Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen kimseyi takma kafana herkesin bünyesi farklı baskalarının olmamıs diye seninde olmayacak diye bi durum yok umut et herzaman pozitif düşün allah ol derse olur sen kalbini temiz tut kotu seyleri sil at kafandan ve bize mutlu haberlerini ver canım ben inanıyorum buna sende inan
merhaba arkadaşım benim de ilk aşılamada geldi çok şükür miniğimiz. Hep olumlu düşün olumlu sonuçlar olsun, mutlaka inan ümitsiz olma. Herkesin bünyesi farklı tabiki, inşallah senin miniğinde bekletmeden gelir.
merhaba arkadaşım benim de ilk aşılamada geldi çok şükür miniğimiz. Hep olumlu düşün olumlu sonuçlar olsun, mutlaka inan ümitsiz olma. Herkesin bünyesi farklı tabiki, inşallah senin miniğinde bekletmeden gelir.
bak gördünmü olumlu örneklerde var sen iyi düşün iyi olsun ümitsizlik ne demek iyi bilenlerdenim ama artik ümitliyim yarınımda umutluyum![]()
canım benim bebeğimde aşılama ile oldu. doğumumuza az kaldı İnşallah. Rabbim nasip ederse olur canım. İnşallah zamanınız gelmiştir sizinde
evet böyle sonuçlar almak çok güzel aslında ben geçen sene aşılama 3 ay öncede tüp bebek yaptım..şimdi belki atttan inip eşeğe binmek gibi olacak ama maddi anlamda sıkıntıdayız yapsak anca aşılama yapabiliriz...tüp bebek yaptığımız sıralrda eşimin sperm sayısı çok azdı şimdi çok şükür normale döndü bizde normal yollarla olmasını beklemeden direk tedavi aşamasına girmek istiyoruz..artık bir bebeğimiz olsun istyoruz![]()
evet böyle sonuçlar almak çok güzel aslında ben geçen sene aşılama 3 ay öncede tüp bebek yaptım..şimdi belki atttan inip eşeğe binmek gibi olacak ama maddi anlamda sıkıntıdayız yapsak anca aşılama yapabiliriz...tüp bebek yaptığımız sıralrda eşimin sperm sayısı çok azdı şimdi çok şükür normale döndü bizde normal yollarla olmasını beklemeden direk tedavi aşamasına girmek istiyoruz..artık bir bebeğimiz olsun istyoruz![]()
canım eşinin şuanki sperm sayıları kaç, birde eşinle senin yaşın kaç. Eğer çok sınırda değilseniz tabiki aşılama ile de çok şansınız olacak. Bizimki tam bi mucize oldu. Çünkü ben ne yumurta geliştirici hap nede çatlatma iğnesi oldum, eşimin spermleri yıkandıktan sonra bana verildi, çok şükür ki tuttu. Hep ümitli ol güzelim Rabbim elbet nasip edecek.
insallah canım herseyin hayırlısı allahım isterse her türlü olur yeterki sen umudunu kaybetme allahım cook büyük kimsenin kucagını bos koymasın insallah:)
Amin amin..evet canım çok haklısın... ALLAH büyüktür...canım sen hamile misin?değilsen inşallahhh olursun aşılama yaptın mı hiç?
15 gün öncesine kadar hamileydim canım ama malesef artı degilim ama olmak için çalısmalar devam etmekte mart kedisi olacam ins![]()
canım benim...inşalllaaaaah hamile kalırsın inşallaaaaaaaaah..:79: normal yolla mı kaldın yoksa tedaviyle mi?
canım benim inşallah olacaktır...bende 25 ay boyunca denemediğim bir şey kalmadı olmadı bir türlü tüm ümidimi yitirdim tüp bebekten sonra artık benim için umut kalmamıştı...şimdi daha yeni yeni toparlanıyorum oda eşimin güzel haberlerini aldıktan sonra umut duygularım yeşerdi ve inşallah meyvesini de alırız ve alır tüm isteyen kadınlar...normal yolla ama 20 ay denemeden sonra![]()
canım benim inşallah olacaktır...bende 25 ay boyunca denemediğim bir şey kalmadı olmadı bir türlü tüm ümidimi yitirdim tüp bebekten sonra artık benim için umut kalmamıştı...şimdi daha yeni yeni toparlanıyorum oda eşimin güzel haberlerini aldıktan sonra umut duygularım yeşerdi ve inşallah meyvesini de alırız ve alır tüm isteyen kadınlar...![]()