Aşılama Aşılama yapıp bekleyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 14. Günüm canım hiç belirtim yok valla. Adet olabilirim her an ama dayanamıyorum artık belirsizlikten kurtulurum en azından. Kpssye hazırlanıyorum ders çalışamıyorum düşünmekten
Sen 14 gününe kan falan yok canım dur bakalım inşallah güzel haberlerler verirsin

Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar ben kan tahlilini verdim sonuçları Bi saate alacağım 🙏

Aşılama yapanlara şunuda söylim iki hafta boyunca sürekli sol kasığıma ağrıdı batmalar oldu ve beni şüpheye sokan tek şey buydu ama negatif yani belirtiyw aldanmayın

Boşlukta gibiyim deli gibi ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum. Biz ne zaman anne olacaz ya allahım 😥

Boşlukta gibiyim deli gibi ağlayasım geliyor ama ağlayamıyorum. Biz ne zaman anne olacaz ya allahım 😥
Allaha asla isyan etmek değil ama şu cocuğuna bakmayanlar sokağa atanlara vermesinde bizim gibi el bebek gül bebek bakanlara nasip etsin

Allah buyuk buda bizim sınavımiz elbette bizde bu duyguyu tadicagiz lutfen canim canini sikma evet biliyorum elinde degil ama iyi olmaya çalış

Allah buyuk buda bizim sınavımiz elbette bizde bu duyguyu tadicagiz lutfen canim canini sikma evet biliyorum elinde degil ama iyi olmaya çalış

Benim bugün 9. Günüm ne ağrım var nede başka bir şey normal mi ki ya sizin durumunuz nedir
Bende de çok bir belirti yoktu canım. Sadece gaz sıkıntısı yaşadım ve zaman zaman da karnımda şişlik ve gerginlik. Onun dışında hiç bir belirti yoktu. Bazen hiçbir şey hissetmedim hatta. Ancak dün akşam ve bugün belim ağrıyor biraz. Adet olmaktan korkuyorum. İnşallah hayırlı haberler alırız. Ben cuma yaptırmayı düşünüyorum 15. Güne denk geliyor.

Hepimiz hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah. 🙏 🙏 Biz de o güzel duyguyu tadarız umarım. Sabırlı olup ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor.

Kızlar herkes burdan yazsın sonuçları lütfen? Cuma kimler kan tahlili yaptıracak?

Back
X