aşılama ve adet sancisi

Sogan kuru denedinmi gerci bende ise yaramadi gecen ay denedim ama cok duzenli yapamadim 5 gun gecikti adet oldum ama az az peceteye silince geldi 5-6 gun ama yarari olmadi senin asilaman yorucu olmus ben sadece 5 gun klomen kullanip igne oldum
Yok sadece 1 defa incir kürü yapmistim. Ben igne kullanfim yumurta buyutucu olarak. O yüzdeb cok stresli bi dönem

Dr bana herhangi bi ilac vermedi progestan vermesi gerekliymis ama anlamadim birde sana asilamadan sonra iliski icin ne dedi bana asilama ertesi gunu 3 gun ust ustte sonra 1 gun durup diger gun yap dedi sana ne dedi
Canim bana progestan iceren bi jel verdi. Ben asilamayi pazartesi olduydum bana carsambadab itibaren gün asiri iliski olsun dedi. Yani bi gün var bi gün yok

Ben bu ay rahim filmi çekileceğim ve sonra aşılama yapılacak. Polikistik over var bende. Hiç düzenli adet olmadım

Aşılamada eğer olumlu sonuç aldıysanız ne yapalım öneriniz var mi

Bnde 2yillik evliyim gic bi sorunumuz yok . Ama olmuyr. Hic hamile kalamadim. Ilk kez asilama oldum. Bi hafta sonra sonuc belli olucak insallah tutar. Cok yiprandim.

Kızlar merhaba lütfen banada bir cevap yazın. Ayın 12.sinde yumurta çatlatma iğnesi oldum bide fitil kullandım sonra düzenli ilişki oldu. Şuan adetime 3 gün var ama sanki heran adet olucakmışım gibi hissediyorum yalnız tuhaf olan tek şey kasığımın biraz altı acayip şekilde batıyo ama hep değil arada yada ani bir hareket yapınca. Dün dayanamayıp test alıp yaptın resmini attığım gibi bişey oldu sizce bu nedemek lütfen acil cvp

Eklentiler

• IMG_6349.webp
    IMG_6349.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.012
Benimde pko yum adetim duzensiz. Klomen ve gonal f iki kutu iğne kullandım pazartesi çatlatma iğnesi Çarşamba aşılama 21 mm en büyük yumurtam sperm rezerv 24 milyon %60harekwtlilik inşallah tutar ilk asilamam.

Back
X