AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

Evet cok haklisin . Heycanli bi bekleyis var bakalim hayirlisi hepimiz icin

Cnm biz ayni gun asilama olmusuz. Benim ilk gunden beri inanilmaz gogus agri var adet zamanlari olandan daha fazla benim sag kasik daha fazla agriyo benimde belime agri giriyor ama ayirtetmek cok zor kullandigimiz ilaclarinn yan etkilerindede bunlar var. Ben vajinal jel kullaniyorum onun bana yaptigi ayrica bi nefes darligi bile var cnm hakkimizda hayirlisi ins. Dogru zamandir rabbim hepimize bebislerimize kavusmak nasip eder.

Ben progestan kapsül vajinal olarak kullaniyorum. Bende nefes darligi falan olmuyor ama dedigim gibi belime kasiklarima vuruyor agri. Ama adet sancilarim basladi iste. Hayirlisi.

mrb bende adet dönemine girdim yarın aşılama için tedaviye başlanacak dr adetliyken muayne ediyomu acaba karından mı bakıyo sadece

kızlar benim de aşılamadan sonra 2.ci günüm.dün akşama kadar kasıgımda hafif hafif gaz sancısı gibi agrım oluyordu.bugün hiç bişeyim yok.ben de progestan kullanıyorum vajina dan.düşük olmaması içinmiş.14 gün sora kan da gebelik baktır dedi doktorum.

doktora gittim.2 döngü klomen kullan olmazsa aşılama yaparız dedi.bi döngü kullanmaya çalıştım çok fena belim koptu zaten adetim çok sancılı geçer tuz biber ekti hala etkisi var bu ay içmeye korktum.yaşım 32 aşılama için beklemeyip tüp bebek için görüşmek istiyorum.sonuç olarak klomen kullananlara sorduğumda yan etki olarak baş ağrısı mide bulantıı olanlar duydum da bu kadar yamultan etkiler yaşayan duymadım.eşimde sayı problemi yok.geç sıvılaşma var. fakültede 2 cm lik miyomumu hamileliğe engel olarak görmediği için ameliyat gereksiz dediler.

mrb cnm ben aşılama oldum gün sayıyorum. benim doktor klomen vermedi direk aşılama önerdi hem etkisi daha az hemde uzun kullanmada rahim duvarını inceltiyor dedi. cnm bence doktor faktörü çok önemli ama kullanılan ilaçlar bünyeye fazlaca zarar verdiği için sonra toparlamak için vakit kaybediyoruz. benim doktor direk aşılama tutmazsa tüp bebek dedi baştan korktuk ama sonra mantıklı geldi vakit herşeyden önemli tabi sağlık ve maddiyatta. hakkında hayırlısı olsun cnm bellimi olur zamanı gelmiştir olur sen inancını yitirme.

Cnm mrb bende 33 yaşındayım bizde yaş faktörü önemli bunu nie göz ardı ettiki doktor acaba. Klomenle neden zaman kaybediyor acaba sen özelemi devlet hadtanesinemi gidiyorsun. Bana aşılama yapıldı direk bizim hiç bir sıkıntımız olmadığı halde cnm doktor önemli bence cnm gözden geçirin tedavini.

Slm kızlar bende bugün dr.daydım klomen verdi 5gun kullanıp pazartesi tekrar gitcem inşallah bu ay tutar asılamalarımız hakkımızda hayırlısı artık..

üstelik bana çatlatma iğnesi verilmedi. çatlama değerlerim iyi diye. fakültede gittiğim doktorla görüştüm dün ,dedim klomen belimi çok ağrıttı sancılı adetime tuz biber ekti.o da dedi ki yumurtlama ilaçları böyle bir etki yapabilir yumurtanı geliştirirken.üzüldüm açıkçası.bi döngü zar zor içtim 2 döngü yamulttu resmen beni.

bana fakülte doktoru devlet 2 aşılama başarısız olursa raporla vs ile ege tıp fakültesine tüp bebeğe gidebiliyorsunuz dedi. balıkesir fakültede aşılama var da.tüp bebek merkezi yok.

ayrıca fakülte de ssk lılar için aşılama yapılırken para talebi olmuyor galiba muayene ücreti harici bana ekstra paradan bahsetmedi doktor ama bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…