aşılama ve tüp bebek tedavisi görenler

Mrhb cnm bn aşılama tedavisi görüyorum pazartesi aşılamam yapıldı inşallah olumlu sonuç alabilirim :)

Merhaba bende 30 ocakta ikinci aşılamamı yaptım arkadaşlar allah hepimizin kucağını doldursun

Mrhb cnm bn aşılama tedavisi görüyorum pazartesi aşılamam yapıldı inşallah olumlu sonuç alabilirim :)

merhaba canım,
aşılama olduğunu yazmışsın inşallah tutar rabbim yardımcın olsun.. sana sorum şu aşılama olması için erkek sperminin sayısı kaç olmalı bilgin var mı

merhaba canım,
aşılama olduğunu yazmışsın inşallah tutar rabbim yardımcın olsun.. sana sorum şu aşılama olması için erkek sperminin sayısı kaç olmalı bilgin var mı
Saol cnm tşk ederim ama bnm asilamam tutmadı malesef bildigim kadariyla laboratuvar da yikama isleminden sonra en az 5 milyon kaliteli sperm kalmasi gerekiyormuş

Arkadaslar herkese selamlar. Ben uzun zamandir forumlari üye olmadan takip ediyordum. Ama artik uye olup kendi tecrubelerimi sıkıntılarımi paylasmak , sizlere elimden geldigince moral olabilmek amaciyla araniza katildim.

Yaklasik 2 yıllık evliyim. Esimle 8 ay once bebek istedigimizin farkina vardik. acikcasi ikimizinde yogun is temposu sebebiyle erteliyorduk ve sanki isteyince hemen olacakmis gibi bir guven icindeydik ki durum oyle değilmiş. 13.03.2014 te aşılama yapildi. Benim icin ağrılı bir tecrube oldu. ama hersey bebek icin. Gun gun hissettiklerimi not ediyorum. Tutarsada tutmazsada bu bir tecrube olur çünkü boyle gun gun neler yaşandığı ile alakalı fazla bilgiye rastlamadim. Arkadaslar ne olur dua edin benim icin. 10 gun sonra belli olacak. Allah'tan herkes icin hayırlısı. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar. Hayırlı olsun öncelikle. İnşallah tutar. Ben de senden iki gün önce oldum. 11 inde yani. bende hemen hemen hiç ağrı olmadı. hala da yok. sadece göğüslerim aşırı şişti ama ilk günler dokunulmayacak kadar ağrıyodu. şimdi yine şiş ve ağrı var ama daha az. yalnız hayatımda ilk defa kabız oldum. aşılamayla lakası var mı bilmiyorum ama. zamanlama manidar:) Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah....

Teşekkür ederim. Sanada hayirli olsun:) rahim agzim dardi müdahalede bulundu bi aletle.agri ve kanaman yapti bu durum. Benim goguslerde birsey yok ama ara ara batmalar oluyor kasiklarimda. aslnda belirtiler icin henüz cok erken piskolojikte olabilir yani:)) insallah tutmustur canim ikimizin, hic degilse birimizin yüzü güler:)))sen ne kadar zamandir bekliyorsun? Ilk asilama mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inş dilediğin olur yorucu bir yoldan geçiyoruz yüzümüz gülcek bir gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…