Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efsane_kus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
74
11
3
Arkadaşlar merhaba aşılama yaptım bugün doktor 2 gün dinlen dedi ayaklarını havaya kaldırmama gerek var mı lütfen yardımcı olur musunuz içim huzursuz

Arkadaşlar merhaba aşılama yaptım bugün doktor 2 gün dinlen dedi ayaklarını havaya kaldırmama gerek var mı lütfen yardımcı olur musunuz içim huzursuz
spermler ulasacagı yerde zaten artık sana dınlen demesı yerlesmesı ıcın. ayakları kaldırman degıl uzanman bıraz keyıf yapman stressten yorucu ıslerden uzak kalman lazım.)

Hayır canım gerek yok.
Sadece dinlenmen gerekiyor tutunması için
inşallah güzel sonuçlar alırsın
Benimde aşılamam tuttu sana umut olsun inşallah

Maşallah ya peki ilkiyle ikinci arasındaki farklar nelerdi bende 2.ciyi yaptırcam inşallah merak ediyorum tutunca nasıl belirtiler oluyor diye
Canım hiçbi farkı yok. Anlamadımda zaten ucağa filan bindim koşturdum neler neler. Sonuc beni çok şaşırttı.
Adet olacak gibiydim gögüs hassasiyeti filan bende adet öncesi hep olurdu.
İlkine bakarak catlatma iğnesi yapılmadı ve ikinci aşılamada fitil kullandım tutuması içinmiş ilkinde vermeyi unutmuşlardi

Rabbım bizlerede nasip etsin inşallah maşallah diyorum sanada canım inşallah sağlıklıca kucağına alırsın bebişini

Yaaa maşallah çok sevindim neden aşılama yaptınız bir sorun nu vardı ne zaman yaptınız
Daha 3 gün oldu positif haberi alalı
27 şubat oldu aşılama
Pkos nedeniyle cocuk sahibi olamiyordum femara kullandım 2 yumurtam gelişti ve aşılama yapıldı hatta ikizden bile şüphe ediyorumda hadi hayırlısı

Bizde hiç bir sorun yok ama olmuyor inşallah bizde hayırlısıyla pozitif haberini alırız ama 9 saat geçti aşılamdan hala akıntı hissediyorum normal mi bu rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla

Bizde hiç bir sorun yok ama olmuyor inşallah bizde hayırlısıyla pozitif haberini alırız ama 9 saat geçti aşılamdan hala akıntı hissediyorum normal mi bu rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
Allah razı olsun canım.
İnşallah güzel haberlerini alırsın
Bendede akıntı oluyordu canım normal merak etme

Allah razı olsun canım.
İnşallah güzel haberlerini alırsın
Bendede akıntı oluyordu canım normal merak etme
Bıktırdım seni de canım ama benim halimden anca sen anlarsın benşm de 3 sene olmak üzere her yoku denedim uzanmam şart mı oturabilir miyim hastaneden geldiğimden beri uzanıyorum da

Bıktırdım seni de canım ama benim halimden anca sen anlarsın benşm de 3 sene olmak üzere her yoku denedim uzanmam şart mı oturabilir miyim hastaneden geldiğimden beri uzanıyorum da
Oturabilirsin canım.
Kız ben ucağa filan bindim iş filan tuttum tam eşimin dedesinin vefat etiği güne denk geldi aşılama anlican hiç dinlenmedim bile tutmicak sanmıştım. Veren Allah veriyor canım merak etme sen

Ay Allah razı olsun senden sağlıklı bebiş nasip etsin çok rahatlattın beni geldiğimden beri robot gibiydim kaskatı kesilmiştim

İlkiyle ikincisi arasında belirtilerin oldumu acaba 2 gün önce aşılama yaptırdım göğüs hassasiyetim var kaşık ağrısı bu kadar erken olması beni adet olcakmışım gibi düşündüryor
Hayır canım hiç anlamadım. Gögüs hassasiyetin catlatma iğnesi vurunduysan ondan kaynaklıdır. Daha belirtiler için çok erkek adet olacaksanda öyle canım.

Gerek yok canım sadece ilk gün dinlenme öneriyor ondan sonra normal yaşamına devam edebilirsin hatta gün aşırı ilişki birde tabiki inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…