- Konu Sahibi efsane_kus
-
Tamam canım sağol inşallah güzel haber alırım isteyen herkes alır inşallahHayır canım hiç anlamadım. Gögüs hassasiyetin catlatma iğnesi vurunduysan ondan kaynaklıdır. Daha belirtiler için çok erkek adet olacaksanda öyle canım.
Merhaba bende asilama yaptirmayi dusunuyorum ozel bi hastanedemi asilama yaptirdiniz ucreti ne kadar ve saglikli spermler seciliyor dimi..Hayır canım gerek yok.
Sadece dinlenmen gerekiyor tutunması için
inşallah güzel sonuçlar alırsın
Benimde aşılamam tuttu sana umut olsun inşallah
Kan degeri artisiniza baktirmismiydiniz. Kac kat artiyor..Daha 3 gün oldu positif haberi alalı
27 şubat oldu aşılama
Pkos nedeniyle cocuk sahibi olamiyordum femara kullandım 2 yumurtam gelişti ve aşılama yapıldı hatta ikizden bile şüphe ediyorumda hadi hayırlısı
Canım yine ben bişey sorcm sana ya bugün aşılamanın 5. Günü kasıklarımda ağrı oluyor ara sıra kalçama doğru falan sende de oldu muHayır canım gerek yok.
Sadece dinlenmen gerekiyor tutunması için
inşallah güzel sonuçlar alırsın
Benimde aşılamam tuttu sana umut olsun inşallah
Kasık ağrısı normal canım olabiliyor. İnşallah bebişin yerleşiyodurCanım yine ben bişey sorcm sana ya bugün aşılamanın 5. Günü kasıklarımda ağrı oluyor ara sıra kalçama doğru falan sende de oldu mu
Ayy inşallah yaKasık ağrısı normal canım olabiliyor. İnşallah bebişin yerleşiyodur
1. Ve 2. Aşılama arasında ne kadar zaman bıraktınız? Peş peşe mi oldu?Canım hiçbi farkı yok. Anlamadımda zaten ucağa filan bindim koşturdum neler neler. Sonuc beni çok şaşırttı.
Adet olacak gibiydim gögüs hassasiyeti filan bende adet öncesi hep olurdu.
İlkine bakarak catlatma iğnesi yapılmadı ve ikinci aşılamada fitil kullandım tutuması içinmiş ilkinde vermeyi unutmuşlardi
Yok canim 5 ay’imi aldi ikinci aşılama maalesef. Çünkü yumurtam çok zor gelişiyordu gelişincede çok fazla gelişiyordu her seferinde erteleniyordu. En sonundada iki yumurtam gelişti bu sefer tuttu çok şükür.1. Ve 2. Aşılama arasında ne kadar zaman bıraktınız? Peş peşe mi oldu?
MerhabaYok canim 5 ay’imi aldi ikinci aşılama maalesef. Çünkü yumurtam çok zor gelişiyordu gelişincede çok fazla gelişiyordu her seferinde erteleniyordu. En sonundada iki yumurtam gelişti bu sefer tuttu çok şükür.
Merhaba, inşallah hayırlı haberler alırsınMerhabaÖncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah canım. Ben de aşılama yaptıranlardanım. Zaman geçmiyor da kaçıncı gün hamile olduğunu öğrendin acaba ?
Anladım canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ay İnşaAllah güzel haberler alırım ben deMerhaba, inşallah hayırlı haberler alırsın
Ben aşılama sonrası 15inci gün kan verdim öyle öğrendim. Kanı aşılama nedeniyle mecbur vermeliydim. Ondan öncesi test yapmaya hiç cesaretim olmadı hiç bi belirtim yoktu umutsuzdum yine negatif görürüm korkusuyla test yapmadım. Kanda öğrendim canım.
Merhaba canım bende 15 gün kanda öğrendim senin değerin kaçtı canım benimki 111 çıktıMerhaba, inşallah hayırlı haberler alırsın
Ben aşılama sonrası 15inci gün kan verdim öyle öğrendim. Kanı aşılama nedeniyle mecbur vermeliydim. Ondan öncesi test yapmaya hiç cesaretim olmadı hiç bi belirtim yoktu umutsuzdum yine negatif görürüm korkusuyla test yapmadım. Kanda öğrendim canım.
399 çıkmıştı canım. Ama normal seninde değerin bence.Merhaba canım bende 15 gün kanda öğrendim senin değerin kaçtı canım benimki 111 çıktı
İnşallah canım inşallah herkese tadırsın Rabbim en doğru zamandaAnladım canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ay İnşaAllah güzel haberler alırım ben debekleyen, isteyen herkese Allah hayırlı evlatlar nasip eylesin İnşaAllah
Ay inşallah öyledir cuma tekrar bakılmak istiyorum ama yaşadığım ilçe küçük ellerinde yokmuş mecburen pazartesiyi beklicem ya maşallah sizin değer iyiymiş399 çıkmıştı canım. Ama normal seninde değerin bence.
Canım mrb ya ben 4 nisanda aşılama yaptım ya şuan herhangi bir belirti yok gögüs uçlarım çok acıyo onun dışında belirti yok belirti olması için şuan erken mi nezaman belirtiler başlar kızlarMerhaba canım bende 15 gün kanda öğrendim senin değerin kaçtı canım benimki 111 çıktı
Canım daha 4.gün stres yapma dua et benimde acıyordu aşılamadan itibaren şişlik başlamıştı ama hormon alıyor vücut o kadar ondan da olabilir demiştim bel ağrısı adet sancısı arada oluyıfdu ama bel hergün ağrıdı aşılamadan itibaren ama tabi insan bilemiyor hormonlardan da olabilir ama inşallah senin ki bebiştendir ama erken daha kafandan at biraz biliyorum zor ama ben öyle yaptım çünkü her adetten önce belirti arıyordum buluyordumCanım mrb ya ben 4 nisanda aşılama yaptım ya şuan herhangi bir belirti yok gögüs uçlarım çok acıyo onun dışında belirti yok belirti olması için şuan erken mi nezaman belirtiler başlar kızlar
Tamam kuzum öyle yapcam dua ediyorum dinleniyorum ama bir belirti olsa da umutlansam diyorum bakalım dediğin gbi daha erken galibaCanım daha 4.gün stres yapma dua et benimde acıyordu aşılamadan itibaren şişlik başlamıştı ama hormon alıyor vücut o kadar ondan da olabilir demiştim bel ağrısı adet sancısı arada oluyıfdu ama bel hergün ağrıdı aşılamadan itibaren ama tabi insan bilemiyor hormonlardan da olabilir ama inşallah senin ki bebiştendir ama erken daha kafandan at biraz biliyorum zor ama ben öyle yaptım çünkü her adetten önce belirti arıyordum buluyordumneyse olacak Allah’ın izniyle dinlen bolca
Aynen canımTamam kuzum öyle yapcam dua ediyorum dinleniyorum ama bir belirti olsa da umutlansam diyorum bakalım dediğin gbi daha erken galiba
Sen testini kaçıncı gün yaptın canım en erken bende kaçta yapabilirim testimiAynen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?