Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım gerek yok.
Sadece dinlenmen gerekiyor tutunması için
inşallah güzel sonuçlar alırsın
Benimde aşılamam tuttu sana umut olsun inşallah
Merhaba bende asilama yaptirmayi dusunuyorum ozel bi hastanedemi asilama yaptirdiniz ucreti ne kadar ve saglikli spermler seciliyor dimi..

Kan degeri artisiniza baktirmismiydiniz. Kac kat artiyor..

Hayır canım gerek yok.
Sadece dinlenmen gerekiyor tutunması için
inşallah güzel sonuçlar alırsın
Benimde aşılamam tuttu sana umut olsun inşallah
Canım yine ben bişey sorcm sana ya bugün aşılamanın 5. Günü kasıklarımda ağrı oluyor ara sıra kalçama doğru falan sende de oldu mu

1. Ve 2. Aşılama arasında ne kadar zaman bıraktınız? Peş peşe mi oldu?

1. Ve 2. Aşılama arasında ne kadar zaman bıraktınız? Peş peşe mi oldu?
Yok canim 5 ay’imi aldi ikinci aşılama maalesef. Çünkü yumurtam çok zor gelişiyordu gelişincede çok fazla gelişiyordu her seferinde erteleniyordu. En sonundada iki yumurtam gelişti bu sefer tuttu çok şükür.

Merhaba Öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah canım. Ben de aşılama yaptıranlardanım. Zaman geçmiyor da kaçıncı gün hamile olduğunu öğrendin acaba ?

Merhaba, inşallah hayırlı haberler alırsın
Ben aşılama sonrası 15inci gün kan verdim öyle öğrendim. Kanı aşılama nedeniyle mecbur vermeliydim. Ondan öncesi test yapmaya hiç cesaretim olmadı hiç bi belirtim yoktu umutsuzdum yine negatif görürüm korkusuyla test yapmadım. Kanda öğrendim canım.

Anladım canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ay İnşaAllah güzel haberler alırım ben de bekleyen, isteyen herkese Allah hayırlı evlatlar nasip eylesin İnşaAllah

Merhaba canım bende 15 gün kanda öğrendim senin değerin kaçtı canım benimki 111 çıktı

399 çıkmıştı canım. Ama normal seninde değerin bence.
Ay inşallah öyledir cuma tekrar bakılmak istiyorum ama yaşadığım ilçe küçük ellerinde yokmuş mecburen pazartesiyi beklicem ya maşallah sizin değer iyiymiş inşallah hepimizin melekleri sağlıklı şekilde olur da kalp atışlarını duyarız inşallah

Merhaba canım bende 15 gün kanda öğrendim senin değerin kaçtı canım benimki 111 çıktı
Canım mrb ya ben 4 nisanda aşılama yaptım ya şuan herhangi bir belirti yok gögüs uçlarım çok acıyo onun dışında belirti yok belirti olması için şuan erken mi nezaman belirtiler başlar kızlar

Canım mrb ya ben 4 nisanda aşılama yaptım ya şuan herhangi bir belirti yok gögüs uçlarım çok acıyo onun dışında belirti yok belirti olması için şuan erken mi nezaman belirtiler başlar kızlar
Canım daha 4.gün stres yapma dua et benimde acıyordu aşılamadan itibaren şişlik başlamıştı ama hormon alıyor vücut o kadar ondan da olabilir demiştim bel ağrısı adet sancısı arada oluyıfdu ama bel hergün ağrıdı aşılamadan itibaren ama tabi insan bilemiyor hormonlardan da olabilir ama inşallah senin ki bebiştendir ama erken daha kafandan at biraz biliyorum zor ama ben öyle yaptım çünkü her adetten önce belirti arıyordum buluyordum neyse olacak Allah’ın izniyle dinlen bolca

Tamam kuzum öyle yapcam dua ediyorum dinleniyorum ama bir belirti olsa da umutlansam diyorum bakalım dediğin gbi daha erken galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…