Yaaa üzülme canım ben de korkmaya başladım. Progesteron ilacı mı yapıyor acaba o çizgiyiBen bir iki güne adet olurumadet öncesi gelen kahverengi lekelenme gelmiş hemde bir sürü.. Yarına sökülür kesin. Sabahki sancıların nedeni belli oldu.. Aşırı üzgünüm..
Progesteronun yapcanı sanmıyorum canım istersen yarın kan tahlili yaptır varsa çıkar zatenYaaa üzülme canım ben de korkmaya başladım. Progesteron ilacı mı yapıyor acaba o çizgiyi
Ya doktor dedi pazar ilacı bırak pazartesi ara ver salı test yap. O yüzden bekliyorum. Ama yarın akşam iftar sonrası gidip veririmProgesteronun yapcanı sanmıyorum canım istersen yarın kan tahlili yaptır varsa çıkar zaten
İnşaAllah kuzum. Ben göğüs ağrısının sebebini buldum. Duphaston kullanıyorum onun yan etkisiymişHepimizden hayırlı haberler gelsin inş
Bence gebelik mevcut hayırlı olur insallahKızlar bugün son kez idrar testini yaptım bakınYarın akşama kan vericem. Hayırlısıyla.
Not:Bugün sol ayağım ve belim aşırı derecede ağrıdı.
Benimde bugün 4. Günüm hiç geçmedi kasıklarıma karnıma ara ara adet sancısı tarzı ağrılar giriyo. Göğüslerim de öyle hassas dokunamıyorum bile. İnşallah bunlar iyiye işarettir.Kızlar merhaba, öncelikle İnşaAllah aşılamalarınız tutar
Size sorularım olacak. Benim aşılama olduktan sonra kasık ağrılarım hiç geçmiyor. İğneleme şeklinde iki kasığımda da ağrı var. Bu gün 4. günüm sizin ağrılarınız kaç gün sürdü? Bir de göğüs ağrınız oldu mu? Aşılamanın 2. gününden beri de göğüs ağrım var benim
İnşaAllah canım duphaston verdi bana doktorum göğüs ağrım ondanmış. Sen de ilaç kullanıyor musun ?Benimde bugün 4. Günüm hiç geçmedi kasıklarıma karnıma ara ara adet sancısı tarzı ağrılar giriyo. Göğüslerim de öyle hassas dokunamıyorum bile. İnşallah bunlar iyiye işarettir.
Evet Progestan fitil olarak kullanıyorum onun etkisi varmıdır bilmiyorum.İnşaAllah canım duphaston verdi bana doktorum göğüs ağrım ondanmış. Sen de ilaç kullanıyor musun ?
Vardır progesteron içeren ilaçlarda oluyormuşEvet Progestan fitil olarak kullanıyorum onun etkisi varmıdır bilmiyorum.
Kan verdin mi sonucun ne oldu inşallah pozitif görmüşsündürKızlar bugün son kez idrar testini yaptım bakınYarın akşama kan vericem. Hayırlısıyla.
Not:Bugün sol ayağım ve belim aşırı derecede ağrıdı.
Evet canım verdim 1 saate kadar çıkar sanırımKan verdin mi sonucun ne oldu inşallah pozitif görmüşsündür
Canımmm hamileyim darısı sana inşallahÇarşamba sabaha kadar olmamış olursam kan veririm ama bu kadar lekelenmeye tutması mucize olur bence..
Ah canımmm çokkk sevindimmm kaç çıktı beta. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla olsunnnCanımmm hamileyim darısı sana inşallah
Canımm sperm sayısı hızı kaçtı sizin aşılamadaCanımmm hamileyim darısı sana inşallah
42,60 canım. Sperm sayısı yıkandıktan sonra yazılmadı. Ama eskisi gibi ileri hızlı %2ydiAh canımmm çokkk sevindimmm kaç çıktı beta. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla olsunnn
Anladım canım, katlanarak artsın inşallahh42,60 canım. Sperm sayısı yıkandıktan sonra yazılmadı. Ama eskisi gibi ileri hızlı %2ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?