Aşılama ve Progestan fitil kullananlar var mı...

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaslar, ben bugün 2. Aşılamamı oldum ve doktor progestan fitil verdi daha önce kullanıp nasıl yan etkileriz oldu aşılmanız tuttu mu bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Yuvarlak bi hap zaten o. Hem oral hem vajinal kullanılabiliyor. Vajinal kolay koyuluyor, oralda oluyor yan etkisi sersem gibi oluyorsun mide bulantısı oluyor fazla.

Yuvarlak bi hap zaten o. Hem oral hem vajinal kullanılabiliyor. Vajinal kolay koyuluyor, oralda oluyor yan etkisi sersem gibi oluyorsun mide bulantısı oluyor fazla.
Vajinal aldığım da da bulantı sersemlik olur mu yarın sabah başlayacağım ilaca ve işe de gideceğim

Bende bugün oldum aşılama ve akşam başladım fitile hayırlı sonuclarimiz olsun inşallah

Kuzum bende bilmiyorum inan ilk tedavim benimde Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah eşinin değerleri nasıldı aşılama günü
İyiydi canım yıkamadan sonra sperm 24 milyon ileri hareketi %82 ydi benim ikinci aşılama ama ilkinde böyle değildi

İnşallah canım bakalım bende çikolata kisti var ondan olmuyor. Biz üniversite hastanesinde yaptırdık ilaçlar 400 lira tuttu hastaneye 200 ödedik.
Benim ilaçlarda 400 tuttu fostimon kullandım Rabbim hayırlısını versin inşallah benim arkadaşımın da çikolata kisti vardı düzensiz adet görüyordu bir gün öylesine usuttu diye hastaneye gitmiş kanda betahcg bakılmış hamile şuan doğum yaptı kızı 4 aylık karamsar olma arkadaşım Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…