- 26 Ocak 2018
- 500
- 309
- 18
- 37
- Konu Sahibi kokunhuzurmus
-
Allah yardımcımız olsun. Şükür iyiym. Yumurta kontrolü yapılıyor pazartesi tekrar gidicem. 37.5 dozla yumurta büyümedi. 8.5 mm vardı o parçalanmışDurumun suan nasil tatlim bnde yapmayi dusunuyorum pkosluyum esim.dede hiz sorunu var ne yapcam nasil olucak asamalar bilmiyorum
İnşallah cnm. Pco yumurtalık kisti demek.İlk aşılama oldum. Pko ne nilöiyorum. Doltor aorun olmaz dedi. Özelde olduk. İmşallahhhh olurrrr
Ozelde nekdar ucret aliyorlar bnde adetimi bkliom asilama icinHayırlısı zor bekleyişşşşş .
Ben özelde yaptırmıyorum. Sadece iğne 500 600 tek kalem. Devlet 2 kalem iğnenin bi kısmını karşılıyor. 3.kalemi sen ödüyorsun. Mesela iğnenin fiyatı 500 600 civarı 450 ml gonal f. Devlette yaptırıyorum ben tanıdık eczacı da bulursanız. Benm 2 iğnem 225 civarında tuttu. Üniversitede yaptırmanızı tavsiyee ederim, doktoru araştırın. Prof dr benim tedavimi yapan.Ozelde nekdar ucret aliyorlar bnde adetimi bkliom asilama icin
Sigorta karsiliyor dimi aslında okdr cok deil ama herseye deger valla bn dewlette yaptrcaktim doktorum burda biz ypmiyoruz dediler. Onlara igneyi yazdirip bska aile hkimliginde falan aşılamayı ypabilirmiyimBen özelde yaptırmıyorum. Sadece iğne 500 600 tek kalem. Devlet 2 kalem iğnenin bi kısmını karşılıyor. 3.kalemi sen ödüyorsun. Mesela iğnenin fiyatı 500 600 civarı 450 ml gonal f. Devlette yaptırıyorum ben tanıdık eczacı da bulursanız. Benm 2 iğnem 225 civarında tuttu. Üniversitede yaptırmanızı tavsiyee ederim, doktoru araştırın. Prof dr benim tedavimi yapan.
dakil 1200Ozelde nekdar ucret aliyorlar bnde adetimi bkliom asilama icin
Herşey
dakil 1200
Borç harç yaptık bizde. Eşim asgari ücretle çalışıyor. Devlet yapmaz bedavadan çatlatma ipnesi yumurta oluşturucu vs iğneleri.kiz bn dewlette igneyi yapip. Özele sadece asilama icin gitsem olmazmi cok geldi bna ya
Zaten elbistanda dewlet hastanesinde aşılama olmuyormus. Ozele kldim yine valla rabbim ins hepimizin yuxune bakarda bi an once huxurumuza kawusuruz yoksa kafayi yicemBorç harç yaptık bizde. Eşim asgari ücretle çalışıyor. Devlet yapmaz bedavadan çatlatma ipnesi yumurta oluşturucu vs iğneleri.
Cnm aşılamayı aile hekimliğinde yapmıyorlar. Spermi rahime enjekte ediyorlar aşılama ile. Bunu da kadın doğum yapıyor.Sigorta karsiliyor dimi aslında okdr cok deil ama herseye deger valla bn dewlette yaptrcaktim doktorum burda biz ypmiyoruz dediler. Onlara igneyi yazdirip bska aile hkimliginde falan aşılamayı ypabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?