Aşılama Aşılama ve uçak yolculuğu

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamelito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
K

karamelito

Ziyaretçi
Selamlar, Eylül'de aşılama yaptırmaya karar verdik.

Fakat önceden planlanmış bir tatilim var aşılamadan 10.gün sonra uçağa binmek bir sıkıntı oluşturur mu ?

Kıbrısta tüp bebek yaptıranlar 2.gün dönüyorlar ve bu tüp bebekken mantıken sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama genede değerli görüşlerinizi almak istedim.

bu konuda bir otorite değilim ama hiçbir sorun yaratacagını düşünmüyorum.hatta sonuç beklediğin dönemde tatilde olmak seni rahatlatır bu daha iyi gelebilir.tabi doktoruna da sorabilirsin....

bana binmeyeceksın dedıler yercekımıne baglı olarak tutmayabılır demıslerdı ama tabı yıne bırılarıne sormak lazım

gideceğin yere göre değişir eğer çok uzak okyanus aşırı bir yol yapacaksan dan dul dan dul habira türbulansa girecekse geçen yaz benim başıma gelen gibi sıkıntı olabilir ama türkiye içi bir iki saatlik bir yolculuksa hiç sıkıntı yaratmaz aksi bir durum olmayacağı sürece

sağolun arkadaşlar dün 3 ayrı doktora sordum 3 ü de sorun olmaz dedi.

bakalım artık

merhaba canım ben aşılama olduktan 2 gün sonra uçağa bindim hiçbir sorun olmadı o ay tutmuş zaten bence sıkıntı olacağını zannetmiyorumm....

merhaba canım ben aşılama olduktan 2 gün sonra uçağa bindim hiçbir sorun olmadı o ay tutmuş zaten bence sıkıntı olacağını zannetmiyorumm....

bu resimdeki böcük aşılama böcüğümü :)))) Allah bağışlasın canım

annem teyzem falan hepsi tatilde hamile kalmislar bence sorun olmaz genelde hep duymazmiyiz tatile gittik biraz kafamizi dagitalim dedik donuste hamile kaldim falan gibi hikayeleri

Hiçbir sorun olmaz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…