Ayy ne güzel darısı bana inşallah kuzum benim hepimize bende fostimon75 kullandım toplam da 9 tane sen kaç tane kullandınBenim ilaçlarda 400 tuttu fostimon kullandım Rabbim hayırlısını versin inşallah benim arkadaşımın da çikolata kisti vardı düzensiz adet görüyordu bir gün öylesine usuttu diye hastaneye gitmiş kanda betahcg bakılmış hamileşuan doğum yaptı kızı 4 aylık karamsar olma arkadaşım Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
Ben 6 doz tam 6 doz yarım toplamda 9tama denk geliyor aynı doz almışız kacti mmleri canım ? Amin inşallahAyy ne güzel darısı bana inşallah kuzum benim hepimize bende fostimon75 kullandım toplam da 9 tane sen kaç tane kullandın
Bende çikolata kisti var canım aşılamadan önce ki halini söylemedi doktor ama pazartesi günü biri 13 dü diğeri 15 di cuma günü aşılama yaptıBen 6 doz tam 6 doz yarım toplamda 9tama denk geliyor aynı doz almışız kacti mmleri canım ? Amin inşallahsizde herhangibir sorun var mı
Canım selamlar benim bugün çokça akıntım ve aşırı bel ağrım var ve akıntının arasında incecik kıl gibi kahverengi leke geldi njiye acabaBende çikolata kisti var canım aşılamadan önce ki halini söylemedi doktor ama pazartesi günü biri 13 dü diğeri 15 di cuma günü aşılama yaptı
acaba bebek mi tutunuyor ki senin kaçıncı günündü canımCanım selamlar benim bugün çokça akıntım ve aşırı bel ağrım var ve akıntının arasında incecik kıl gibi kahverengi leke geldi njiye acaba
3. Günümdü dün kuzum daha da gelmedi zaten bugünde 4 bitecek işte, sen nasılsın kaçıncı gündesinizacaba bebek mi tutunuyor ki senin kaçıncı günündü canım
anladım benim benim 7. gün bugün canım sadece göğüslerimde hassaslık var bi de ara ara kasıklarımda batma oluyor o kadar ben adet olacağım hafta da göğüslerim böyle olurdu ama yine de bilmiyorum3. Günümdü dün kuzum daha da gelmedi zaten bugünde 4 bitecek işte, sen nasılsın kaçıncı gündesiniz
Beklemekten başka şansımız yok kuzumanladım benim benim 7. gün bugün canım sadece göğüslerimde hassaslık var bi de ara ara kasıklarımda batma oluyor o kadar ben adet olacağım hafta da göğüslerim böyle olurdu ama yine de bilmiyorum
aynen öyle canım inşallah bir an önce test günü gelir de öğreniriz sonucu. Aslında umudum yok gibi ama insan yine de bekliyor işteBeklemekten başka şansımız yok kuzumRabbim hayırlısını versin inşallah
İnşallah hayırlısı olur hakkımızdaaynen öyle canım inşallah bir an önce test günü gelir de öğreniriz sonucu. Aslında umudum yok gibi ama insan yine de bekliyor işte
Amin canım benim inşallahİnşallah hayırlısı olur hakkımızda
hayırlı uğurlu olsun inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. ben aşılama yaptırdığım için kullanıyordum aşılamam tutmayınca bıraktım.Benmde ilk hamıleliğim bgn doktora gittim sancım olduğu ıcın progestan verdı folıkasıt kullanıyordum ikisini kullan dedi bir hafta snra gel dedi ama cok şükr kanamam yok
yanlız bebek ufak dedı bıraz ona canm skıldı ultrasonda nokta gbı acaba normal mıhayırlı uğurlu olsun inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. ben aşılama yaptırdığım için kullanıyordum aşılamam tutmayınca bıraktım.
kaç haftalıkyanlız bebek ufak dedı bıraz ona canm skıldı ultrasonda nokta gbı acaba normal mı
kaç haftalık
tahmınen 6 haftalık dedı.kaç haftalık
daha çok yeni kuzum normaldir bence küçük olması hiç bişe olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut bana da dua et inşallah bende bir gün hamile kalabilirim :)tahmınen 6 haftalık dedı.
daha çok yeni kuzum normaldir bence küçük olması hiç bişe olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut bana da dua et inşallah bende bir gün hamile kalabilirim :)amin canm
amın ıns ıcımı ferah tutmaya calısıyorum. Rabbım sanada evlat ısteyen herkese nasıp etsın inş.daha çok yeni kuzum normaldir bence küçük olması hiç bişe olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut bana da dua et inşallah bende bir gün hamile kalabilirim :)
amin canım benim hiç korkma senamin canm
amın ıns ıcımı ferah tutmaya calısıyorum. Rabbım sanada evlat ısteyen herkese nasıp etsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?