Aşılama yaptıracak olanlar..

Durumun suan nasil tatlim bnde yapmayi dusunuyorum pkosluyum esim.dede hiz sorunu var ne yapcam nasil olucak asamalar bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun. Şükür iyiym. Yumurta kontrolü yapılıyor pazartesi tekrar gidicem. 37.5 dozla yumurta büyümedi. 8.5 mm vardı o parçalanmış ortada baskın folikül yok şuan. O yüzden 50 doz a çıkardık. 4 gün 50 den vurucam.

Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

Ozelde nekdar ucret aliyorlar bnde adetimi bkliom asilama icin
Ben özelde yaptırmıyorum. Sadece iğne 500 600 tek kalem. Devlet 2 kalem iğnenin bi kısmını karşılıyor. 3.kalemi sen ödüyorsun. Mesela iğnenin fiyatı 500 600 civarı 450 ml gonal f. Devlette yaptırıyorum ben tanıdık eczacı da bulursanız. Benm 2 iğnem 225 civarında tuttu. Üniversitede yaptırmanızı tavsiyee ederim, doktoru araştırın. Prof dr benim tedavimi yapan.

Sigorta karsiliyor dimi aslında okdr cok deil ama herseye deger valla bn dewlette yaptrcaktim doktorum burda biz ypmiyoruz dediler. Onlara igneyi yazdirip bska aile hkimliginde falan aşılamayı ypabilirmiyim

Borç harç yaptık bizde. Eşim asgari ücretle çalışıyor. Devlet yapmaz bedavadan çatlatma ipnesi yumurta oluşturucu vs iğneleri.
Zaten elbistanda dewlet hastanesinde aşılama olmuyormus. Ozele kldim yine valla rabbim ins hepimizin yuxune bakarda bi an once huxurumuza kawusuruz yoksa kafayi yicem

Sigorta karsiliyor dimi aslında okdr cok deil ama herseye deger valla bn dewlette yaptrcaktim doktorum burda biz ypmiyoruz dediler. Onlara igneyi yazdirip bska aile hkimliginde falan aşılamayı ypabilirmiyim
Cnm aşılamayı aile hekimliğinde yapmıyorlar. Spermi rahime enjekte ediyorlar aşılama ile. Bunu da kadın doğum yapıyor.

Kızlar 3 yumurtam oluluyor 37.5 dozda başladık, 50 ye çımardı doktorum. Bi kaç gün 50 ile vurdum. 8.5 mm bi yumurtam oluşuyordu. Yumurta parçalanmış. O yumurta iptal oldu. Sonra 3 yumurtam oluşuyor. 9, 8.5, 7.5 mm. boyutlarında. Dün kontrolüm vardı. Doktor geç yumurtluyorsun dedi. 75 e çıkardık dozu. O yumurtalar öyle böyle büyüyecek.

Daha aşılamam olmadan 3.kaleme geçtik. Ve devlet 2 tanesinin bi kısmını karşılıyor.3. İğneyi kendimiz alcaz. Bakalm ne tutacak. Yazarım aldığımız zaman.

Bayadır kimse yazmamış.nerelerdensiniz ben yarın ilk asilamami olucam neden bul de sessiz kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…