Siz aşılama mı yaptırdınız?Bence beklemek uygulanan tedavilerden daha stresliydi. Beklemeyin.
Bende amh düşük aşılamasız direkt tüp yapıldı negatif oldu. Doğal hamileyim. 2. Tüp tedavime hazırlanıyordum.Siz aşılama mı yaptırdınız?
Merhaba,
Sebepsiz infertilite var bizde, eşimdede bendede bir sorun olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor. 1 buçuk yıldır deniyoruz. Önümüzdeki ay doktora gidip aşılama talep edeceğim bende. sizde süreçler nasıl gelişti sorununuz neydi? Kafam çok karışık, temelde sorun olacak bir neden olmadığı için beklemeli miyim diyorum. Sonra da daha ne kadar bekleyeceğim diyorum. Bana biraz yardımcı olabilir misi
ben bütüncül tedavi yöntemleri kullandım.akupuntur,ozon tedavi ve fitoterapi birlikte ve sonrasında çok şükür olumlu bir sonuç aldım ve şu an oğlum 1 yaşında :)Merhaba,
Sebepsiz infertilite var bizde, eşimdede bendede bir sorun olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor. 1 buçuk yıldır deniyoruz. Önümüzdeki ay doktora gidip aşılama talep edeceğim bende. sizde süreçler nasıl gelişti sorununuz neydi? Kafam çok karışık, temelde sorun olacak bir neden olmadığı için beklemeli miyim diyorum. Sonra da daha ne kadar bekleyeceğim diyorum. Bana biraz yardımcı olabilir misiniz?
Ne güzel, sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallahBende amh düşük aşılamasız direkt tüp yapıldı negatif oldu. Doğal hamileyim. 2. Tüp tedavime hazırlanıyordum.
sizinde mi nedensiz olmuyordu?ben bütüncül tedavi yöntemleri kullandım.akupuntur,ozon tedavi ve fitoterapi birlikte ve sonrasında çok şükür olumlu bir sonuç aldım ve şu an oğlum 1 yaşında :)
İstanbul da imiş, benim bu doktora gitme şansım yok.. Bende gıda takviyeleri filan kullanıyorum, alternatif tıp belki işe yarar diyetıbbi herhangi bir sebep yoktu.hep hamile kalamamanız için bir sebep yok deniyordu.Dr Erkan yula ya gittim sonra.bana detaylı bir analiz yaptı.Vücutta eksik olan mineral ve vitaminler olduğunu tespit etti.onları yerine koyduk ve akupunktur ve ozonla destekledi tedaviyi.vesile oldu çok şükür oğlumu aldım kucağıma :) darısı sizin başınıza inşallah
Biliyorum canınız çok sıkılıyor üzülüyorsunuz ağlıyorsunuz bizler gibi diğer kadınlar gibi. Ama bunun bi çaresini bulmalıyız. Öncelikle kendimize zaman tanıyalım, sakin olalım, sürekli hasbünallah çekelim. Allah eğer vermiyorsa bu da bizim için hayırlıdır. Biz bilemiyoruz hemen olsun istiyoruz ama vermediğinde de bi hayır vardır dua edin dua tüm kapıları açar Allah’ın izniyle..İstanbul da imiş, benim bu doktora gitme şansım yok.. Bende gıda takviyeleri filan kullanıyorum, alternatif tıp belki işe yarar diye
Ayni durumdayiz sizinlenbizimde sebebsiz hersey normal esimde de bende de ama gebelik olusmadi hicMerhaba,
Sebepsiz infertilite var bizde, eşimdede bendede bir sorun olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyor. 1 buçuk yıldır deniyoruz. Önümüzdeki ay doktora gidip aşılama talep edeceğim bende. sizde süreçler nasıl gelişti sorununuz neydi? Kafam çok karışık, temelde sorun olacak bir neden olmadığı için beklemeli miyim diyorum. Sonra da daha ne kadar bekleyeceğim diyorum. Bana biraz yardımcı olabilir misiniz?
O kadar haklisiniz ki soylediklerinizde, kendimi bazen telkin ediyorum bazende edemiyorum iste, hersey hayırlısıyla saglikla nasip olsun insallahBiliyorum canınız çok sıkılıyor üzülüyorsunuz ağlıyorsunuz bizler gibi diğer kadınlar gibi. Ama bunun bi çaresini bulmalıyız. Öncelikle kendimize zaman tanıyalım, sakin olalım, sürekli hasbünallah çekelim. Allah eğer vermiyorsa bu da bizim için hayırlıdır. Biz bilemiyoruz hemen olsun istiyoruz ama vermediğinde de bi hayır vardır dua edin dua tüm kapıları açar Allah’ın izniyle..
Sizin tedaviyle mi oldu, 1 bucuk yildir bekliyorum zaten 2 aydir da yumurtlama testlerini kullaniyorum bakalim nasil olacakAyni durumdayiz sizinlenbizimde sebebsiz hersey normal esimde de bende de ama gebelik olusmadi hicbeklemek beni cok strese sokuyordu ben bekleyemedim direk tedaviye basladik eger siz bekleyebilirseniz en basta ovulasyon testi oneririm yumurtlama gununuz hakkinda bilginiz olur
Daha olmadiSizin tedaviyle mi oldu, 1 bucuk yildir bekliyorum zaten 2 aydir da yumurtlama testlerini kullaniyorum bakalim nasil olacak
Gittim doktora, klomen kullandim 2 ay takip edidi de durum degismedi, insallah guzel haberleri alırsınızDaha olmadiama aşılama oldum beklemedeyim bugun kan verdim aksama cikacak sonuc yani o zaman sizde gecikmeden bi doktora gorunun en azindan yumurta takibi falam yapar
Sonuç ne oldu güzel haberler var mı inşallah :)Daha olmadiama aşılama oldum beklemedeyim bugun kan verdim aksama cikacak sonuc yani o zaman sizde gecikmeden bi doktora gorunun en azindan yumurta takibi falam yapar
2.5 cikti canm doktor ortada dedi cuma tekrarla dedi de pazartesi kendi doktoruma gidicemSonuç ne oldu güzel haberler var mı inşallah :)
Hayırlısı olsun, inşallah vardır bebiş :)2.5 cikti canm doktor ortada dedi cuma tekrarla dedi de pazartesi kendi doktoruma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?