- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
- Konu Sahibi kokunhuzurmus
-
Aleykum selam. Hoşgeldin. ben bugün kontrole gittim. Sağ overda dominant folikül yokmuş. Sol overda 8.5 mm gördü. Sanırım 1 yumurta gelişecek. İnşallah büyür o da. Sen de durumlar nasıl. Salı günü gel dedi tekrar. O zamana kadar gonal f 37.5 devam.Selam bende bir kaç gün sonra olacağım aşılama. .beraber takip edelim..senin ne zaman olacak?
Merhaba cnm. Hakkımızda hayırlısı. Allah büyük her bünye aynı olmayabilir. Stresten uzak durmak lazım ama çok zor. İlk aşılamada tutan da var. Nasip. Gelişmeleri yazalım birbirimize. Beraber beklemek daha güzel olacak. Birbirimizi en iyi anlayacak olan yine biziz. İnşallah tutar.merhaba kizlar bende bu ayki adetimle asilamaya baslayacagim ama okudgumkadariyla tutan cok az ve benum kafami karistiyor sayfayi gorunce girmek istedim insaallah birbirimize yardimci olabiliri
Bende bugün gittim.17 mm tek yumurtam oluştu. Yarın çatlatma iğnesi olacağım. Pazartesi de aşılama olacak.inşallah bu sefer tutar.senin ilk aşılama mı?Aleykum selam. Hoşgeldin. ben bugün kontrole gittim. Sağ overda dominant folikül yokmuş. Sol overda 8.5 mm gördü. Sanırım 1 yumurta gelişecek. İnşallah büyür o da. Sen de durumlar nasıl. Salı günü gel dedi tekrar. O zamana kadar gonal f 37.5 devam.
Ay inşallah yumurtan büyümüş. Yaş kaç ve kaç doz alıyosun. Bi de adetinin kaçıncı günü 17 mm oldu.Bende bugün gittim.17 mm tek yumurtam oluştu. Yarın çatlatma iğnesi olacağım. Pazartesi de aşılama olacak.inşallah bu sefer tutar.senin ilk aşılama mı?
Benim ilk aşılamam. Klomen denedik 1 ay. Vücut direnç gösterdi hiç yumurta oluşmadı. Bu ay sence büyür gibi mi sol over da 8.5 mm yumurtam var. 37. 5 doz ve Bugün 7 günü adetin.Ay inşallah yumurtan büyümüş. Yaş kaç ve kaç doz alıyosun. Bi de adetinin kaçıncı günü 17 mm oldu.
11.günü canım.günlük 1 er doz alıyorum. Menagon kullanıyorum ben.pazartesi aşılama olacak inşallahAy inşallah yumurtan büyümüş. Yaş kaç ve kaç doz alıyosun. Bi de adetinin kaçıncı günü 17 mm oldu.
Buyur canım daha..aşılama olucak mi sizin.? Benim ilk denemelerimde de pek gelişmedi yumurtam.sürekli doz artırdı doktor.yumurta tembelliği var bende.klomen ben de hiç ise yaramamisti ilk seferdeBenim ilk aşılamam. Klomen denedik 1 ay. Vücut direnç gösterdi hiç yumurta oluşmadı. Bu ay sence büyür gibi mi sol over da 8.5 mm yumurtam var. 37. 5 doz ve Bugün 7 günü adetin.
aynen canim konusalim beraber burdan gerci ben henuz baslayamadim daha burda yazanlarda baslamis sanirimMerhaba cnm. Hakkımızda hayırlısı. Allah büyük her bünye aynı olmayabilir. Stresten uzak durmak lazım ama çok zor. İlk aşılamada tutan da var. Nasip. Gelişmeleri yazalım birbirimize. Beraber beklemek daha güzel olacak. Birbirimizi en iyi anlayacak olan yine biziz. İnşallah tutar.
Evet aşılamam olacak. Kuzum ben de korkuyorum açıkçası yumurta büyümeyecek diye. Mecbur bende de fazla doz kullanmadı pco var ya ohss olur diye. Yani yumurtalıkların aşırı uyarılması olursa sıkıntı. İnşallah Rabbim ilkinde yaşatır o heyecanı. Senin de 2.ymiş. Güzel haberlerini burdan da verirsin inşallah. Bekliyorum sabırsızlıkla. :)Buyur canım daha..aşılama olucak mi sizin.? Benim ilk denemelerimde de pek gelişmedi yumurtam.sürekli doz artırdı doktor.yumurta tembelliği var bende.klomen ben de hiç ise yaramamisti ilk seferde
Evet biz başladık benim ilk aşılama.aynen canim konusalim beraber burdan gerci ben henuz baslayamadim daha burda yazanlarda baslamis sanirim
İnşallah canim olur da seviniriz hep beraber..Evet aşılamam olacak. Kuzum ben de korkuyorum açıkçası yumurta büyümeyecek diye. Mecbur bende de fazla doz kullanmadı pco var ya ohss olur diye. Yani yumurtalıkların aşırı uyarılması olursa sıkıntı. İnşallah Rabbim ilkinde yaşatır o heyecanı. Senin de 2.ymiş. Güzel haberlerini burdan da verirsin inşallah. Bekliyorum sabırsızlıkla. :)
Durumun suan nasil tatlim bnde yapmayi dusunuyorum pkosluyum esim.dede hiz sorunu var ne yapcam nasil olucak asamalar bilmiyorumDün gece sabaha karşı lavaboya gittim yüzüm kireç gibiydi. Elim ayağım boşaldı. Eşimin yanına zor geçtiim. Gittim geldim sankiiğneden midir, yorgunluktan mı bilemedim. zormuş bu tedaviler. Bünye kaldırmıyor artık heralde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
:))) canm benm gözün aydın. İnşallah hamilesin. Öyle düşünüyorum. Ama sen yine de tekrarla 2 3 gün sonra, iğnenin etkisi de olabilr. Hormon yüklüyoz ya sonuçta. Aşılamadan 14 15 gün sonra gebelik varsa kesin çıkar.Aşılamamın 12. Günü 63 çıktı hcg ? Sizce durum nasıl ???? Yorum lütfen
Beni haberdar et olur mu. Sonucunu merakla bekliyorum. İnşallah tutmuştur. İlk aşılama mıydı. Pco var mıydı biraz bilgilendirir misin bizi.Aşılamamın 12. Günü 63 çıktı hcg ? Sizce durum nasıl ???? Yorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?