- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
Çoook sevindim canımKızlar hamileyim. Sonucum 42.60
Umut olmak çok güzel. Başkaları da bana umut olmuştu. İnşallah iyi olur sonucunuz. Günde yarım açamadı yiyin.Kızlar bende bugün aşılama oldum hareketlerime dikkat ediyorum, akşamları progestan fitil verdi. İnşallah tutar hele tutanları gördükçe çok umıtlandm inşallah benimde olur
Amin teşekkür ederim inşallah. 12.günü yani bebek 3 hafta 4 günlüka
Çoook sevindim canımdarısı tüm bekleyenlerin başına aşılamamın kaçıncı günü bugün
Açamadı nedir canım avakado muUmut olmak çok güzel. Başkaları da bana umut olmuştu. İnşallah iyi olur sonucunuz. Günde yarım açamadı yiyin.
Evet canım avakado. O nasıl yazılmışAçamadı nedir canım avakado mu
Amin teşekkür ederim inşallah. 12.günü yani bebek 3 hafta 4 günlük
Aynen canım bugün alacağım sahurlarda yerim artıkBen yoğurda karıştırıp yiyorum. Güzel oluyor
Evet canım. Sağol Allah razı olsun. Erken ve şiddetli renk ağrılarım oldu. Erken dediğim adete 13 gün kala başladı. O şekilde devam etti. Ve sol kasığım, sol bacağım ağrıdı. Üstüne göğüs büyümeye başladı ve biraz sertlik oldu. Hemen her gün fark ettim. Vücudumu iyi dinledim ama.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldumTesti erken yapmaya başlamıştın dimi ben okuyordum sende bize umut oldun belirti mi hissettin
Evet canım ilk aşılama.Aynen canım bugün alacağım sahurlarda yerim artıkben avakado severim zaten. Bu arada ilk aşılamanız mıydı
Belirtileri gün gün yazdım dosyaya ekliyorum bakabilirsiniz. 11 gün kan verdim
Yaa çok güzelKızlar hamileyim. Sonucum 42.60
Düzeltiyorum. 3+1 regl günümü yanlış hesaplamışımAmin teşekkür ederim inşallah. 12.günü yani bebek 3 hafta 4 günlük
Evet canım. Zaten doktorum bana elenetal 1 ve dvit vermişti. Bir ay önceden her gün kullandım. Kendimce koyu yeşil yapraklı da beslendim. Ve yaklaşık 5 kg da verdim. Aşılamadan sonra avokadoYaa çok güzelİnşallah biz bekleyenlerede Nasip olur. Şahsen genelde aşılma sonrası negatif yazanları gördükçe bende bi karamsarlığa kapıldım. Ama seni görünce bi heycanlanmadım değil :) Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin
Benim daha 5.Günüm geçmiyor zaman. Extra yaptığın tükettiğin bişey varmıydı acaba :) folik asit falan kullandın mı.
Anladım. Bende sadece folik asit kullanıyorum. Avokado yumurta havuç ceviz yiyorum hergün mutlaka bakalım, İnşallah bizimde tutarEvet canım. Zaten doktorum bana elenetal 1 ve dvit vermişti. Bir ay önceden her gün kullandım. Kendimce koyu yeşil yapraklı da beslendim. Ve yaklaşık 5 kg da verdim. Aşılamadan sonra avokadoyedim(yarım-yoğurtlu) hatta ilk 3 gün oruç da tuttum. Bugün bıraktım. Benim de günüm geçmiyordu dayanamadım en son 9.gün idrar testi yaptım ve sonuç silik çıkınca rahatlata başladım.
Olumsuz yorumları hiç okumayın. Allah elbet nasip eder. Bir şeyleri vesile eder. Ama nasip ederAnladım. Bende sadece folik asit kullanıyorum. Avokado yumurta havuç ceviz yiyorum hergün mutlaka bakalım, İnşallah bizimde tutarumut oldun bize
Selam nasılsın bebişimiz nasıl keseyi gördünüz müDüzeltiyorum. 3+1 regl günümü yanlış hesaplamışım
Yok canım daha 22 günlük demin kan verdim sonucu bekliyorum. Artış oldu mu ona bakıcazSelam nasılsın bebişimiz nasıl keseyi gördünüz mü
Yok canım daha 22 günlük demin kan verdim sonucu bekliyorum. Artış oldu mu ona bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?