- 25 Mart 2022
- 387
- 402
- 18
- 31
Evet. Sonucum 2 gün arayla 42.60 tan 152.72 ye yükselmiş. Darısı size inşallahİnşallah katlanarak artarBen hemen görünüyor sanıyorum
belirtiler devam mı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Sonucum 2 gün arayla 42.60 tan 152.72 ye yükselmiş. Darısı size inşallahİnşallah katlanarak artarBen hemen görünüyor sanıyorum
belirtiler devam mı peki
Canım sen naptın haber etmedin meraktayızGördümmmmmyarın bir daha yap.sen çatlatma iğnesi olmadığın için umutlandırmak gibi olmasın ama ihtimal yüksek kuzumm
![]()
Canım ben adet oldum.. Tutmadı malesefCanım sen naptın haber etmedin meraktayız
Yaa üzülme inşallah önümüzdeki ay olurCanım ben adet oldum.. Tutmadı malesef![]()
Yaçok sevindim sizin adınıza çok güzel bir haber . Aşılama oldum test yapmama birkaç gün kaldı ama aşırı real ağrım var kasıklarım ağrıyor bugün bu normal mi yoksa adet mi oluyorumEvet. Sonucum 2 gün arayla 42.60 tan 152.72 ye yükselmiş. Darısı size inşallah
hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın inşallah :) bizim burda markette tanesi 25 tl avodako nun, almaya cesaret edemedimEvet canım avakado. O nasıl yazılmış![]()
Teşekkür ederim. Benim de kasık ağrım oldu ama aşılamadan sonraki 4.gün başladı. O zaman adetime daha 13 gün vardı. Ve ara ara devam etti sonra daha da arttı. Şu an aralıklı oluyorYaçok sevindim sizin adınıza çok güzel bir haber . Aşılama oldum test yapmama birkaç gün kaldı ama aşırı real ağrım var kasıklarım ağrıyor bugün bu normal mi yoksa adet mi oluyorum![]()
Oyy maşallahSelam kızlar değerim artıyor bugünkü değerim 605. 26 günlük olduk
Sonucu öğrendin mi senin kadar bende heyecanlandımArkadaşlar ben aşılamanın 3.günündeyim. Kendimi çok takip ediyorum. İki yumurtam gelişmişti soldaki çatlamıştı. Dr hemen aşılamaya aldı. Sağdaki daha çatlamamıştı ilişki önerdi. 3 gün üst üste oldu. İlk gün müthiş ağrım oluyordu ve gaz problemi de olmuştu. Bugün gaz problemi düne göre kalmadı bile. Yalnız solumda çok çok hafif kasılmalar hissediyorum. Acaba olmuş mudur? Çok merak ediyorum sonucu Ramazan’ın 3.günü öğrenicem. Sizinle de paylaşırım. Zaman geçmiyor. 3 gündür yatıyorum dikkat ediyorum hareketlerime. Bakalım. Pazartesi tekrar iş başı yapıcam. Anca o şekilde zaman geçer. Hadi hayırlısı![]()
Merhaba canım hamileyim. Dün keseyi gördüm. 12-14 güne inşallah kalp atışıSonucu öğrendin mi senin kadar bende heyecanlandım![]()
Merhaba canım sonucun nedirOyy maşallahBenimde bugün 9. Günüm test yapmaya korkuyorum ama baş dönmesi ile uyandım ve regl sancılarım var
![]()
Henüz test yapmadım canım yarın kan testi vereceğimMerhaba canım sonucun nedir
Hadi hayırlı haberlereHenüz test yapmadım canım yarın kan testi vereceğim
Amiiin canım inşallah çok heveslenmemeye çalışıyorum ama kısmet bakalımHadi hayırlı haberlere
Çok sevindim Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonucu öğrendin mi senin kadar bende heyecanlandım![]()
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım banada bilgi verir misin bende bugün yaptırdım aşılamaMerhaba canım hamileyim. Dün keseyi gördüm. 12-14 güne inşallah kalp atışıgörülür dedi doktor
Arkadaşlar ben aşılamanın 3.günündeyim. Kendimi çok takip ediyorum. İki yumurtam gelişmişti soldaki çatlamıştı. Dr hemen aşılamaya aldı. Sağdaki daha çatlamamıştı ilişki önerdi. 3 gün üst üste oldu. İlk gün müthiş ağrım oluyordu ve gaz problemi de olmuştu. Bugün gaz problemi düne göre kalmadı bile. Yalnız solumda çok çok hafif kasılmalar hissediyorum. Acaba olmuş mudur? Çok merak ediyorum sonucu Ramazan’ın 3.günü öğrenicem. Sizinle de paylaşırım. Zaman geçmiyor. 3 gündür yatıyorum dikkat ediyorum hareketlerime. Bakalım. Pazartesi tekrar iş başı yapıcam. Anca o şekilde zaman geçer. Hadi hayırlısı![]()
Önümüzdeki 3 gün iyice dinlen ağır iş yapmaRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım banada bilgi verir misin bende bugün yaptırdım aşılama
Teşekkür ederim Rabbim tüm isteyen ve hakkedenlere nasip etsınnÖnümüzdeki 3 gün iyice dinlen ağır iş yapma
Benim evim bir aydır elimden süpürge görmedi. Günde yarım avakoduyu yoğurda karıştır ye. Rahime tutunmayı kolaylaştırıyor ve de progestan al. Dvit ve folik asiti her gün kullan
Allah’ın izniyle bizim dikkatimizle olur inşallah