aşılama ve ingiluz karbonatı yardim lutfen

Gerronimo

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
62
91
303
Arkadaslar pazartesi sabah asilama olucam dojtorum bugun ve yarin aksam siringa ile ingiliz karbonatini vajinama sıkmamı soyledi bunu kullanan var mi ilk kez duydum bir de doktor sabah 8de gel asilamaya hazirliycaz dedi 10da asilama yapicak asilama oncesi bize bir islem yapiliyou ayrica aci vericibir islemmi asilama cok stres oldum lutfen yardim edin

Bende bu ay rahim filmi ve ardından asilama yapilacak bende çok merak ettim konik actim ama kimse cevapo yazmadi

Arkadaslar pazartesi sabah asilama olucam dojtorum bugun ve yarin aksam siringa ile ingiliz karbonatini vajinama sıkmamı soyledi bunu kullanan var mi ilk kez duydum bir de doktor sabah 8de gel asilamaya hazirliycaz dedi 10da asilama yapicak asilama oncesi bize bir islem yapiliyou ayrica aci vericibir islemmi asilama cok stres oldum lutfen yardim edin

Bende aşılama sürecindeyim. doktorum hiç böyle birşeyden bahsetmedi. sizin yazınızı okuyunca merak edip araştırdım. hiçbir yerde bilgi bulamadım. sizin süreciniz nasıl gelişti merak ettim. Uyguladınız mı? Olumlu sonuç alabildiniz mi?

Back
X