aradım konuştum valla cnm verdiği fiyat bu aslında 6oo dedi herşeyi içinde dedi ama ben muayene kan falan nası içindemi dedim onunla olsa olsa 800 olur dedi:) geçmez dedi ya aslında iğneler tutar sende atıyorum 3 tane işe yarar bende 5 yarar fiyat oynar mesela ama ben zaten son gördüğüm tedavide menogon kullanmıştım bi ayda 3 kutu işe yaramıştı bende bunuda dedim dr tamam 800 dedi ...telde ama yüzyüze muayeneyle değil ama ben tam karar veririm ve aslında maddi olarakta anca kasıma doğru hazır olurum cnm ...sen bu hastaneyi biliyomusun yeşilköyde internation hospital
canım ara sor bence telde söylüyolar ücreti ben batıbahatıda düşünmüştüm telde fiyat vermedi mesela bu veriyo bi arasana
rica ederim çok geçmiş olsun canım umarım sonumuz hayırlı olur
dün gece çok kötüydüm testten sonra bugün sakinleştim sağol canım herşeyin hayırlısı
şimdi kızlar,
ilaçlarım 92 TL
aşılama ücreti 100 TL
sperm yıkama = net bilmiyorum 200 olsa
bana yaklaşık 400 e gelecek.
inşallah sonuç olurda para önemli değil.
şimdi kızlar,
ilaçlarım 92 TL
aşılama ücreti 100 TL
sperm yıkama = net bilmiyorum 200 olsa
bana yaklaşık 400 e gelecek.
inşallah sonuç olurda para önemli değil.
kızlar aşılamayla ilgili araştırma yapıyorum da yardımcı olursanız sevinirim..iki kere aşılama yaptıran arkadaşımdan duydum kullanılan ilaçlar önemliymiş ucuz olan yerlerde ilaçlar hafif oluyormuş tutmamama olasılığı fazla oluyormuş iyi araştır dedi bana..siz ne dersiniz bana da doğru gibi geldi yoksa 400-900 arasında fiyatlar deyişmezdi öyle değil mi..yoksa hastaya göre kullanılan ilaçlar değişiyor mu?
arkadaşlar bunlar ne kadar yüksek fiyatlar ya şaşırdım valla... bizde bu ay aşılama yapacağız drumun yazdığı ilaçları 30 tl'ye aldım. sperm ayıklama işini kendi çalıştığım hastanede yaptıracağım için ücret ödemeyeceğim ama araştırdım bikaç hastanede 250 tl civarında. dr arkadaşım olduğu için onada bir ücret ödemeyeceğim ancak arkadaşıma söylenen ücret 200 tl civarında...
ya çok şaşırdım acaba sizlere nasıl ilaçlar veriyolar, ne yapıyolar merak ettim doğrusu...
arkadaslar neden anlasmalı hastanelere gıtmıyorsunuz ben ssk lıyım
2 hafta once baskent arastırma has.yaptırdım muayene 20 tl yumurta takıbı dahıl 550 tl tutan ılaclarım raporla 110 tl sperm yıkama 42 tl asılama ıse 63 tl bırde tahlıl toplam 300 tl odedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?