AŞILAMA YAPTIRACAKLAR BURAYA

Kızlar bugün aşılamadan sonraki 3. Günüm ama gaz çok fazla oluyo karnımın içi acıyo sanki sizede öle oluyomu normalmi yani
Canim gaz sorunu herkeste oluyor normal yani vücut ilaçlarla ilk defa tanışıyor normal inşallah sağlıkla sıhhatli kucağına alirsin

17mm 18mm büyük olan yumurtalarım varmış. Pazartesi günü ne kadar 20 mm olur heralde
Hadi hayırlı olsun cnm çatlatma iğneni ne zaman vuracaksın peki. Cumartesi vurman gerekir sanırım Pazartesi yapılacaksa. İğneyi daha kaç gün vuracaksın peki bugün ve yarınmı ne dedi doktor

Aşılama yapıp bekleyen arkadaşlar kabızlık problemi yaşıyomusunuz ben 2 gündür işkence çekiyorum bide söylemesi ayıp ıkınmakta istemiyorum sizede sorayım dedim siz neler yaşıyorsunuz

Aşılama yapıp bekleyen arkadaşlar kabızlık problemi yaşıyomusunuz ben 2 gündür işkence çekiyorum bide söylemesi ayıp ıkınmakta istemiyorum sizede sorayım dedim siz neler yaşıyorsunuz
canım, ıkınma da allah muhafaza. şimdi herşeye de korkar olduk tabi. kayısı, zeytinyağı falan tüket. inşallah geçer. katı şeyler yememeye gayret etsen?

Hadi hayırlı olsun cnm çatlatma iğneni ne zaman vuracaksın peki. Cumartesi vurman gerekir sanırım Pazartesi yapılacaksa. İğneyi daha kaç gün vuracaksın peki bugün ve yarınmı ne dedi doktor
Aynen öyle cnm.bugun ,Cuma ve cumartesi günü göbek den Gonal f devam. Cumartesi günü gece çatlama iğnesi koldan. Pazartesi aşılama

canım, ıkınma da allah muhafaza. şimdi herşeye de korkar olduk tabi. kayısı, zeytinyağı falan tüket. inşallah geçer. katı şeyler yememeye gayret etsen?
Katı şeyler çok tüketmiyorum ama aşılamadan sonra gıdaya bayağı dikkat ediyorum. Sabahları süt içiyorum kahvaltımda mutlaka 1 yumurta yiyorum meyve tüketiyorum günde 2 tane ceviz yiyorum filan. Zeytinyağı midemi bulandırır ama kayısı aklıma gelmemişti sağol cnm ya

süt içmek lazım ama süt de kabız yapar, kuru kayısı ii gelir canım. yumurta ve ceviz çok önemli. iyi yapıyosun yemekle.

Bilmez miyim zor tabii Allah cümlesine yardım etsin, bize de. İnşalalh bu ay hüsran yaşamazsın
Âmin canım. İnşallah yaşamam ama yatıp kalkıp allahım sen hayırlısını ver diyorum. Ben çünkü şuna inanıyorum biz 4 kız kardeşiz ablamlar sıkıntısız hamile kaldılar ve her birinin 2-3 çocuğu var bizdede bir sıkıntı yok. Eskiden üzülüyordum ama şimdi diyorumki vardır bir hayır Rabbim ne zaman vereceğini bilir. Elbetteki olurda tutmazsa tabiki üzülürüm ama çok takılacağımı sanmıyorum çünkü inanıyorum hayırlısıyla bir gün oda olacak canım hep bir umudum var Allah'ın izniyle

mrb arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım adetime 4 gün kaldı muayne korkum var acaba aşılama yaparken ince spekulumumu takıyo ? rahim filminde büyük olanı takmışlardı çok canım yanmıştı bilgilendirebilirmisiniz beni biraz :)

cnm hayırlısı olsun şimdiden ince mi kalın mı bilmiyorum ama hiç korkulacak bir şey değil rahim filmiyle kıyaslanmaz bile onu çektirdiysen aşılamadan hiç korkma rahat ol bol bol dua et 5dk bi işlem hiç strese girme sonra üzülürsün neden bu kadar stres yaptım diye.hakkında hayırlısı olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…