- Konu Sahibi masalela1983
-
Canim gaz sorunu herkeste oluyor normal yani vücut ilaçlarla ilk defa tanışıyor normal inşallah sağlıkla sıhhatli kucağına alirsinKızlar bugün aşılamadan sonraki 3. Günüm ama gaz çok fazla oluyo karnımın içi acıyo sanki sizede öle oluyomu normalmi yani
Aminnnn canım inşallahCanim gaz sorunu herkeste oluyor normal yani vücut ilaçlarla ilk defa tanışıyor normal inşallah sağlıkla sıhhatli kucağına alirsin
Hadi hayırlı olsun cnm çatlatma iğneni ne zaman vuracaksın peki. Cumartesi vurman gerekir sanırım Pazartesi yapılacaksa. İğneyi daha kaç gün vuracaksın peki bugün ve yarınmı ne dedi doktor17mm 18mm büyük olan yumurtalarım varmış. Pazartesi günü ne kadar 20 mm olur heralde
canım, ıkınma da allah muhafaza. şimdi herşeye de korkar olduk tabi. kayısı, zeytinyağı falan tüket. inşallah geçer. katı şeyler yememeye gayret etsen?Aşılama yapıp bekleyen arkadaşlar kabızlık problemi yaşıyomusunuz ben 2 gündür işkence çekiyorum bide söylemesi ayıp ıkınmakta istemiyorum sizede sorayım dedim siz neler yaşıyorsunuz
Aynen öyle cnm.bugun ,Cuma ve cumartesi günü göbek den Gonal f devam. Cumartesi günü gece çatlama iğnesi koldan. Pazartesi aşılamaHadi hayırlı olsun cnm çatlatma iğneni ne zaman vuracaksın peki. Cumartesi vurman gerekir sanırım Pazartesi yapılacaksa. İğneyi daha kaç gün vuracaksın peki bugün ve yarınmı ne dedi doktor
Neden koldan ki acaba kasıktan daha faydalı die biliyorum senin çatlatma iğnenin adı ne?Aynen öyle cnm.bugun ,Cuma ve cumartesi günü göbek den Gonal f devam. Cumartesi günü gece çatlama iğnesi koldan. Pazartesi aşılama
Katı şeyler çok tüketmiyorum ama aşılamadan sonra gıdaya bayağı dikkat ediyorum. Sabahları süt içiyorum kahvaltımda mutlaka 1 yumurta yiyorum meyve tüketiyorum günde 2 tane ceviz yiyorum filan. Zeytinyağı midemi bulandırır ama kayısı aklıma gelmemişti sağol cnm yacanım, ıkınma da allah muhafaza. şimdi herşeye de korkar olduk tabi. kayısı, zeytinyağı falan tüket. inşallah geçer. katı şeyler yememeye gayret etsen?
süt içmek lazım ama süt de kabız yapar, kuru kayısı ii gelir canım. yumurta ve ceviz çok önemli. iyi yapıyosun yemekle.Katı şeyler çok tüketmiyorum ama aşılamadan sonra gıdaya bayağı dikkat ediyorum. Sabahları süt içiyorum kahvaltımda mutlaka 1 yumurta yiyorum meyve tüketiyorum günde 2 tane ceviz yiyorum filan. Zeytinyağı midemi bulandırır ama kayısı aklıma gelmemişti sağol cnm ya
Ben elimden geleni yapıyorum cnm inşallah hayırlısı olur şu zamanı beklemek çok zor insan sabırsızlanıyosüt içmek lazım ama süt de kabız yapar, kuru kayısı ii gelir canım. yumurta ve ceviz çok önemli. iyi yapıyosun yemekle.
Bilmez miyim zor tabii Allah cümlesine yardım etsin, bize de. İnşalalh bu ay hüsran yaşamazsınBen elimden geleni yapıyorum cnm inşallah hayırlısı olur şu zamanı beklemek çok zor insan sabırsızlanıyo
Âmin canım. İnşallah yaşamam ama yatıp kalkıp allahım sen hayırlısını ver diyorum. Ben çünkü şuna inanıyorum biz 4 kız kardeşiz ablamlar sıkıntısız hamile kaldılar ve her birinin 2-3 çocuğu var bizdede bir sıkıntı yok. Eskiden üzülüyordum ama şimdi diyorumki vardır bir hayır Rabbim ne zaman vereceğini bilir. Elbetteki olurda tutmazsa tabiki üzülürüm ama çok takılacağımı sanmıyorum çünkü inanıyorum hayırlısıyla bir gün oda olacak canım hep bir umudum var Allah'ın izniyleBilmez miyim zor tabii Allah cümlesine yardım etsin, bize de. İnşalalh bu ay hüsran yaşamazsın
cnm hayırlısı olsun şimdiden ince mi kalın mı bilmiyorum ama hiç korkulacak bir şey değil rahim filmiyle kıyaslanmaz bile onu çektirdiysen aşılamadan hiç korkma rahat ol bol bol dua et 5dk bi işlem hiç strese girme sonra üzülürsün neden bu kadar stres yaptım diye.hakkında hayırlısı olsun cnm.mrb arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım adetime 4 gün kaldı muayne korkum var acaba aşılama yaparken ince spekulumumu takıyo ? rahim filminde büyük olanı takmışlardı çok canım yanmıştı bilgilendirebilirmisiniz beni biraz :)
bilmiyorum cnm doktor öyle dedi.çatlatma iğnemin adı ovitrelleNeden koldan ki acaba kasıktan daha faydalı die biliyorum senin çatlatma iğnenin adı ne?
Hayırlısı Cnm ya bende o iğneyi kullandım ama göbekten yaptım . Doktordan iyi bilemeyiz sonuçta vardır bir bildiği elbet. Hakkında hayırlısı cnm.bilmiyorum cnm doktor öyle dedi.çatlatma iğnemin adı ovitrelle
Bugün 5. Günüm canım ama gaz sancısı çok fazla var oda rahatsız ediyo beni. Sen yarın yapacaksın dimi çatlatma iğneniamin cnm inşallah.senin kaç gün oldu aşılama olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?