Bende de aynı şekilde. Hiçbir ağrı yok.Benim bugün 9. Günüm ne ağrım var nede başka bir şey normal mi ki ya sizin durumunuz nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynı şekilde. Hiçbir ağrı yok.Benim bugün 9. Günüm ne ağrım var nede başka bir şey normal mi ki ya sizin durumunuz nedir
Bence çıkarBenim cumartesi gününe denk geliyo 15. Gün 14 gün yapsam idrar testi çıkar mı ki
Canım ben varım. Ben de bu ay aşılama yaptırdım ilk aşılamam. Bugün 12. Günüm. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAslında hep hayalim hamile olup hastane surecimi anlatmak ve umut olmak umarim bigun olur 2 senelik evliyim ve polikistik over var o yuzden hamile kalamiyorum rahimimde polipler vardi histereskopi oldum ve temizlediler ve asilamaya karar verdik bugun oldum cpk heyecanliyim bi yanim umut dolu bi yanim sevinme husrana ugrarsin diyo ve 14 gun beklemek cok zor benim gibi asilamayi bekleyenler gelin beraber bekleyelim...
Amin insallah canimCanım ben varım. Ben de bu ay aşılama yaptırdım ilk aşılamam. Bugün 12. Günüm. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Ben aşılama olduğum gün girmedim ilişkiye sonraki 3 gün her gece girdim belki aşılamayla tutmazsa doğal yoldan tutsun dedim yumurtalar çatlamışkenKızlar bende dün yaptırdım asilama.15 gün sonra test yap dedi doktorum. Aşılamanın ertesi gün ilişki önerdi diğer günlerde 1 er gün arayla dedi. Size nasıl denildi??? Arastiryrm kimisi ilişki olmaması gerektiğini söylüyor ilk iki gün kimileri de olması teşekkürlr şimdiden cvbniz icin
Kacinci gununuzİlk asilamam ilac kullanma surecim bitti beklemedeyim sadece progestan, vitamin ve bebe asprini kullaniyorum
Insallah cunku benim umudum yok gibi guzel haber vermek nasip olur inşallahSonucları mızı yazalım kızlar buraya insaalhh hepimiz pozitif sonuçlarımizla geliriz![]()
Öyle demeyin kötü düsünmeyin yinede inşallah olur umutluyum ne bilim isteInsallah cunku benim umudum yok gibi guzel haber vermek nasip olur inşallah
Cok umutlaniyorum sonra hayak kirikligina ugruyorum herseferinde bide hep bi baski var ister istemez boyle oluyorum ama yine de rabbim büyük yardım eder insallahÖyle demeyin kötü düsünmeyin yinede inşallah olur umutluyum ne bilim istekötü düşünmek istemiyorum
Kacinci günundesnzCok umutlaniyorum sonra hayak kirikligina ugruyorum herseferinde bide hep bi baski var ister istemez boyle oluyorum ama yine de rabbim büyük yardım eder insallah
Bugun 7.gunKacinci günundesnz
Bugun 7.gun
Yerleşme kanaması dir belkiBenim 11 günüm hafif lekelenme yaşadım gecen aşılamadada böyle olduğunda tutmamıştı gne tutmadı benim
Hiç sanmıyorum canım ya geçen seferde öyle oldu 3 gün sonra söküldüm gene öyle olucakYerleşme kanaması dir belki![]()
Sıkma canını canım ya inşallah tutunur bebeğin. Bende birazdan hastaneye gidip kan vericem dua edin de güzel haberler alayım hiç umudum yok benimde ama dayanamıyorum daha fazlaHiç sanmıyorum canım ya geçen seferde öyle oldu 3 gün sonra söküldüm gene öyle olucak ☹
İnşallah canım hayırlı haberler verirsin bizlere senin kaçıncı gününSıkma canını canım ya inşallah tutunur bebeğin. Bende birazdan hastaneye gidip kan vericem dua edin de güzel haberler alayım hiç umudum yok benimde ama dayanamıyorum daha fazla![]()
Kotu dusunme canim allah büyük umarim iyi sonuc alirsinBenim 11 günüm hafif lekelenme yaşadım gecen aşılamadada böyle olduğunda tutmamıştı gne tutmadı benim