Erkek İnfertilitesi Asilama tutar mi lutfen bakin??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cicsk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
495
538
53
29
Meraba hanimlar esimin degeri asilama tutar mi devlet hastanesine gittim tutmaz zor dedi ozel hast gittim gel yapalim tutar olur dedi kararsizim yardim edin bilgi verin yapayim mi yoksa bekliyim mi

Eklentiler

• 20200523_004441.webp
    20200523_004441.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 176
Yani bilemeyiz ki tutar mı ? Kaliteli denen embriyoların bile tutmadığı oluyor. Umarım tutar

Yaa dogrudur ama yinede sonuclar neyi gosteriyor lutfen icinizdekileri soyleyin cok kararsizim :KK43:
Canım anladigim kadarıyla sperm sayısı baya düşük ama eşimin sperm testinden daha farklı o yüzden pek anlamadım. Zaten aşılamanın tutma oranı %20. Yani herşey yolunda olsa bile çoğu kişide tutmuyor. Dert etmeyin bunu

Canım anladigim kadarıyla sperm sayısı baya düşük ama eşimin sperm testinden daha farklı o yüzden pek anlamadım. Zaten aşılamanın tutma oranı %20. Yani herşey yolunda olsa bile çoğu kişide tutmuyor. Dert etmeyin bunu
Bizimki 2 milyon canim asilamanin tutma orani 20 milyon oldugunu bilmiyordum sanirim bu bir risk bayada pahaliya geliyo ve 2 yildir evliyiz esim baba olmak istiyor inanki cook kotu bir piskoloji icindeyim

Bizimki 2 milyon canim asilamanin tutma orani 20 milyon oldugunu bilmiyordum sanirim bu bir risk bayada pahaliya geliyo ve 2 yildir evliyiz esim baba olmak istiyor inanki cook kotu bir piskoloji icindeyim
Canım bu psikolojiyi çok iyi biliyorum. 3 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum. Tabi ki benim eşimde bebek istiyor ama beni kırmadan üzmeden

Bence aşılama para ve vakit kaybı tutma oranı en iyi koşullarda bile düşük kaldı ki fiyatlar tüp bebeğe yakın ve yumurta toplatmak çok kolay bi işlem ben olsam tüp denerdim canım direkt

Bence aşılama para ve vakit kaybı tutma oranı en iyi koşullarda bile düşük kaldı ki fiyatlar tüp bebeğe yakın ve yumurta toplatmak çok kolay bi işlem ben olsam tüp denerdim canım direkt
Dogrudur canim ama burda tup bebek pahali ya burasi doğu! Asilama 2 bin tup bebek10 bin arada baya fark var

Dogrudur canim ama burda tup bebek pahali ya burasi doğu! Asilama 2 bin tup bebek10 bin arada baya fark var
Sadece esinizde sperm problemi mi var ? Bir yıl daha bekleyip devlet destekli tedavi olabilirsiniz

Devlet hastanesinde 2 iğneli aşılama deneyin, tutmazsa zaten tüp bebek yapılır rapor çıkarılır. Bu değerlerle özele gidip aşılama yaptırmayın.

Tutar mu tutmaz mı bilemeyiz nasip tabi , ama aşılamanın tutma oranı çok düşük zaten .Ya da mikroçipli aşılama deneyin .Bence bu değerlerle en iyis tüp bebek denemek .

Nasıp ama 5 milyon altına drlar asılma onermıyor ve ileri harekette ıyı olması lazım asılamada bosuna zmn ve maddiyat kaybetmeden tüp bebek denemek daha mantıklı

Nasıp ama 5 milyon altına drlar asılma onermıyor ve ileri harekette ıyı olması lazım asılamada bosuna zmn ve maddiyat kaybetmeden tüp bebek denemek daha mantıklı
Bnm ileri haraket az sanirim tedavi gorup esimin degerini yukselmesini bekliyelim

Sadece esinizde sperm problemi mi var ? Bir yıl daha bekleyip devlet destekli tedavi olabilirsiniz
Esim varikoseli vardi ameliyat oldu 4 ay gecti daha cocuk yook doktor normal yolla olmasi zor dedi tabiki allah bilir..
Esimin degeri daha duzelmedi sanirim takviye vermek lazimmis ilac alacaz spermi guclu etmek iicin sonrada asilama yapacaz iste bnde kararsizm bekliyelim mi yoksa yapalimi sanirm bekliyecem..
Ve bnde fsh yuksekti ama duzeldi

Esim varikoseli vardi ameliyat oldu 4 ay gecti daha cocuk yook doktor normal yolla olmasi zor dedi tabiki allah bilir..
Esimin degeri daha duzelmedi sanirim takviye vermek lazimmis ilac alacaz spermi guclu etmek iicin sonrada asilama yapacaz iste bnde kararsizm bekliyelim mi yoksa yapalimi sanirm bekliyecem..
4 ay olmuş henüz biraz daha bekleyin bakalım. Esin için takviye ürünler kullanın mutlaka. Değerleri yükselen çok kişi tanıyorum.

Bizde takviyeler macunlar kullandık eşim için 6 milyondu 156 milyon oldu değerler yükselmeden aşılama yapmak doğru değil kesinlikle kullanın çok faydalı macunlar ve ilaçlar var promen k kullanıyoruz birde

Back
X