Aşılama Aşılama yapanlar-yapacaklar-tecrübeliler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende bugün aşılama oldum hareketlerime dikkat ediyorum, akşamları progestan fitil verdi. İnşallah tutar hele tutanları gördükçe çok umıtlandm inşallah benimde olur
Umut olmak çok güzel. Başkaları da bana umut olmuştu. İnşallah iyi olur sonucunuz. Günde yarım açamadı yiyin.

Amin teşekkür ederim inşallah. 12.günü yani bebek 3 hafta 4 günlük

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum Testi erken yapmaya başlamıştın dimi ben okuyordum sende bize umut oldun belirti mi hissettin

Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kaçıncı gün kan verdin?
Birde belirtilerin nelerdi? 1Libby

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum Testi erken yapmaya başlamıştın dimi ben okuyordum sende bize umut oldun belirti mi hissettin
Evet canım. Sağol Allah razı olsun. Erken ve şiddetli renk ağrılarım oldu. Erken dediğim adete 13 gün kala başladı. O şekilde devam etti. Ve sol kasığım, sol bacağım ağrıdı. Üstüne göğüs büyümeye başladı ve biraz sertlik oldu. Hemen her gün fark ettim. Vücudumu iyi dinledim ama.

Kızlar hamileyim. Sonucum 42.60
Yaa çok güzel İnşallah biz bekleyenlerede Nasip olur. Şahsen genelde aşılma sonrası negatif yazanları gördükçe bende bi karamsarlığa kapıldım. Ama seni görünce bi heycanlanmadım değil :) Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin
Benim daha 5.Günüm geçmiyor zaman. Extra yaptığın tükettiğin bişey varmıydı acaba :) folik asit falan kullandın mı.

Evet canım. Zaten doktorum bana elenetal 1 ve dvit vermişti. Bir ay önceden her gün kullandım. Kendimce koyu yeşil yapraklı da beslendim. Ve yaklaşık 5 kg da verdim. Aşılamadan sonra avokado yedim(yarım-yoğurtlu) hatta ilk 3 gün oruç da tuttum. Bugün bıraktım. Benim de günüm geçmiyordu dayanamadım en son 9.gün idrar testi yaptım ve sonuç silik çıkınca rahatlata başladım.

Anladım. Bende sadece folik asit kullanıyorum. Avokado yumurta havuç ceviz yiyorum hergün mutlaka bakalım, İnşallah bizimde tutar umut oldun bize

Anladım. Bende sadece folik asit kullanıyorum. Avokado yumurta havuç ceviz yiyorum hergün mutlaka bakalım, İnşallah bizimde tutar umut oldun bize
Olumsuz yorumları hiç okumayın. Allah elbet nasip eder. Bir şeyleri vesile eder. Ama nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…