleteceklerini sanmıyorum çünkü muayene yok ve en fazla 7 lira alırlar.

semt polikliniği yokmu oralarda sağlık ocağı dışında oralarda yaptır olmadı git tedavi gördüğün yere

Ya arkadaşlar banada dr aşılama önerdi ama ben merak ediyorum nasıl oluyor acaba bu süreçler... ama hem bende hemde eşimde hiç bi sorun yok.. şansım yüksek mi düşük mü bilemedim :KK43:
canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin bende 2 aşılama yaptırdım ve tutmadı ben aşılama ya çok inanan biri değilim ha tutanları da var adetin 2.günü gidiyorsun ilaç ve iğneler veriyorlar onları zamanında kullanıyorsun ve devamlı seni kontrele çağırıyorlar yumurtalarına bakıyorlar uygun gördükleri zaman 1gün öncesinden çatlatma iğnesi vurduruyorlar 1 gün aradan sonra seni ve eşini hastaneye çağırıyorlar eşinden sperm alıp yıkayıp sana enjekte ediyorlar

açıkçası genelde öyle yapıyorlar

biz o nedenle tüp bebeğimizi de hastanede yaptırdık

acıbadem idi bizimki oranın acilinde yaptırdık

hatta para verelim dedik de pakete dahil demişlerdi

özel hastaneye gidin

reçeteniz yanında olunca yaparlar çok pahalı da olmaz

saatinden az da önce gidin ki saatini oradaki yoğunluk nedeni ile geçirmeyin
evte haklısınız erken gitmek şart. burada herkes kendin yap deyince doktorumu arayıp dordum o iğne başka bir iğneymiş zaten. benimki hastanede yapılması gerekiyomuş

evte haklısınız erken gitmek şart. burada herkes kendin yap deyince doktorumu arayıp dordum o iğne başka bir iğneymiş zaten. benimki hastanede yapılması gerekiyomuş

Dozunu söyledi mi

Onun bir anlatımı var reçeteye de yazar

Dikkat et dediği de odur muhtemelen

Kızlar siz kendin vur diye yazınca doktoru arayıp sordum, sizin dediğiniz başka bir iğneymiş. Benimkinin hastanede yapılması şart. Kalçadan olması ve özenli yapılması gerekiyormuş yani. herhangi bir polikliniğe gidebilirsin diyor ama evime yakın hiç düzgün yer yok malesef. araştırıyorum poliklinikler bile 7 de kapatıyorlar. sanırım iş çıkışı burdab ir yere yaptırmak zorunda kalıcam

canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin bende 2 aşılama yaptırdım ve tutmadı ben aşılama ya çok inanan biri değilim ha tutanları da var adetin 2.günü gidiyorsun ilaç ve iğneler veriyorlar onları zamanında kullanıyorsun ve devamlı seni kontrele çağırıyorlar yumurtalarına bakıyorlar uygun gördükleri zaman 1gün öncesinden çatlatma iğnesi vurduruyorlar 1 gün aradan sonra seni ve eşini hastaneye çağırıyorlar eşinden sperm alıp yıkayıp sana enjekte ediyorlar
Halen tedavi oluyor musunuz? Allah isteyen herkesi yavrusuyla en kısa zamanda kavuştursun inşallah. Ben de çok inanmıyorum eşim de çok ihtimal vermiyor. Doktorumuz bile % 7 olasılığı geçmez ama siz bilirsiniz dedi. Ama doktor yakınımız, binde bir bile olsa aşılamayı deneyin diye ısrar etti. Allah yardım eder inşallah

yok canım iğnenin ne ağrısı ne sızısı var ben hem aşılıma hem tüp bebek te kendim yaptım bana da 4-8 arası vurulacak dendi 8 de vurduysan yarın 8 de vurcaksın koldan göbekten vurabiliyorsun
Doktoruma sordum sizin dediğiniz farklı bir iğneymiş. Bana nedense bunu yazdı, hergün hastaneye gidip kalçadan vurdurmam gerekiyor

Halen tedavi oluyor musunuz? Allah isteyen herkesi yavrusuyla en kısa zamanda kavuştursun inşallah. Ben de çok inanmıyorum eşim de çok ihtimal vermiyor. Doktorumuz bile % 7 olasılığı geçmez ama siz bilirsiniz dedi. Ama doktor yakınımız, binde bir bile olsa aşılamayı deneyin diye ısrar etti. Allah yardım eder inşallah
evet canım 2.tüp bebek için tedaviye başlıcaktım ama kilo var bende erteledim kilo vericem sonra

Doktoruma sordum sizin dediğiniz farklı bir iğneymiş. Bana nedense bunu yazdı, hergün hastaneye gidip kalçadan vurdurmam gerekiyor
sen ilacın ismini diyince anladım zaten bende kullandım onu kalça dan yapılıyor o mesela ben o iğneyi 2 toz 1 su olarak kullandım

Amin canım benim ama eşimle ikimizde de sorun yok ya acaba tutar mı ki ya... bu arada senin 2 aşılama olmamış ya şuan durumun ne var mı bebişin yoksa tedaviye devam mı ediyorsun???

• Ya canım ben dr a gittim 4 yıllık evli olduğumu duyunca ve eşimle ikimizinde sonuçları temiz çıkınca aşılama yapalım hemen dedi.. ama biz başka bi dr a daha gidecez oda aşılama derse direk aşılama olucaz inşallah.. ama merak ettim aşılamayı acaba direk kabul etsem mi burdaki yazıları okudukça heyecan yaptım ;)

Back
X