- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Tüp bebek devlette ücretsiz.özelde de devlet yada üniversite hastaneden rapor alırsanız bir kısmını karşılıyor.örneğin bahçeci sağlık grubunda ücretli 9000 sgk lı olursa 4000 buluyor .ama rapor için belli şartlar vararkadaşlar
aşılama ve iğnelerini ssk karşılıyor mu ? gecen ay sordum iğneler 1500 civarıymıs cok asırı pahalı .
ssk nın iğneleri karşılaması için bir prosedür var mı acaba ?
bir de tüp bebek tedavisin de de yine 1500 tl civarı iğneler alınıyor mu
bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim.
Tüp bebek devlette ücretsiz.özelde de devlet yada üniversite hastaneden rapor alırsanız bir kısmını karşılıyor.örneğin bahçeci sağlık grubunda ücretli 9000 sgk lı olursa 4000 buluyor .ama rapor için belli şartlar var
Detaylı sormadım ama yaş ve 3 yıl evlilik şartı ve tüp bebek öncesinde aşılama denemesi şartı vb araştırmak gerek
Yok canim karsilamaz olur mu karsilamasi için belge hazirliyorsun hastane kurulu onayliyor ondan sonra gidip istedigi eczaneden aliyorsun zaten kuruldan gecmese gonalf 450 igne 500 tl kimse alamaz yani cok zor alinmasi allah herkesin yardimcisi olsun hem maddi hemde manevi olarak insan zorlaniyor
Evet ben devlet hastanesinden aldim canimdevlet hastanelerinden alınması lazım dimi bu belgelerin
ben de bu konudaaraştırığ duruyorum birkzızm var acaba baen de rpor çıkaraiblir miyim 2 bucuk yıdır bekliyorum 32 yaşımayım
İlaçları bilmiyorum ama 3 kez başarısız aşılama olmadan tüp yapamıyoruz demişti bana doktorum
Malesef devlette öyle, özelde de uygun olsun diye bilinmedik bi yere gitmek istemedim ben medicale sordum ilaçlar hariç 7 bin dedi tüp bebek için. İlaçlarla 10u bulur diye düşünüyorum3 basarısız asılamayı beklemek gerekiyor anlasılan
Malesef devlette öyle, özelde de uygun olsun diye bilinmedik bi yere gitmek istemedim ben medicale sordum ilaçlar hariç 7 bin dedi tüp bebek için. İlaçlarla 10u bulur diye düşünüyorum
Malesef bide tutmazsa tekrar denemek baya zorlayıcı olurcok asırı pahalı nasıl karsılanır ki
Malesef bide tutmazsa tekrar denemek baya zorlayıcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?