Aşılama yapıp anne olanlar yardım

minnasu benim eşimdede sorun var spermleri yetersiz nasıl yükselttiniz değerleri ameliyat falan mı oldu varikosel varmı eşinde çok sordum özür dilerim ama hep bi arayıştayım insallah bbebişine kavusursun

canım eşimin spermleri çok azdı hareketlilik ve canlılıkta normalin altındaydı...mone diye bir ilaç kullandı bak bu ilaç çok önemli burdan tavsiye etiğim kaç kişi var çok memnuun kalmışlar..bizde çok güzel sonuç aldık hemde sadece 3 ayda..ilacın adı mone..şimdi spermler normalin üzerinde çok şükür bizde durum böyleyken hemen değerlendirelim dedik..bugün adetimin üçüncü günü ve doktora gittik şansımız yüksekmiş bakalım hayırlısı..

canım sen umudunu asla yitirime.Rabbim o kadar büyükki insana ummadığı anda neler yaşatabiliyor.Ben de ilk aşılamamda hamile kaldım.Üstelik ikiz .Sen rabbimden iste yeter ki o verir:nazar::nazar:

:34:

ooo maşallah maşallah inşallah banada ikiz denk gelir isteyen herkese:nazar:

arkadasım merhaba
bende ılk asılamamda hamıle kaldım.bende cok ınanmıyordum ama oldu cok sukur.herseyden once sana ılk tavsıyem bol bol dua et.Allahım hayırlısını verır ınsallah.sen duanı et Allaha sıgın elınden gelenıde yap.ben olacagını dusunuyorum.onun ol demesı yeterlı hepımızın bıldıgı gıbı.bırde ben ılk 3 gun hep yattım yanı wc ye ve yemege kalktım sadece.hıcbır ıs yapmadım.sonrakı gunlerdede evden cok cıkmadım ama evde gezındım ara arar uzandım.hayırlısı olur ınsallah ısteyen herkes ıcın.bence denemeye deger.

canım bu ilacı szize doktormu verdi
mone ne işe yarıyo nettten biraz baktım cinsel gücü arttırıcı diyo

canım bu ilacı szize doktormu verdi
mone ne işe yarıyo nettten biraz baktım cinsel gücü arttırıcı diyo

canım hem doktor önerdi hemde eniştem eczacı oda şiddetle tavsiye etti..bende ilaç sektöründe çalıştım o yüzden çok dikkatli bir seçim oldu bizim için...diğer ilaçlar biyokimya var yani spermler çoğalsa bile çok sağlıklı olmuyor..benim eşimin değerleri çok şükür şimdi çok iyi normalin üstünde..bugün doktoruma gittim iğnelerime başladım aşılama için bakalım hayırlısı

Back
X