Vajinal aldığım da da bulantı sersemlik olur mu yarın sabah başlayacağım ilaca ve işe de gideceğimYuvarlak bi hap zaten o. Hem oral hem vajinal kullanılabiliyor. Vajinal kolay koyuluyor, oralda oluyor yan etkisi sersem gibi oluyorsun mide bulantısı oluyor fazla.
Hayr olmasın diye vajinal kullandırıyo zaten doktorVajinal aldığım da da bulantı sersemlik olur mu yarın sabah başlayacağım ilaca ve işe de gideceğim
Anladım teşekkür ederimHayr olmasın diye vajinal kullandırıyo zaten doktor
amiin inşallah sancınız falan var mı sizin :)Bende bugün oldum aşılama ve akşam başladım fitile hayırlı sonuclarimiz olsun inşallah
Dün vardı bugün bel ağrım var suanlikamiin inşallah sancınız falan var mı sizin :)
Yapıldığı ve istirahat ettiğim zaman çok sancım vardıDün vardı bugün bel ağrım var suanlik
ilk yapıldığında benimde çok vardı bugün 5. gün ama hala sancım var üşüttüm mü acaba yada fitilden mi oluyor anlamadım kiYapıldığı ve istirahat ettiğim zaman çok sancım vardı
Sancı dediğiniz nasıl meselailk yapıldığında benimde çok vardı bugün 5. gün ama hala sancım var üşüttüm mü acaba yada fitilden mi oluyor anlamadım ki
Kasıklarımda ağrı oluyor bazen batma oluyor özellikle lavaboya çıktığımda bıçak saplanıyor gibi oluyor bugün belim ağrımaya başladıSancı dediğiniz nasıl mesela
Bende de kasıkta batma var ve bel ağrısı kuzumKasıklarımda ağrı oluyor bazen batma oluyor özellikle lavaboya çıktığımda bıçak saplanıyor gibi oluyor bugün belim ağrımaya başladı
Acaba fitilden midir ki umutlanmak istemiyorum ama bilemedim valla canımBende de kasıkta batma var ve bel ağrısı kuzum
Kuzum bende bilmiyorum inan ilk tedavim benimde Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallahAcaba fitilden midir ki umutlanmak istemiyorum ama bilemedim valla canım
İyiydi canım yıkamadan sonra sperm 24 milyon ileri hareketi %82 ydi benim ikinci aşılama ama ilkinde böyle değildiKuzum bende bilmiyorum inan ilk tedavim benimde Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallaheşinin değerleri nasıldı aşılama günü
Ooo maşallah çok şükür inşallah pozitifi görürüzİyiydi canım yıkamadan sonra sperm 24 milyon ileri hareketi %82 ydi benim ikinci aşılama ama ilkinde böyle değildi
Özelde mi yaptırdınız ne kadar tuttu acabaİyiydi canım yıkamadan sonra sperm 24 milyon ileri hareketi %82 ydi benim ikinci aşılama ama ilkinde böyle değildi
İnşallah canım bakalım bende çikolata kisti var ondan olmuyor. Biz üniversite hastanesinde yaptırdık ilaçlar 400 lira tuttu hastaneye 200 ödedik.Özelde mi yaptırdınız ne kadar tuttu acaba
Benim ilaçlarda 400 tuttu fostimon kullandım Rabbim hayırlısını versin inşallah benim arkadaşımın da çikolata kisti vardı düzensiz adet görüyordu bir gün öylesine usuttu diye hastaneye gitmiş kanda betahcg bakılmış hamileİnşallah canım bakalım bende çikolata kisti var ondan olmuyor. Biz üniversite hastanesinde yaptırdık ilaçlar 400 lira tuttu hastaneye 200 ödedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?