- Konu Sahibi masalela1983
-
Evet cok haklisin . Heycanli bi bekleyis var bakalim hayirlisi hepimiz icinHepimiz aynı durumdayız canım ya en azından burda birbirimizle dertleşiyoruz durumlarımızı konuşuyoruz rahatlıyoruz hiç bir şekilde anlatamıyoruz ki etrafımızdakilere sürekli sorular bakışlar insanı incitiyo en azından burda birbirimizin derdinden anlıyoruz cnm
Cnm biz ayni gun asilama olmusuz. Benim ilk gunden beri inanilmaz gogus agri var adet zamanlari olandan daha fazla benim sag kasik daha fazla agriyo benimde belime agri giriyor ama ayirtetmek cok zor kullandigimiz ilaclarinn yan etkilerindede bunlar var. Ben vajinal jel kullaniyorum onun bana yaptigi ayrica bi nefes darligi bile var cnm hakkimizda hayirlisi ins. Dogru zamandir rabbim hepimize bebislerimize kavusmak nasip eder.Hayir hic gogus agrisi yasamadim asilamadan sonra. Yeni basladi. Ama asilamadan beri cok kasik agrim vardi. Bu aralar o da biraz azaldi. farkli olarak sadece 2gundur belime aniden agri saplaniyo yurumemi bile engeller sekilde. Ama 2-3dk ya gciyor. Sonra gun icinde bidaha saplaniyo belime o agri. Sol tarafima.
Ben adetimin 3.gunu gittim alttan muane ediyo hep. Karindan hic bakmadi bana. Benim zaten 3.gun cok gelmiodu rahattim.mrb bende adet dönemine girdim yarın aşılama için tedaviye başlanacak dr adetliyken muayne ediyomu acaba karından mı bakıyo sadece
Amin canım hepimiz , için hayırlısı neyse Rabbim onu nasip eylesin inşallah.Evet cok haklisin . Heycanli bi bekleyis var bakalim hayirlisi hepimiz icin
mrb cnm ben aşılama oldum gün sayıyorum. benim doktor klomen vermedi direk aşılama önerdi hem etkisi daha az hemde uzun kullanmada rahim duvarını inceltiyor dedi. cnm bence doktor faktörü çok önemli ama kullanılan ilaçlar bünyeye fazlaca zarar verdiği için sonra toparlamak için vakit kaybediyoruz. benim doktor direk aşılama tutmazsa tüp bebek dedi baştan korktuk ama sonra mantıklı geldi vakit herşeyden önemli tabi sağlık ve maddiyatta. hakkında hayırlısı olsun cnm bellimi olur zamanı gelmiştir olur sen inancını yitirme.doktora gittim.2 döngü klomen kullan olmazsa aşılama yaparız dedi.bi döngü kullanmaya çalıştım çok fena belim koptu zaten adetim çok sancılı geçer tuz biber ekti hala etkisi var bu ay içmeye korktum.yaşım 32 aşılama için beklemeyip tüp bebek için görüşmek istiyorum.sonuç olarak klomen kullananlara sorduğumda yan etki olarak baş ağrısı mide bulantıı olanlar duydum da bu kadar yamultan etkiler yaşayan duymadım.eşimde sayı problemi yok.geç sıvılaşma var. fakültede 2 cm lik miyomumu hamileliğe engel olarak görmediği için ameliyat gereksiz dediler.
Cnm mrb bende 33 yaşındayım bizde yaş faktörü önemli bunu nie göz ardı ettiki doktor acaba. Klomenle neden zaman kaybediyor acaba sen özelemi devlet hadtanesinemi gidiyorsun. Bana aşılama yapıldı direk bizim hiç bir sıkıntımız olmadığı halde cnm doktor önemli bence cnm gözden geçirin tedavini.doktora gittim.2 döngü klomen kullan olmazsa aşılama yaparız dedi.bi döngü kullanmaya çalıştım çok fena belim koptu zaten adetim çok sancılı geçer tuz biber ekti hala etkisi var bu ay içmeye korktum.yaşım 32 aşılama için beklemeyip tüp bebek için görüşmek istiyorum.sonuç olarak klomen kullananlara sorduğumda yan etki olarak baş ağrısı mide bulantıı olanlar duydum da bu kadar yamultan etkiler yaşayan duymadım.eşimde sayı problemi yok.geç sıvılaşma var. fakültede 2 cm lik miyomumu hamileliğe engel olarak görmediği için ameliyat gereksiz dediler.
Bugün 9. Günüm canım ben beklemedeyim henüz hayırlısıyla tutmuştur inşallahAşilama yapip tutan kim var acaba. Varsa yazarsa sevinirim. Neden hep tutmadi diye goruyorum
Amin canim insallah hepimizin tutar hayiirsiylaBugün 9. Günüm canım ben beklemedeyim henüz hayırlısıyla tutmuştur inşallah
Aminnn canım inşallah ya senin kaçıncı günün yaptırdınmı senAmin canim insallah hepimizin tutar hayiirsiyla
Yaptirdim ben cuma gunu kan testi yaptiricam.Aminnn canım inşallah ya senin kaçıncı günün yaptırdınmı sen
üstelik bana çatlatma iğnesi verilmedi. çatlama değerlerim iyi diye. fakültede gittiğim doktorla görüştüm dün ,dedim klomen belimi çok ağrıttı sancılı adetime tuz biber ekti.o da dedi ki yumurtlama ilaçları böyle bir etki yapabilir yumurtanı geliştirirken.üzüldüm açıkçası.bi döngü zar zor içtim 2 döngü yamulttu resmen beni.Cnm mrb bende 33 yaşındayım bizde yaş faktörü önemli bunu nie göz ardı ettiki doktor acaba. Klomenle neden zaman kaybediyor acaba sen özelemi devlet hadtanesinemi gidiyorsun. Bana aşılama yapıldı direk bizim hiç bir sıkıntımız olmadığı halde cnm doktor önemli bence cnm gözden geçirin tedavini.
bana fakülte doktoru devlet 2 aşılama başarısız olursa raporla vs ile ege tıp fakültesine tüp bebeğe gidebiliyorsunuz dedi. balıkesir fakültede aşılama var da.tüp bebek merkezi yok.mrb cnm ben aşılama oldum gün sayıyorum. benim doktor klomen vermedi direk aşılama önerdi hem etkisi daha az hemde uzun kullanmada rahim duvarını inceltiyor dedi. cnm bence doktor faktörü çok önemli ama kullanılan ilaçlar bünyeye fazlaca zarar verdiği için sonra toparlamak için vakit kaybediyoruz. benim doktor direk aşılama tutmazsa tüp bebek dedi baştan korktuk ama sonra mantıklı geldi vakit herşeyden önemli tabi sağlık ve maddiyatta. hakkında hayırlısı olsun cnm bellimi olur zamanı gelmiştir olur sen inancını yitirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?