- Konu Sahibi masalela1983
-
Cnm benimkide ovitrelle bende koldan yapmistim hatta iki taneydi benimki biri sag biri sol yaptim bende.bilmiyorum cnm doktor öyle dedi.çatlatma iğnemin adı ovitrelle
teşekkür ederim canım inşallah içimi rahatlattın sağolasıncnm hayırlısı olsun şimdiden ince mi kalın mı bilmiyorum ama hiç korkulacak bir şey değil rahim filmiyle kıyaslanmaz bile onu çektirdiysen aşılamadan hiç korkma rahat ol bol bol dua et 5dk bi işlem hiç strese girme sonra üzülürsün neden bu kadar stres yaptım diye.hakkında hayırlısı olsun cnm.
Benim tek.sağ dan yaptım. yarın aşılama çok heyecanlıyım, çok da umutlu. Rabbim isteyen herkeze tez zamanda versin.Cnm benimkide ovitrelle bende koldan yapmistim hatta iki taneydi benimki biri sag biri sol yaptim bende.
Bende araniza yeni katildim zeytinburbu suleymaniyede asilamaya baslicam ins once klomen le takip demezler cunku ozelde yaptırdım histereskopide oldum yeretincr ozele para harcadim aşilama icin kesinlikke ozel dusunmuyorum iki asilamayla rapor hakkımi almak istiyorum adetli gittim bu ay muayene oldum kanda verdim..27 nisanada ins esim sprem testi verecek bende adetsiz muayenemi olucam girdik bir yola ins heyetten asilama karari cikarKızlar napıonuz hiç sesiniz çıkmıyo
Hoşgeldin canım Allah razı olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Evet ben aşılamamı oldum bugün 7. Günüm. 25 inde test yapılacak bakalım hayırlısı.bende Süleymaniye hastanesine gidiyorum yaş ve kaç yıllık evliliğininizin duruma bağlı ve bir sıkıntınız yoksa direk aşılama tedavisine başlarlar. Doktorlar çok iyidir ama tek sıkıntı smear testinin sonucu 2 ayda çıkıyor ama özelden çok bir farkı yok aslında doktorlar hemşireler güler yüzlü sıra beklemiyorsun genelde o yüzden ben memnunum. Birde hayırlısıyla aşılamam tutmuşsa çok mutlu olucam Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBende araniza yeni katildim zeytinburbu suleymaniyede asilamaya baslicam ins once klomen le takip demezler cunku ozelde yaptırdım histereskopide oldum yeretincr ozele para harcadim aşilama icin kesinlikke ozel dusunmuyorum iki asilamayla rapor hakkımi almak istiyorum adetli gittim bu ay muayene oldum kanda verdim..27 nisanada ins esim sprem testi verecek bende adetsiz muayenemi olucam girdik bir yola ins heyetten asilama karari cikarsiz asilama oldunuz galiba rabbim yuzunuzu guldursub bizlerede umut olursunuz ins
Valla tatlım dışard kabul ediyorlarmı hiç bir fikrim yok benim elimde 2 tane vardı belki tarih olarak geçmişti bilmiyorum ama yeniden yaptırdım sen gittiğinde sor ama kadın doğum uzmanına gitmiyorsun ki orda eski binada tüp bebek bölümü var ama orda sadece Şener bey var zaten başka bir doktor yok Cnm. Sen yeni binadaki kadın hastalıkları polikinliğinemi gittin cnm. Onların prosütürleri kültür testi smear testi kam tahlilleri erkekten alınan sperm değerleri 2 bayan ve erkek fotoğrafları evlilik cüzdanı fotokopisi.nufüs kayıt örneği ve ssk lıysanız eğer 900 günü doldurması gerek bunları tamamlıyorsun he birde rahim filmi var sonra dosya açılıyo heyet için okadar cnm ama sen gittiğinde sor yineHosbuldum cnm ne diodusn ya smear testini adetsiz muayenede mi olucam peki ben 2 aya kadar bi tane en azindan olurum asilama saniyordum hayda disarda yaptırsak kabul etmezler mi ya normald e bi haftada felan cikiyor ne kadar bu kadar skinti ki anlamadim adetsiz muayenede hangi kadin dogumcuya gittin peki cnm tahminim asilamaya uyar benim olayim..klomen demesinlerse 4.5 yillik evliyim 2.5 senedirde olmuyor hayirlisi allhtan ama zor surecler galiba
Canim tamam iste odediklerini bende yaptiriyorum bak dur dosyayı yukleyeyim sanaValla tatlım dışard kabul ediyorlarmı hiç bir fikrim yok benim elimde 2 tane vardı belki tarih olarak geçmişti bilmiyorum ama yeniden yaptırdım sen gittiğinde sor ama kadın doğum uzmanına gitmiyorsun ki orda eski binada tüp bebek bölümü var ama orda sadece Şener bey var zaten başka bir doktor yok Cnm. Sen yeni binadaki kadın hastalıkları polikinliğinemi gittin cnm. Onların prosütürleri kültür testi smear testi kam tahlilleri erkekten alınan sperm değerleri 2 bayan ve erkek fotoğrafları evlilik cüzdanı fotokopisi.nufüs kayıt örneği ve ssk lıysanız eğer 900 günü doldurması gerek bunları tamamlıyorsun he birde rahim filmi var sonra dosya açılıyo heyet için okadar cnm ama sen gittiğinde sor yine
Bende kabizlik yok ama inanilmaz gaz sorunum var. Cok rahatsiz etmeye basladiAşılama yapıp bekleyen arkadaşlar kabızlık problemi yaşıyomusunuz ben 2 gündür işkence çekiyorum bide söylemesi ayıp ıkınmakta istemiyorum sizede sorayım dedim siz neler yaşıyorsunuz
Cnm mrb hosgeldin. Asilamadan sinra gogus agrisi yasamadinmi. Benim asikamadsn sonra cok kotuydu su biksc gundur biraz azaldi. Cnm kullangimizdan ilaclarla vucut dengesi sasiyor bu kadar cabuk umudunu kaybetme ayni zamanda hamilelik belirtisi gogus agri. Benimde iki gundur bi uyku boxuklugu var uyuyamiyorum bide ara ara ates basiyo. Hakkimizda hayirlisi cnm Allh yardimcimiz olsun.Merhaba. Yeni uye oldum. 2yillik evliyim. Hic korunmadik. Catlatma ignesi denedim olmadi. Bu ay aşilamaya karar verdik 9nisanda asilamam oldu. 22 nisanda kan testi yaptirmami soyledi doktor. Bu bi kac gune kadar cok heycanliydim ve cok umitliydim. Ama iki gun once goguslerim acimaya basladi. Ben kendimi bildim bileli goguslerim acimaya baslarsa adet olurum. Adetime 8gun var. 4gun sonra kan testi yapicam. Cok korkuyorum. Olmazsa yolumu nasil cizerim bilmiyorum. Cok yiprandim . Aylardir negatif sonuc gormek cok uzucu.
Canım bende oldum tabiki ama direk yönlendirdiler beni randevu filan olmadım. Smear testinde çok değişik yapıyorlar kanser araştırmasıda yapılar sanırım ondan uzun sürüyor. Mesela zeynep Kamil başlamıştım ben orda 3 günde çıkmıştı burda böle olunca şaşırdım bende. Sen yine sor belki kabul ederler dışarda yapılmasına yoksa çok beklersin zamanı. Bende histeroskopi oldum Şener bey istedi ama hiç bir sıkıntı bulamadı. Bide 3-4 gün hastanede yattım iç kanama olabilir şüphesiyle. Rahim darmış ne olur ne olmaz diye bekletiler. Sen şimdi ne zaman gideceksin adet olduğun 2. Günü ne zamana geliyo. Bide elinde smear testi varmı baksana en son ne zaman yapılmışBu dosyada adetsiz hastanemizden kadin dogumada sira alınacak yaziyor ben zate adetliykem tup bebek bolumune gittim sener hoca bakti kağıta yazdi birseyler oda raporda durucak iste rahim filmimde hostereskopimde var benim onlarda skinti yok galiba adetsiz muayanedeki doktor smerla kültür isticek galiba ama 2 aya cikmasi smearin sasirtti beni sorarim mutlaka eger oyle birsey varsa ins yoktur siz asilama olmadan once adetsiz muayene olmadiniz mi peki
Hoşgeldin canım . Kendini üzme ya allah hayırlısı versin. Ilaçlardan hormonlarımız bir Tuhaf olmuş durumda benimde aşılama olduktan 1 gün sonra gögüslerimin ağrısınan ölüyorum hala semsert sızlıyo sol kasığımda batmalar oluyo. Ilaçlardan yapıyo yani gaz sonu vs bitmiyor. Kişiden kişiye görede bunlar değişiyor. Testi yaptıran kadarda kötü düşünme cnm kendini üzüm strese sokmaMerhaba. Yeni uye oldum. 2yillik evliyim. Hic korunmadik. Catlatma ignesi denedim olmadi. Bu ay aşilamaya karar verdik 9nisanda asilamam oldu. 22 nisanda kan testi yaptirmami soyledi doktor. Bu bi kac gune kadar cok heycanliydim ve cok umitliydim. Ama iki gun once goguslerim acimaya basladi. Ben kendimi bildim bileli goguslerim acimaya baslarsa adet olurum. Adetime 8gun var. 4gun sonra kan testi yapicam. Cok korkuyorum. Olmazsa yolumu nasil cizerim bilmiyorum. Cok yiprandim . Aylardir negatif sonuc gormek cok uzucu.
Canim gecen hafta persembe gunu adetin 3. Gunu gittim adetli hoca muayene etti. Kan verdim ilk işlemi yaptirdim anlican esimede 27 nisanda de sprem verecek. Kanda verecek galiba o gunu bende adetsiz muayenemi olucam bakalim smear derse soracam elimde hic yok cunku benim ins kabul ederler ya disaridan 2 ay cokCanım bende oldum tabiki ama direk yönlendirdiler beni randevu filan olmadım. Smear testinde çok değişik yapıyorlar kanser araştırmasıda yapılar sanırım ondan uzun sürüyor. Mesela zeynep Kamil başlamıştım ben orda 3 günde çıkmıştı burda böle olunca şaşırdım bende. Sen yine sor belki kabul ederler dışarda yapılmasına yoksa çok beklersin zamanı. Bende histeroskopi oldum Şener bey istedi ama hiç bir sıkıntı bulamadı. Bide 3-4 gün hastanede yattım iç kanama olabilir şüphesiyle. Rahim darmış ne olur ne olmaz diye bekletiler. Sen şimdi ne zaman gideceksin adet olduğun 2. Günü ne zamana geliyo. Bide elinde smear testi varmı baksana en son ne zaman yapılmış
Tesekkur ederim. Insan ayni seyleri yasayan birileriyle dertlesmek istiyor. Etrafımdahic boyle insanlar olmadigi icin kendimi cok yalniz hissediyordum. Iyi ki uye olmusum buraya :)Hoşgeldin canım . Kendini üzme ya allah hayırlısı versin. Ilaçlardan hormonlarımız bir Tuhaf olmuş durumda benimde aşılama olduktan 1 gün sonra gögüslerimin ağrısınan ölüyorum hala semsert sızlıyo sol kasığımda batmalar oluyo. Ilaçlardan yapıyo yani gaz sonu vs bitmiyor. Kişiden kişiye görede bunlar değişiyor. Testi yaptıran kadarda kötü düşünme cnm kendini üzüm strese sokma
Hayir hic gogus agrisi yasamadim asilamadan sonra. Yeni basladi. Ama asilamadan beri cok kasik agrim vardi. Bu aralar o da biraz azaldi. farkli olarak sadece 2gundur belime aniden agri saplaniyo yurumemi bile engeller sekilde. Ama 2-3dk ya gciyor. Sonra gun icinde bidaha saplaniyo belime o agri. Sol tarafima.Cnm mrb hosgeldin. Asilamadan sinra gogus agrisi yasamadinmi. Benim asikamadsn sonra cok kotuydu su biksc gundur biraz azaldi. Cnm kullangimizdan ilaclarla vucut dengesi sasiyor bu kadar cabuk umudunu kaybetme ayni zamanda hamilelik belirtisi gogus agri. Benimde iki gundur bi uyku boxuklugu var uyuyamiyorum bide ara ara ates basiyo. Hakkimizda hayirlisi cnm Allh yardimcimiz olsun.
Hepimiz aynı durumdayız canım ya en azından burda birbirimizle dertleşiyoruz durumlarımızı konuşuyoruz rahatlıyoruz hiç bir şekilde anlatamıyoruz ki etrafımızdakilere sürekli sorular bakışlar insanı incitiyo en azından burda birbirimizin derdinden anlıyoruz cnmTesekkur ederim. Insan ayni seyleri yasayan birileriyle dertlesmek istiyor. Etrafımdahic boyle insanlar olmadigi icin kendimi cok yalniz hissediyordum. Iyi ki uye olmusum buraya :)
ah o soru soranları, yorum yapanları, vah vah layanları allah bildiği gibi yapsın.Hepimiz aynı durumdayız canım ya en azından burda birbirimizle dertleşiyoruz durumlarımızı konuşuyoruz rahatlıyoruz hiç bir şekilde anlatamıyoruz ki etrafımızdakilere sürekli sorular bakışlar insanı incitiyo en azından burda birbirimizin derdinden anlıyoruz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?