Aşılama Aşılama tedavisine başladık... Yardım!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
  • Ya canım ben dr a gittim 4 yıllık evli olduğumu duyunca ve eşimle ikimizinde sonuçları temiz çıkınca aşılama yapalım hemen dedi.. ama biz başka bi dr a daha gidecez oda aşılama derse direk aşılama olucaz inşallah.. ama merak ettim aşılamayı acaba direk kabul etsem mi burdaki yazıları okudukça heyecan yaptım :KK66:
bize doktor aşılamaya gerek yok direkt tüp yapalım dedi ama biz aşılama deneyelim dedik canım kendi kararımız oldu. İnşallah pişman olmayız. biz 6-7 aydır doktorları geziyoruz hepsi sizin ciddi bir probleminiz yok, normal yoldan bebeğiniz olur diyip yolluyordu, sadece aile dostumuz olan bir doktor var o boşuna vakit kaybediyorsunuz hemen aşılama yapın dedi işin içine beklenti girdi mi bebek olmaz dedi dinlemedik, haklı çıktı. şimdi de tüp bebekten önce mutlaka aşılama deneyin diyor bu kez lafını dinledik hayırlısı olur inş. Beklenti çok zormuş gerçekten. İnşallah sizinki uğraşmadan kendiliğinden olur

bize doktor aşılamaya gerek yok direkt tüp yapalım dedi ama biz aşılama deneyelim dedik canım kendi kararımız oldu. İnşallah pişman olmayız. biz 6-7 aydır doktorları geziyoruz hepsi sizin ciddi bir probleminiz yok, normal yoldan bebeğiniz olur diyip yolluyordu, sadece aile dostumuz olan bir doktor var o boşuna vakit kaybediyorsunuz hemen aşılama yapın dedi işin içine beklenti girdi mi bebek olmaz dedi dinlemedik, haklı çıktı. şimdi de tüp bebekten önce mutlaka aşılama deneyin diyor bu kez lafını dinledik hayırlısı olur inş. Beklenti çok zormuş gerçekten. İnşallah sizinki uğraşmadan kendiliğinden olur
Ay offf inşallah canım ya... Allah'ım isteyen herkese versin bizde az beklemedik canım ya 4 yıldır :( siz ne kadardır istiyorsunuz?

Ay offf inşallah canım ya... Allah'ım isteyen herkese versin bizde az beklemedik canım ya 4 yıldır :KK43: siz ne kadardır istiyorsunuz?
Biz 2 yıllık evliyiz ama 10 aydır istiyoruz. Hemen isteyince olucak sanıyordum Allah kimsenin beklentisini boşa çıkarmasın psikolojik olarak zor bir süreç :( benden sonra evlenen herkesin bebegi oldu, sürekli bebek görmeye gidiyoruz. Bizim niye böyle oldu anlamadık. Nasip kısmet işi bu tamamen. İnşallah benim de senin de nasiplerimizde bir an evvel hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olmak vardır. Allahım isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin

Biz 2 yıllık evliyiz ama 10 aydır istiyoruz. Hemen isteyince olucak sanıyordum Allah kimsenin beklentisini boşa çıkarmasın psikolojik olarak zor bir süreç :KK43: benden sonra evlenen herkesin bebegi oldu, sürekli bebek görmeye gidiyoruz. Bizim niye böyle oldu anlamadık. Nasip kısmet işi bu tamamen. İnşallah benim de senin de nasiplerimizde bir an evvel hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olmak vardır. Allahım isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin
Aynen canım ya amin inşallah... benimde çevremdeki herkes benden sonra evlendi hemen hamile kaldılar maşaallah diyelim... ama bende hala yok ve insanların sürekli sormaları artık çok yiptatıyor üstelik dr a gittiğimizi kimse bilmiyor... bilseler ne yapacaklardı acaba :KK43:

Aynen canım ya amin inşallah... benimde çevremdeki herkes benden sonra evlendi hemen hamile kaldılar maşaallah diyelim... ama bende hala yok ve insanların sürekli sormaları artık çok yiptatıyor üstelik dr a gittiğimizi kimse bilmiyor... bilseler ne yapacaklardı acaba :KK43:
Maşallah tabii allah hepsininkine sağlık sıhhat versin inşallah. Ben de kimseye söylemiyorum beklentiye giriyorlar. Kendi stresim yetmez gibi bir de eş dost akrabanın hüzünlü bakışları beni geriyor :KK70:

Maşallah tabii allah hepsininkine sağlık sıhhat versin inşallah. Ben de kimseye söylemiyorum beklentiye giriyorlar. Kendi stresim yetmez gibi bir de eş dost akrabanın hüzünlü bakışları beni geriyor :KK70:
Aynen canım valla ya bide 4 yıllık evli olduğumu öğrendikleri zaman çocuk var mı diyorlar yok deyince de acıyan bakışlarla hayırlısı diyorlar sinir oluyorum ya :( kötü bişey demiyorlar ama öyle acıyan bakışlar attıkları zaman kötü oluyorum:((

Aynen canım valla ya bide 4 yıllık evli olduğumu öğrendikleri zaman çocuk var mı diyorlar yok deyince de acıyan bakışlarla hayırlısı diyorlar sinir oluyorum ya :KK43: kötü bişey demiyorlar ama öyle acıyan bakışlar attıkları zaman kötü oluyorum:KK43:(
Belki de biz alınganlık yapiyoruzdur canım. Düşünüyorum mesela ben de bekarken evli arkadaşlarima bebek yok mu diye sorardım şimdi daha dikkatli davranıyorum. Bir engel olmadigi halde bebek istemeyenlere bile asla yorum yapmiyorum beni ilgilendirmez diyorum herkesin kendi hayatı. Kimisi ilk evlendigi gün hamile kalir henüz istemiyordum der ağlar mutsuz olur biz de istiyoruz ama olmuyor. Vardır bir hikmeti. Benim zaten herşeyim geç olur. Yaşımdan dolayı acele ediyorum yoksa inan laboratuvar ortamında yıpratıcı süreçlere hemen 2 yilda girmek istemezdim, sen daha gençsindir. Herşeyin doğal olanı sağlıklı. Probleminiz yoksa eninde sonunda olur sizin

Belki de biz alınganlık yapiyoruzdur canım. Düşünüyorum mesela ben de bekarken evli arkadaşlarima bebek yok mu diye sorardım şimdi daha dikkatli davranıyorum. Bir engel olmadigi halde bebek istemeyenlere bile asla yorum yapmiyorum beni ilgilendirmez diyorum herkesin kendi hayatı. Kimisi ilk evlendigi gün hamile kalir henüz istemiyordum der ağlar mutsuz olur biz de istiyoruz ama olmuyor. Vardır bir hikmeti. Benim zaten herşeyim geç olur. Yaşımdan dolayı acele ediyorum yoksa inan laboratuvar ortamında yıpratıcı süreçlere hemen 2 yilda girmek istemezdim, sen daha gençsindir. Herşeyin doğal olanı sağlıklı. Probleminiz yoksa eninde sonunda olur sizin
27 yaşındayım canım.. tabiki bizim alınganliğımız çoğu zaten.. ama bizim elimizde olan bişey değil ki biz bilerek çocuk istememezlik yapmıyoruz ki.. Allah'ım tez zamanda hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah... sen kaç yaşındasın canım.

27 yaşındayım canım.. tabiki bizim alınganliğımız çoğu zaten.. ama bizim elimizde olan bişey değil ki biz bilerek çocuk istememezlik yapmıyoruz ki.. Allah'ım tez zamanda hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah... sen kaç yaşındasın canım.
Amin canım inşallah...ben 36 yasindayim

Hmm anladım canım inşallah en kısa zamanda ikimizde hamile kalırız hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlara....

Back
X