Aşılama Asilama yapanlar yardimci olurmusunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün aşılamanın 5.günü progesteron yüzünden baş dönmem halsizliğim oluyor ara ara kaşık ağrısı oldu bugün beyaz bir akıntı geldi gün aşırı ilişki önermişti denemeler devam değişiklik olursa Bilgi vermek için yazacağım benim gibi aşılama yaptıran arkadaşlarım

Merhaba sürecinizi takip ediyorum ç
Bugün aşılamanın 5.günü progesteron yüzünden baş dönmem halsizliğim oluyor ara ara kaşık ağrısı oldu bugün beyaz bir akıntı geldi gün aşırı ilişki önermişti denemeler devam değişiklik olursa Bilgi vermek için yazacağım benim gibi aşılama yaptıran arkadaşlarım
Merhaba sürecinizi takip ediyorum . Allah sonunu hayırlı etsin İnşallah hemencecik hamile kalın 🥰🙏🏼 Ben de bu ay aşılama yaptıracağım. Hiç kafamızda yoktu doktor önerince neden olmasın dedik😌 Bugün adetin 3. Günü göbekten gonal f iğne ve koldan oksopar iğne olmayı öğrendim. Beş gün boyunca bir sağdan bir soldan iğne olup kontrole gideceğim. İnşallah benim de güzel geçer 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Merhaba arkadaşlar 20.05.2020 çatlatma iğnesi oldum 22.052020 öğlen saatlerinde aşılama olmuştum son iki üç gündür kasıklarımda adet ağrısı oluyor dr normal dedi 01.06.2020. De gebelik testim 11çıktı iğne etkisi diye şüphelenmiştik 2gün sonra tekrar ettik yani bugün 44 çıktı dr güzel artmış gebelik var dedi progesteron ve çocuk aspirinine devam ediyorum inş güzel ilerler gebeymişim yaaaa sizi de süreçte net bilgilendirdiysem ne mutlu olurum 😊 aşılama tutsun diye ekstra hiç birşey yapmadım ev işimi bile yaptım ilk gün hariç çok yatmadım tek dikkat ettiğim ağır kaldırmamak inş herkes Bebeğini sağlıcakla kucağına Alır

Merhaba arkadaşlar 20.05.2020 çatlatma iğnesi oldum 22.052020 öğlen saatlerinde aşılama olmuştum son iki üç gündür kasıklarımda adet ağrısı oluyor dr normal dedi 01.06.2020. De gebelik testim 11çıktı iğne etkisi diye şüphelenmiştik 2gün sonra tekrar ettik yani bugün 44 çıktı dr güzel artmış gebelik var dedi progesteron ve çocuk aspirinine devam ediyorum inş güzel ilerler gebeymişim yaaaa sizi de süreçte net bilgilendirdiysem ne mutlu olurum 😊 aşılama tutsun diye ekstra hiç birşey yapmadım ev işimi bile yaptım ilk gün hariç çok yatmadım tek dikkat ettiğim ağır kaldırmamak inş herkes Bebeğini sağlıcakla kucağına Alır
Tebrikler inşallah darısı başımıza 🥰😍🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Eger maddi imkaniniz varsa psikolojik destek almanizi oneririm. Bu bu sureci biraz bununla kolayliyorum. Yaklasik 8-9 aydir her hafta terapi aliyorum. Emin olun farkinda olmadiginiz o kadar cok korku ve endiseler cikiyor ki onlar bile gebeligi engelliyor

Arkadaşlar stres yapmayın kafanız rahat olsun aşılama fiyat olarak da uygun bi yöntem bol dua kafanız rahat olsun inş nasipse oluyor stres en büyük düşman

Back
X