Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah canimAğladım epey. İyiyim şimdi. Siz güzel haberler verirsiniz umarım umut olursunuz bize deAllah kucağımıza boş bırakmasın
Ben de aynı şekildeyim. İdrar testi falan yapmıyorum, olumsuz görürüm diye. Allahım nolurBenim haftaya salı olucak ama gitmeye korkuyorum negatif olucak diye
Benim elim ayagim ates gibi arada cok hararetleniyorum kapiyi falan açıyorum 2 gundur bel ve kasik agrisi bende de başladı karnimin alt bolgesi şiş göğüslerim cok agriyor asilamin 3 gunu basladi bugun asilamin 8. Gunu progesteron testi istedi doktor yaptım yarin sonuclari alicamm umarim hamilelik belirtileridir bunlarBen de aynı şekildeyim. İdrar testi falan yapmıyorum, olumsuz görürüm diye. Allahım nolur![]()
İnşallah hamilelik belirtileridir bunlar canım. Bende şuanda bel ağrısı ve göğüslere dolgunluk var, ağrı falan yok. Sabahları çok terleyerek kalkıyorum ben de. Hayırlısı bakalım. Progestan testi ne oluyor acaba? İlk defa duydum böyle bir şey?Benim elim ayagim ates gibi arada cok hararetleniyorum kapiyi falan açıyorum 2 gundur bel ve kasik agrisi bende de başladı karnimin alt bolgesi şiş göğüslerim cok agriyor asilamin 3 gunu basladi bugun asilamin 8. Gunu progesteron testi istedi doktor yaptım yarin sonuclari alicamm umarim hamilelik belirtileridir bunlar
Yumurtalarin çatlayıp catlamadigini ogrenmek icin bir testİnşallah hamilelik belirtileridir bunlar canım. Bende şuanda bel ağrısı ve göğüslere dolgunluk var, ağrı falan yok. Sabahları çok terleyerek kalkıyorum ben de. Hayırlısı bakalım. Progestan testi ne oluyor acaba? İlk defa duydum böyle bir şey?
Cok uzuldum canim senin adina giderek umutlar tukeniyorRegl oldum. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız. Çok üzgünüm
Üzülme desemde üzüleceksin ağla rahatlat kendini ve sonra umudunu yitirmeden kalk ayağa tekrar. Çünkü biz stres yapıp üzülmeye devam ettiğimiz sürece olmayacak. Hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız, etrafımızdaki kişilerle paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz. Her anlamda destek olalım birbirimize yalnız değilsin, yalnız değiliz tamam mıRegl oldum. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız. Çok üzgünüm
Gercekten cok guzel anlattın durumu uzulerek hic bisey elde etmiyoruz tam tersine bedenimize zarar beyin olarak kendimizi toplamaliyizÜzülme desemde üzüleceksin ağla rahatlat kendini ve sonra umudunu yitirmeden kalk ayağa tekrar. Çünkü biz stres yapıp üzülmeye devam ettiğimiz sürece olmayacak. Hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız, etrafımızdaki kişilerle paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz. Her anlamda destek olalım birbirimize yalnız değilsin, yalnız değiliz tamam mı![]()
Kesinlikle çok zor biliyoruz ama üstesinden gelmek zorundayızGercekten cok guzel anlattın durumu uzulerek hic bisey elde etmiyoruz tam tersine bedenimize zarar beyin olarak kendimizi toplamaliyiz
Evet biz kendi kendimizin doktoru olmak zorundayizzKesinlikle çok zor biliyoruz ama üstesinden gelmek zorundayız
ilk defa duydum böyle bir tohumu. İnşallah şifa olur canım. Bu arada ben hala regl olmadım. Ve ilk defa böyle oldu olmam gerekiyordu en geç dün olmalıydım
Kızlar nasip kısmet Napalım ağlasakta zırlasakta olmayınca olmuyor . Ben hayit tohumu duydum bu sayfada ya ezip yada hazır çayı satılıyor ben onu denicem ya baya hamile kalan var tabi önce rabbim nasip etti oda vesile oldu belkide sizlere söylemek istedim sizde bi deneyin derim
Ben cok duydum hatta bir ay duzenli kullandin aslan percesiyle sabah aksam ac karnina o ay düzenli adet oldumKızlar nasip kısmet Napalım ağlasakta zırlasakta olmayınca olmuyor . Ben hayit tohumu duydum bu sayfada ya ezip yada hazır çayı satılıyor ben onu denicem ya baya hamile kalan var tabi önce rabbim nasip etti oda vesile oldu belkide sizlere söylemek istedim sizde bi deneyin derim
10.cu gun daha erken 14.gundenden sonra test yapsan daha iyi olur umarim pozitif cikar bende asilama yaptim ama tutmadı rabbim isteyen herkesin kucagini boş birakmasinMerhaba kizlar
Ben 3 senedir bu sayfayi takip ediyorum ve sonunda katilmaya karar verdim ben 4 ay klomen kullandim ve 3 mart ve 4 marta ikinci aşılamam yapildi suan 10 gün asilama.gunu sayiliyormu bilmiyorum ben saymadim ve 3 4 gündür cok ağrım var kasiklarim belim cok ağrıyor sanki adet olacakmışim gibi ltf benimle bilgilerinizi paylasin benim gibi ağrı yaşayıp positif test olanlar varmi test yapsam erken mi olur acikcasi ne yapicami ne düşünecegimi şaşırdım artik allahim kimsenin kucağını boş birakmasin cok cok cok zor bunu yaşayan bilir sabaha kadar içimi doksem bitmez![]()